חוגגים 60 שנה למדינה ב-
אנשים

../images/Emo19.gif../images/Emo19.gif../images/Emo19.gif../images/Emo19.gif../images/Emo19.gif../images/Emo19.gif../images/Emo19.gif../images/Emo19.gif../images/Emo19.gif

../images/Emo19.gif../images/Emo19.gif../images/Emo19.gif../images/Emo19.gif../images/Emo19.gif../images/Emo19.gif../images/Emo19.gif../images/Emo19.gif../images/Emo19.gif

../images/Emo19.gif../images/Emo19.gif../images/Emo19.gif../images/Emo19.gif../images/Emo19.gif../images/Emo19.gif../images/Emo19.gif../images/Emo19.gif../images/Emo19.gif../images/Emo19.gif

../images/Emo19.gif../images/Emo19.gif../images/Emo19.gif../images/Emo19.gif../images/Emo19.gif../images/Emo19.gif../images/Emo19.gif../images/Emo19.gif../images/Emo19.gif../images/Emo19.gif../images/Emo19.gif

יש לי עוד יותר מ-150 תמונות של כל הלהקה במחשב... וגם יש לי עוד תמונות של כל אחד בנפרד אז אם בא לכן אני יכולה כל שבוע לשים כמה תמונות... נגיד שבוע הבא רק של ברט וזה... איך שאתן רוצות

../images/Emo79.gif ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חולצה משובצת, איזה צמד חמד
המבין יבין

אע, כמה דגים, הרגת אותי! ../images/Emo223.gif

XDDD לא הכרתי פה שום תמונה. XDD אבל ממש יפות, תודה!
למה שלא תפתחי את הפינה הזו של התמונה השבועית, או איך שקוראים לזה...?
שימי 5 תמונות ואנחנו נצביע לתמונה הכי יפה. ותעשי כל שבוע תמונות של מישהו אחר מהלהקה, פעם מהופעות, או סט וכל מיני, זה נחמד.
ושוב תודה. ^^

חחחחחחחחחחחחחחח XD

אני אוהבת דגים
למרות שזה לא טעים בכלל
אני אוהבת אותם באקווריום D: ואממ אין בעיה... אני יעשה כל יום שלישי

זה אשכרה נראה

כאילו לקחת את התיקיה של דה יוזד מהמחשב שלי והעלית אותה לפורום. מכירה את כולן, נוסטלגיה. איזה חמוד קווין הבלונדיני!

למעלה