חודש טוב לכולם.יש נגיד חדש

הדסהש1

New member
חודש טוב לכולם.יש נגיד חדש

שיצליח במשימתו...הדלק שוב עלה והחופש הגדול
סופו נראה באופק.....הכנסת יוצאת לפגרה של חודשיים וחצי?????
זה הזוי שיש להם יותר חופש מכולם.....

עמיקם10

New member
הנזקים שהם עושים - יותר טוב שיהיו בפגרה

חוקים הזויים. צ'יק צ'ק העבירו חוק ספרים..חושבים שככה עוזרים למעמד הביניים. אגב- הספר של מאיר שלו שמהללים אותו- הוא חוזר על עצמו..פעם שניה ושלישית.
נ.ב.
נשארתי צמוד לנושא..

אני מחבב את מאיר שלו

אבל נראה שהוא ממחזר את עצמו, כיוון שהכתיבה שלו היא על סביבתו והנושאים נגמרו לו, אז אם הוא לא יפרוץ לנושאים אחרים סופו שהכתיבה שלו תדעך.

אני רואה את זה אצלי (ההיפך ממנו) כשיום אחד אני מעדכן את הספר "רכבת העמק - תחנות וסיפורים", ויום אחר עידכונים בספר "שפירא חוקר ומטייל בכרתים", וממשיך לכתוב את הספר "שוטר המקוף האחרון" (ה-20 שלי) ספרים שבני משפחתי קוראים בשקיקה.

עמיקם10

New member
ידוע לי שסופרים מתחייבים להוצאה

לכתוב כל שנה. מאיר שלו- פרסם ספר ראשון בן 40. רומן רוסי היה משהו מעולם אחר. אגב 'עשיו' נכתב בעקבות נפילתו של בני וולוצקי בן המשק שמו בספר בנימין.
לקוח מהמציאות. הרקע שונה לחלוטין..מאפיות וירושלים..אבל אלה ספרים ברמה גבוהה יותר. 'זה היה ככה'-שהיה מרתק- אולי לא מיצה את כל החמרים- ויש בספר האחרון קטע שחוזר על עצמו. למשל את האמא האנגליה הלוקחת חתן מחופתו.-כבר פגשתי.
מאידך אני משוחד- כי השכן שלו בנהלל- סיפר שרוב הקטעים הם נהלליים.אם כי קטע אחד מ'כימים אחדים' מוכר לי מהטביעה בנחל ליד הקיבוץ..שהוא סיפור אמיתי..

אני לא רוצה שכר סופרים ברוטו 8%

ואם להפיץ לבד אז המפיץ רוצה 85% רווח - שודד עם משאיות.

אז מי שרוצה רוכש, מי שלא לא, אני לא מתבסס על זה כפרנסה, ואני מוכר כל ספר שלי במחיר עם כבוד ולא מוריד גרוש, ולא משנה אם זה הספר על כרתים או על רכבת העמק או אחר, מי שרוצה שישלם, לא רוצה, לא צריך. וגמרנו.

bimbo.

New member
מאיר שלו הוציא ספרים לילדים כתובים

בשפה מהממת ומשעשעת מאוד.
אני קוראת אותם שוב ושוב עם נכדי ולא נמאס לי.

יוליקה

Member
מנהל
בוקר טוב חגיגי עבורי במיוחד

היום בדיוק לפני 42 שנה הפכתי לאמא בפעם הראשונה!!!

בתי הבכורה גליה נולדה ב.1.8.1971 היה זה אז י' באב יום ראשון,
ט' באב נדחה כי נפל על שבת... בעלי היה אמור לצאת למילואים בדיוק באותו בוקר!!
רק אחרי שהביא למ"פ שלו אישור שהכניס אותי ללידה הסכימו לשחרר אותו!!

הייתי אמא צעירה יחסית רק בת 24... ובתי תהיה לאמא החודש רק עם הספרות הפוכות!!

עמיקם10

New member
שיהיה לה במזל

טוב, הלו"ז שלנו מוקדם..בהרבה-ב-70 הגענו למדבר- עם שני ילדים.

bimbo.

New member
יוליקה, ברכות ברכות ברכות
ולידה קלה

לבת ולסבתא...

יוליקה

Member
מנהל
ועוד חדשה מעודדת

משרד האוצר חתם על צו להעלות את הקצבה לניצולי שואה המקבלים את כספם בש"ח מהרשות לזכויות ניצולי שואה החל מאוגוסט. בבדיקה שערכתי אצל אמא שלי העלאה מסתכמת בכ-2000 ש"ח תוספת.ישר כח!!!

יוליקה

Member
מנהל
אבל הכסף הגיע היום בפעם הראשונה

אז עכשיו ראינו את זה מתממש - וכמה!!

למעלה