חוויה טראומטית בבית החולים

חוויה טראומטית בבית החולים

אני חייבת לשתף אתכם ב´חוויה´ שעברנו בשבוע האחרון. ליולי (בת שנה) היה חום בלילה שבא והלך והאמת היא, שיחסתי את זה לשיניים. בשעות הבוקר המאוחרות לקחתי אותה לרופא שגם ייחס את זה לשיניים אבל, ליתר בטחון ביקש בדיקת שתן וצואה. בינתיים החום לא ירד ובלילה שוב הזמנו רופא שאמר אותו דבר. בשעות הלילה הקטנות פקעה סבלנותי, הילדה קמה עם חום ופירכוסים, ושכנעתי את עצמי שאין ברירה, עם כל הכבוד לרופאים - אני לוקחת את הילדה לבי"ח. במקום קבעו שיש לה דלקת בדרכי השתן ואישפזו אותה. עברנו 5 ימים של טראומה, אינפוזיות, רופאים ואחיות. מאוד ציער אותי חוסר הרגישות של הרופאים להורים וחוסר הרגישות של שתי אחיות לילדים וזה דיי הזכיר לי את ימינו אחרי הלידה ובפגיה (שזה נושא בפני עצמו). אני ובעלי חטפנו וירוס שהפך לנו את הקיבה. יולי ואני חזרנו הביתה מצוננות מאוד. חבל שאין לרופאים איזושהי ערכת בדיקה ראשונית במקום לשלוח לבדיקה שאורכת יום. שיהיה לכולנו יום טוב ומרגיע.

popo11

New member
איזה חוויות לכם ! ../images/Emo5.gif

שיהיה לכם המשך שבוע יותר קל מתחילתו והחלמה מהירה לכל החולים בבית !

רותי ע

New member
החלמה מהירה לכולכם ../images/Emo24.gif

אני מבינה על מה את מדברת. גם לנו היה מקרה באישפוז שאלמלא הייתי נלחמת באחיות הילד שלי היה מתייבש שם. בגלל זה מאוד חשוב שההורים יהיו ערניים ולא יקבלו כל דבר שאומרים להם ללא מחשבה. והעיקר שאתם חזרה ב

למעלה