חוויה... חוות דעת ממכם.

princeOFdream

New member
מסכים ומסכים..

ראשית, אני דיברתי בכלליות על התופעה של אלו שכן מחפשים את זה בסמים וכן מאמינים שהם מוצאים את זה... לא דיברתי על סמים בכלליות אלא על התיפוסים בכלליות. ושנית, בודאי שזהו רק שער, לא לשוא אמרתי לנווד שאם היה הולך עם זה אז לדעתי היה נחשף למשהו מרתק.. אבל גם לא לשוא הוספתי את השאר..

נסיך

יופי של מילים אמרת כאן.. ראיתי את הסרט... אכן חזק, מעשיר ומשכיל. אני בטוח כמעט במאת האחוזים שהייתי צריך להלחם, אסור לשכוח שזה סם, ושאני הייתי תחת ההשפעה שלו ואם הרגשתי שההשפעה שלו משפיע עלי לרעה, אז הייתי צריך להלחם בזה. וטוב שעשיתי כך. אספר עוד חוויות בכיף. בנתיים לילה יפה

nivinivini

New member
בכל מקרה נווד, יש לי הרגשה שאתה

תפגוש בצורה הזאת שוב, לא? (ושוב) רק בלי פחד. היא בטח תשתנה עם הזמן, כדאי לך לנסות לצייר אותה כל פעם. נסה גם באותו מצב, לנסות להעלות אותה (אבל לא בכח). אבל שוב, זה רק המפתח לשער, כשהצורה מקובעת אתה עובר בשער.

nivinivini

New member
נסה לראות גם איך בשינוי המצב שלך

נפשי, מנטאלי, רגשי, הצורה משתנה, והרטט שלה משתנה. אם היא באמצע של הפוקוס או נוטה לצד מסויים? נסה לקבע אותה ,גם "פיזית" על נקווה במרחב. (בעיניים עצומות קצת קשה לתפוס את הפוקוס). וגם לקבע את הרטט שלה, סך הכל, במצבים האלה (כמו בפיזיקה הקוונטית), אתה לא יכול להביט מהצד בלי ליהיות שותף אקטיבי למה שאתה רואה. כל מחשבת לוואי משנה את כל הההכרה.

ניב לועס

תודה לך... אכן... אני יודע בבירור שהצורה הזו תחזור אליי בחלום או בפלאשבק או סתם באוטובוס. היא מוזרה היא פשוט עמדה לי מול העיניים לא משנה לאן הזזת את האישונים היא הייתה ממול כל הזמן. תודה לך על ההעשרה והעצה. לילה נעים

למעלה