חוב לעירייה בנוגע לקנס חניה

lunale

New member
חוב לעירייה בנוגע לקנס חניה

בינואר קיבלתי קנס חניה מהמחלקה המשפטית של העירייה, קנס משנת 2005. עם ריבית פיגורים, במקום 100 ש"ח הייתי אמורה לשלם 155 + הוצאות ופעולות גביה 121 ש"ח כלומר סה"כ במקום 100 ש"ח 276 ש"ח. קנס זה לא התקבל אצלי עד לאותו רגע כלל (נשלח אלי בדואר רשום). התקשרתי אליהם לברור, ואז נאמר לי בטלפון שאני כבר הגשתי ערעור שנדחה, בקשתי לדעת מי עמד מאחורי הערעור, ונאמר לי שמו של המערער (כמובן שזה לא היה שמי). כתבתי מכתב למחלקה המשפטית, על השתלשלות האירועים ושלחתי בדואר רשום, ביקשתי ברור הפרטים והמקרה. במכתב תשובה שקיבלי, נאמר כי: "בדליית הפרטים חלה טעות ממשרד הרישוי והודעת תשלום הקנס נשלחה בטעות לאותו אדם אחר, לאחר שנבדקה פנייתו (ערעורו), נמצאה הטעות, ונעשתה דליית פרטים נוספת, ממנה עלה כי הדו"ח נרשם לרכב שבמועד הטלתו היה רשום במשרד הרישוי על שמי (עלי לציין כי הרכב הינו יד ראשונה ומאז ומתמיד היה רשום על שמי!), ולכן אני אמורה לשלם את הקנס כמובן". הם מציינים עוד כי "הודעת תשלום הקנס נשלחה בדואר רשום לכתובתך המעודכנת במשרד הרישוי וחזקה כי נתקבלה". אני כבר לא גרה בכתובת זו במשך השנתיים האחרונות, ולכן גם לא קיבלתי את הדואר הרשום (הם טוענים כי לפי החוק מספיק שהם שלחו לי ואין אני חייבת לחתום על מנת להוכיח כי נשלח, זה נכון?). אני מוכנה לשלם את הקנס, אך אינני מוכנה שלם את הקנס המוגדל בגלל טעויות שלהם. מה עלי לעשות לדעתך במסגרת החוק?

lunale

New member
אף אחד כאן לא יודע מה עושים במצב כזה? ../images/Emo4.gif

מ ק פ י צ ה

למעלה