חובש קרבי מתעניין

EMT D

New member
אה ודרך אגב

88 בחילן כשיוצא הכרטיס המגנטי רשום כחובש אולם בפועל הסמכויות הם כפי שהוגדרו וזאת מכיוון שהקוד למער בכיר למיטב ידיעתי לא קיים יותר

אתה מדבר כאן על משהו ספציפי

גם א. מתנדבים רשאי לקבוע כי חובש צבאי לא יתנדב עד שלא יעבור רענון אבל, זו הוראה שיכולה להתקבל ספציפית כלפי בנאדם א. מתנדבים או תחנה לא יכול לאסור על כל החובשים הצבאיים שמתנדבים אצלו לבצע פעולה מסויימת, הוראות מסוג זה שמורות לאגף רפואה ובקשר לשאר אין לי מה להוסיף למה ששמעון אמר לך

שמעון או חן שאלה לי אליכם

בנאדם שהיה נהג אמבולנס צבא בצבא יכול לשמש כיום כנהג אמבולנס במד"א? או שזה לא אותו דבר

אוקי.

אבל ממה שהבחנתי אני גר בגני ראשון שזה יוצא ע"י מחנה צריפין האמבולנסים הצבאיים נוסעים עם סירנות כל הזמן וארכבים שמד"א משתמשים בו והרכבים של הצבא(לא הקוביות) גם אותם סוגי רכבים השאלה שלי למה לא ניתן להתשתמש באותו רשיון כנהג אמבולנס צבאי ולהמיר אותי לנהג אמבלונס אזרחי

אז ככה

לפי הבנתי (ותקנו אותי אם אני טועה) נהג אמבולנס צבאי לא חייב להיות בעל הכשרה פארה רפואית כלשהי. כך או כך ההכשרה הצבאית וההכשרה של מד"א שונות בתכליתן, נהלי מד"א בתחומים רבים שונים מהנוהל הצבאי ומכאן שיש צורך לעבור את כל הטסטים הדרושים ואת כל המבחנים הדרושים הן מבחינת מד"א והן מבחינת משרד התחבורה

88 זה קורס מע"ר בכיר

וכרגע לא אמורים לעשות אותו יותר קורס חובשים נהגים זה 203 שעות

EMT87

New member
תשמע

נהג אמבולנס צבאי הוא חסר הכשרה פארא רפואית כלשהי באזרחות אין לו שום סמכות. כנ"ל במד"א חובש צבאי זה משהו אחר.

EMT87

New member
זה בלתי אפשרי

כדי שנהג אמבולנס צבאי יהפוך לנהג אמבולנס פרטי הוא צריך לעבור קורס נהגים(203 שעות) של מד"א(לוקח כחצי שנה),לעשות השתלמות 100 שעות כחובש מלווה ועוד 200 שעות כנהג אמבולנס במד"א. נהג אמבולנס צבאי הוא רק נהג. נהג אמבולנס מד"א הוא הרבה מעבר. בתודה,גל,מד"א ראשון.

מוהר

New member
אני מכירה לפחות אדם אחד

שהתאהב במקצוע בצבא והיום עובד כנהג אמבולנס בירקון. מוזר, בצבא הייתי מצפה שיקרה בדיוק המסלול ההפוך - מגיעים עם אהבה ויוצאים עם סלידה

מוהר לדעתי האישית

כפי שכתבת על אותו נהג אמבולנס אם הוא אוהב את זה ועשה את התפקיד הזה בצבא כנהג אמבולנס ועבר את ההכשרה התאימה אז זה מצוין. כי אם אוהבים משהו אז הולכים איתו עד הסוף לא?

אם זה אותו גל שאני חושב אז אתה חנ"ש

חחח . אוקי הבנתי שנהג אמבולנס צבאי לא יכול להיות ברגיל- אבל אם יש לו את הידע וההכשרה לזה ועבר קורס מתאים כפי שציינת אז הוא יכול להיות נהג אמבולנס רגיל.

EMT87

New member
איזה אזור את?

ואם אפשר,אז גם איזו תחנה? כי אם את אותו אזור כמוני,אז החוקים מריכים להיות זהים

למעלה