על גג פח לוהט
חתולה יקרה יש לך בעיה בהבנת הנקרא; לא קראתי לך "בורה" . אמרתי ואומר- את "מתעטפת בבורות", אך מדובר בנושא מסוים, ולא בכלליות. לזלזל ? לא זלזלתי בך כלל ! אלא חלקתי על דברייך- נושא שבעינייך כנראה לא מקובל... כמו חתולה אמיתית, ראשית שלפת הציפרניים: שמישהו יבקר אותי ? היי, מה העניניים ?! אך יפתי מה לעשות, מאחורי דבריי אני עומד, ובניגוד אליך אין לי בעיה לומר = כל יום דבר חדש אני לומד ! בניגוד אליך כנראה- יודע שלא יודע דבר, ולכן לפני מתן תשובה- שוקע בחומר עד צוואר... מכיוון שאת אוהבת תמיד לתת את המילה האחרונה, מקווה שהפעם תלכי בדרכי ותתני לי ביקורת בונה: אם יש לך השגות לגבי העובדות בשטח, ואת יודעת לתת להן תוקף = אז בטח ובטח = שאשמח לשמוע וללמוד ולשנות השקפותיי; אך על הביקורת להיות קשורה בנושא, ולא קשורה אלי ! בביקרתי הבונה לא התייחסתי לאישיותך, אלא לצד המקצועי של הנושאים בכתיבתך. או במילים אחרות על מנת שתביני את דבריי: את ביקורתי הפניתי אל תשובתך- אך את, את ביקרתך הפנית כלפיי !! (ומה יאמרו על זה פסיכולוגייך ? איייי....). אני מקווה שהדברים שלי אליך מובנים- אם כן, תביני שאישית נגדך כלל אין לי טיעונים ! אותך איני מכיר ולא בא לתקן = תיקנתי התשובה, לכן עוד מאחל לך- רק אור ואהבה !! צ'או צ'או יותם