חוויה... חוות דעת ממכם.

חוויה... חוות דעת ממכם.

פעם בהמון זמן אני לוקח סם מסויים. אם במישהו מכם/ן זה מעורר סלידה או משהו בסגנון אשמח אם תדברו איתי על זה. לפני זמן מה טיילתי בהרי איילת ונטלתי את הסם. היו המון דברים מטורפים, יוצאי דופן ובעלי משמעות. אך הדבר שהכי נטבע בתוכי זה זה: כל הזמן ראיתי צורה מול פניי, לא כהזייה, אלא פשוט את הצורה בצורה כה מוחשית. צרה שנראית כמו אות הודית פרסית שאומרת המון עם כוכבים משושיים שמקיפים אותה בעיגול. לפתע פתאום בצורה אוטומטית לגמרי הראש שלי הוטה ימינה, יצא לי מהפה משפט מוזר בשפה שאני לא מכיר, וחזרתי על המשפט הזה בצורה אוטומטית המון פעמים (בדיוק כמו מאנטרה) כשאני רואה את הצורה מולי. לפתע כאילו האויר דחף לי את הגב כלפיי מעלה והעולם פשוט שאב אותי מכיוון הטבור כלפיי מעלה. שואב חזק חזק, מוציא ממני הכל ולצורה מולי מתווספים פנים מוזרות וטהורות. חזרתי לעשתונותיי ונלחמתי במתרחש, הרגשתי שאני עומד לראות אמת מסויימת אבל תמורתה העולם רוצה לקחת לי את הנשמה... נלחמתי המוווווווון זמן עד שיצאתי מזה ויצאתי מחוסר כל אנרגיה. הלכתי, ישבתי על קצה צוק ועשיתי דברים מסויימים על מנת למלא את האנרגישה שלי, זה גם היה קשה מתמיד. חוויתי המון דברים בחיי אך זהו היתה החויה ה (לא יודע באיזה מילה להשתמש) ביותר. אשמח לחוות דעת או משהו אחר. יום יפה :)

נ ו ל י ה

New member
מהמם, פשוט מהמם, לא יאומן.

לנווד החולמני שלום. לא חלום ולא מציאות, אני הייתי מציע לך להפסיק עם זה, אתה פשוט ביצעת פנייה לכיוון הלא נכון ונתקלת במוות שלך, היה לך מזל רב, יצאת בלי פגע. להיתקל במוות ולהישאר בחיים: האם יהיה לך מזל גם בפעם הבאה? נוליה

נ ו ל י ה

New member
את הסרט הזה כבר ראיתי.....

לפי התאוריה של דון חואן, היקום הוא רב מימדי, ביקום רב מימדי כל תרחיש הוא אפשרי, כולל התרחיש הבא: באחד המימדים של היקום לי קוראים "בני וריף רף", ולך קוראים "נוליה". על החתום: בני וריף רף.

:)

נוליה הנהדר... אני אפסיק עם זה, מסיבות אחרות. זה לא היה המוות, אולי חבר שלו, שלא הורג. את המוות שלי אני באמת מכיר פעמיים נפגשנו פעם אחת מתתי. תודה רבה על הדאגה.

נוליה...

זה בא אלי בחלום. זה אכן המוות... לבש צורה שונה. כמה שהעולם מפתיע ונפלא. לפעמים אני חושב לעצמי "איך הגעתי בכלל להאמין בדברים המטורפים האלו. :) אבל זה בסדר, המחשבה לא מבלבלת אותי או משהו.

princeOFdream

New member
אוקי...

לרוב שאני נתקל במשהו כזה (מישהו לוקח סם וזה גורם לו לכל-מיני תופעות מוזרות שנראות בעיניו רוחניות משהו), אני אומר לעצמי- הנה עוד אחד כמו כולם, לקח סם שדופק ת'שכל, כמו רבים מסכנים שמחפשים את עצמם ולא יודעים איפה למצוא, ואכל סרטים שהוא החליט שהם חוויה רוחנית משמעותית בחיים שלהם. אבל אני הצצתי קצת בפורפיל שלך, העפתי מבט בדףיוצר שלך (ועוד אשאיר לך על זה משהו במסרים) ואחרי מה שראיתי, אני לא לוקח אותך כמובן מאליו. ולכן אומר לך- כפי שבטח אתה יודע, בעולם הזה שלנו, יש כ"כ הרבה דברים שאנו לא מודעים אליהם באופן הרגיל, ואל הדברים הללו יש כ"כ הרבה דרכים להתחבר. לפי התיאור המפורט, והמודעות שהייתה לך בכל הזמן הזה אני בהחלט מאמין שהצלחת להתחבר למשהו... בשפה יש כ"כ הרבה סוד, למשל, בקבלה מאמינים שבעולם קיים מס' קטן מאד, מאד של אנשים שיודעים לפרש את הצופן של האותיות- י.ה.ו.ה ושאותם אנשים בעזרת הצופן הזה יכולים לברוא דברים, ככה מאמינים. יש סרט מעולה של במאי מצויין (הבמאי- דארן ארונובסקי, והסרט נקרא 'פיי' באנגלית PI) הסרט הזה עוסק במשמעות הנסתרת של הסימן הזה שאנו מכירים ממתמטיקה- פיי. מומלץ למי שמעוניין קצת בסימנים ואותיות. יכול להיות שאם לא היית נלחם, ונותן לתרחיש להמשיך היית מגיע למשהו מרתק- אבל טוב לבטוח בתחושות שלך אם אתה חושב שזה מסוכן... יפה, מקווה לשמוע ממך עוד חוויות מעניינות.

nivinivini

New member
לא כל מי שלוקח איזה LSD או משהו

מתחיל לראות כל מיני חזיונות כאלו, אל תשכח את זה. יש אנשים שהתפתחו עם נטייה כזאת. בכל מקרה הכי חשוב לזכור שהחזיונות זה לא הדבר האולטימטיבי. זה מרגיש ונראה כמו חוויה עוצמתית אבל אם מייחסים לה חשיבות נתקעים במקום בסופו של דבר. זה רק שער למקומות יותר גבוהים.

למעלה