כן ראיתי אותך בן כמה אתה? יחסית קטן לא? אתה היית מאחורי שיקו אני הייתי לפני שיקו
פ פרקשון New member 20/3/05 #40 כן ראיתי אותך בן כמה אתה? יחסית קטן לא? אתה היית מאחורי שיקו אני הייתי לפני שיקו
פ פרקשון New member 20/3/05 #39 סתם לידע כללי.. קוראים לי עידן! ואיך יובל ענה לזה עם הטעמים אתה עוד לא עשית בר מצווה! ואתה מדבר איתי על טעמים?
סתם לידע כללי.. קוראים לי עידן! ואיך יובל ענה לזה עם הטעמים אתה עוד לא עשית בר מצווה! ואתה מדבר איתי על טעמים?
S Shahar A New member 20/3/05 #46 היה לי בר-מצווה P: ולחתימה שלך.. ציטוט מאבי: "אבי לקחת פוסטינור?" -"אל תשאל אל תשאל"
פ פרקשון New member 20/3/05 #47 חחחח די כבררר אני מחליף חתימה ננמאס לי כולם התלבשו לי עליה!! אולי אני ארשום שם פשוט את הקולות רקע במשקאות חריפים?? "אוווו"
חחחח די כבררר אני מחליף חתימה ננמאס לי כולם התלבשו לי עליה!! אולי אני ארשום שם פשוט את הקולות רקע במשקאות חריפים?? "אוווו"
נ ניו יורק רפיח New member 19/3/05 #18 היה עוד קטע מצחיק הוא התחיל לדבר על פוסטינור אז אני וחבר שלי צועקים לי תודה שהשמתשת...........אין תגובה....טוף אנחנו מתחת לאבי שאולים אותו השתמשת ...........הוא עושה אתה לא רוצה לדעת חחחחחחחחחחחחחחחחח
היה עוד קטע מצחיק הוא התחיל לדבר על פוסטינור אז אני וחבר שלי צועקים לי תודה שהשמתשת...........אין תגובה....טוף אנחנו מתחת לאבי שאולים אותו השתמשת ...........הוא עושה אתה לא רוצה לדעת חחחחחחחחחחחחחחחחח
S ShEyGeTziT New member 19/3/05 #21 אחת ההופעות הטובותתתתת אין ספק היה מצחיק גמרי.. יובל היה שיכור ומצחיק מהרגיל וטוב שכך! אין הם מלכים .. פרקשון אני חושבת שראיתי אותך
אחת ההופעות הטובותתתתת אין ספק היה מצחיק גמרי.. יובל היה שיכור ומצחיק מהרגיל וטוב שכך! אין הם מלכים .. פרקשון אני חושבת שראיתי אותך
פ פרקשון New member 19/3/05 #30 יש מצב! חולצה לבנה גבוה זקן קטן רב עם ילדים בני 13 מאחוריו שטוענים שהוא מסתיר להם
S ShEyGeTziT New member 20/3/05 #45 ../images/Emo13.gif אני יבוא פשוט ראיתי שזה אתה רק אחרי שהעלתי את התמונות כי רואים אותך בחלק מהן