חוגגים את ט"ו בשבט ב-
אנשים

hofri10

New member
את זה לא ידעתי

ומצד שני לא ראינו את סטיבן מנגן שירים של האילוז'נס ומאט ניגן מלא פעמים שירים של אפטייט.

CyberP

New member
אני חושב שהמדד זה הופעות לייב

באולפן אפשר להשיג הכל. עם קצת מאמץ גם מישהו שלא יודע בכלל לנגן תופים יכול להוציא משהו סביר. אני גם לא כל כך רואה את סטיבן מנגן את אסטרנג'ד, לדוגמא.

Slash105

New member
נתחיל ככה

צודק השנים לא כל כך רחוקות אחת מהשני אבל הסיגנון תיפוף שלהם מאוד שונה אחד מהשני תאמין לי אני מתופף חוץ מזה שאני מנגן על גיטרה 6 שנים :).. מאט הרבה יותר מטאליסטי משתמש בדאבל בייס דראמ הרבה יותר מעברים הרבה יותר מחושבים לאומת סטיבן שהרבה יותר רק על הטאמטאמים ומשתמש מלא בקראשים. ואתה טועה לגבי אפטייט הם לא עשו אותו ללא תקציב הם חתמו עם גפן את ההלקטות של אפטייט ולכן היה להם קצת יותר זמן ממה שאתה חושב ויותר מחשבה ושלא תחשוב שאת אילוז'נס הם הקליטו באולפן אחר...

Slash105

New member
+....

אני חושב שאתם לא נותנים לו הזדמנות(סטיבן) אם לא שמתם לב בתקופה שהם היו עם סטיבן לא היו להם שירים כמו Esranged או november rain הם באו רק אחרי זה. כל שיר באפטייט פותח עם ריף מטורף והם ממשיכים לגוון אותו לאורך כל השיר + להוסיף בלי הפסקה מה שה''מטאל fans'' מאוד אהבו.. הריפים מתוחכמים פזמונים מקפיצים סולואים ברמה אחרת לא היה סגנון ברמה כזאת לפני כן.

RockTheFuckOut

New member
הכל יחסי

אין להשוות בין התקציב וזמן ההקלטה של אפטיט לעומת אלבומי האילוזן. מספיק שתראה את רשימת הקרדיטים. אחרי הצלחת אפטיט הם למעשה הוכיחו את עצמם לגפן אף אחד לא חשב שהם יצליחו כפי שהצליחו ולכן התקציב וההשקעה גדלו בהתאם גם בקליפים אותו הדבר...

Slash105

New member
חחח..

איפה שמעת שאיזי אמר דבר כזה.. הוא עשה את כל הrythm Line guitar בכל שיר והוסיף לו יותר מכל רית'ם גיטר ששמעתי בכל אלבום אחר מכל להקה אחרת דמינו את רוקט קווין בלי רית'ם או פרדיס או out to get me.. ולמי שלא מבין ( ברוקט קווין הוא עשה את מה שאקסל שר ומתרגם לריף תווים, בפרדיס הוא עושה קול שני לסלאש רה, ד,ו דו דיאז. ובout to get me עושה ליין גיטרה שאי אפשר לא לשמוע.. הוא אחד האנשים שהכי תרמו ללהקה הסטייל המיוחד שלו כל הEs שלו הדברים שהוא עשה אי אפשר בלעדי זה. לאומת זאת תנו לי משהו אחד ש גילבי יכול להתגאות שהוא עשה.. ואני מזכיר אין שיר באפטייט שאיזי לא הביא לו ריף מותאם לרית'ם ברמה מטורפת.

RockTheFuckOut

New member
מי אמר שהוא לא טרם?

אמרתי שהוא לא הרגיש מחובר לשירים(הם היו ישנים עבורו) חלק גדול מהשירים הוא כתב בעצמו וכבר לא הרגיש מחובר לתוכן שלהם... הפרספקטיבה שלו השתנתה

Slash105

New member
סטיבן בחיים לא פיקשש

לא שיצא לי לראות על כל ההופעות ביוטיוב שזה לפחות 80 הופעות שונות

Slash105

New member
כי ב80 הם לא ניגנו שירים כאלו...

הם בכלל לא חשבו על זה ובגלל סלאש התנגד מאוד לרעיון שמכניסים את דיזי זה הייתה נראית לו טעות ענקית.. Estranded שיר ממש שונה מבחינה של השוואה לגאנז הכונה שלי ממש לא מזכיר משהו שהיה יכול להיות באפטייט או בסגנון בגלל זה לא שמעת את סטיבן מנגן דברים כאלו כי אני אומר עוד פעם.. הם לא ניגנו!

CyberP

New member
אבל הרבה מהשירים האלה

נכתבו בתקופה הזאת. דונט קריי, נובמבר ריין, סיביל וור, דה גארדן ועוד... הם כן חשבו על השירים האלה אז. אני חושב שהם היו נשמעים מאוד שונה אם סטיבן היה מתופף (חוץ מסיביל וור, ששם הוא באמת מתופף). לא יודע אם לטוב או לרע, אבל הם היו נשמעים שונה.

למעלה