חוויות ההופעה בבארבי 18/3/05

ההופעה!!!!!!

טוף, איך שהגעתי ראיתי את נמש ועידן(פרקשון), ואז נכנסים נעמדים.....וזה מתחיל יובל עולה שיכור והרשימת שירים היה: אלוף בלפשל ששת הימים ערוץ הילדים משקאות חריפים לב מפלסטיק שחק את מהשחק זמן ניכר קשה לי לחשוב פקיד אפרורי פרח נתתי לנורית עושה ביד אבא עורך דין מרלין מונרו ניו יורק רפיח
-הדרן- את יפה היה איך להגיד הופעה מאוד מעניינת, זאת ההופעה ה-20 שלי......ואני ממש לא מתרגש יותר מהופעות, זה מעצבן לא קפצתי בהופעה וזה רק הקשבתי בקושי שרתי.....לויודע היה לי הרגשה שונה כזאת...... היו קטעים ממש מצחיקים שבמרלין מונרו פתאום יובל מתחילים לצרפת את המיקרופון ועושה את חורשת האקליפטוס אני וחברים שלי כל הזמן צעקנו יובל ההומו, אתה שיכור וכו' היה קטע הוא עושה כל אחד יגיד שם וחיה שמתחילה באות של השם, אז אבי ארמדילדו חבר שלי צועק בכל מיני טעמים הוא עושה לו עוד לא היה לו בר מצווה כבר טעמים.......... חחחח היה מצחיק ומוזר...... וזהו לילה טוב

פרקשון

New member
ההופעה בבארבי!!

היה בנזונה אחד הרגעים הכי טובים בחיים שלי עד עכשיו שורה ראשונה כל ההופעה עם רגל קצת פצועה אכלו אותי מאחורה (זה נשמע כאילו אני אוכל מאחורה...אבל אני לא הומו!) פגשתי את נמש ואת בן שרו: 1. אלוף בלפשל 2. ששת הימים 3. ערוץ הילדים 4. לב מפלסטיק 5. קשה לי לחשוב 6. אינטרקום (אין לי כוח למספר יותר וזה כבר לא לפי הסדר) אבא עורך דין אין לי כוח זמן ניכר פקיד אפרורי את יפה שיקו עושה ביד נורית שחק את המשחק היו עוד ושכחתי מפגר שכמותי אגב בטח ראיתם גבוה כזה עם חולצת שייגעצ לבנה מקדימה זה אני מי בא לכפר סבא???

פרקשון

New member
אסף-אסאפיס-רייז

אממממ פרטים? אין לי יותר מדי הוא מתופף! הוא בשייגעצ חידשתי הרבה אה? הוא בן 25 ככה...

חחחחח הוא כזה חמוווד

יש לי חולשה למתופפים
התסכלתי עליו כל ההופעה
עברתי בינו לבין יובל.. יובל מצחיק אותי

לאאאאאאאא../images/Emo12.gif../images/Emo7.gif

לא נכוןןןןןןן
**מתכחשת** **לא מוכנה להאמין** **להלהלהלה (מזמזמת..לא מקשיבה..)**

../images/Emo168.gif טוב... אז... ../images/Emo3.gif

אחרי המון המון זמן שלא הייתי בהופעה של שייגעצ [ולא בחימום של אביב גפן וכד'], הגעתי. ראיתי את עידו ובנצ'וק, היה טוב לראות אתכם
הייתי עם חברה שלי, אנחנו מנסות לעשות כמה שיותר לפני הגיוס. כמה פאקצות אלוהים
.. אבל לא נורא שיהנו
השירים היו מעולים, נתנו כבר מעליי את הרשימה, אני לא אחזור עליה שוב..
אהבתי את חורשת האקליפטוס שהוא דפק שם עם המיקרופון, השטויות שלו מצחיקות אותי תמיד.
שם וחיה שמתחילה באות.. חחחחחחח התפוצצתי מצחוק
מי שצעק את הטעמים מלך
אבל כולכם קטינים חחחח
נהנתי נורא, עמדתי על המעקה בצד ימין שם, היה מעולה. אין ספק שהייתי צריכה את זה. מאוד.
אוהבת
נמש.

וווייי שייגעצ כל-כך טובים!!! זה היה

ענק!!!! ל"ניו יורק רפיח": שמעתי אותכם צועקים "יובל ההומו" ושחבר שלך צעק "טעמים". חחחח זה היה גדול! היה הופעה ממש ממש ממש ממש ממש טובה!!!! יו הם להקה אדירה פשוט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אולי מישהו מכם ראה אותי היה שלב מסוים בהופעה שישבתי על הבמה. מאחורי שיקו עם חבר שלי. ווי היה ממש טוב. אני ממש אוהב את שייגעצ הם ממש טובים! אה ובתחילת ההופעה פגשתי את שיקו ליד הבר ודיברתי איתו... איזה גבר!!!

Shahar A

New member
אני זה שצעק לו בטעמים :)

כאילו הוא אמר שהדילדו מגיע במבחר צבעים אז צעקתי "וטעמים" ואז יובל אמר "יש לנו עסק עם סוטה",הסתכל עלי ואמר "ועוד אחד שלא היה לו בר מצווה" (היה לפני כמה שנים ב"ה) אחרי זה צעקתי לו "לפחות לי חתכו" P: וצעקנו כולם ביחד יובל ההומוו היה גדול! ושאלתי את מרקו (שגם הביא לי ת'מפרט) אם הוא השתמש בפוסטינור וענה: "אל תשאל אל תשאל". הייתה הופעה שכונה :) אה ובןבן, נשמה!

למעלה