חוויות וסיפורים לכאן

-------- > אחותך בגבס .

אנשים החוויה הכי היסטרית שהיתה לי בחיים זה היה נאפה. אבל ואי אתם לא יודעים איזה קורע זה לדבר עם אנשים שלא מבינים עברית ולדפוק להם בפנים ואי אחותך בגבס, ואתה ממשיך לחייך והוא גם, או שאתה אומר לו כל מיני מילים כאלה שבעצם אתה יורד עליו והם לא מבינים.. אם היו לכם חוויות כאלה,תמשיכו את השרשור. מתה עליכם אחים שלי!! איה בנזונאפה 2005

RVD אביב

New member
איה נאפה משהו סוווווף הדרך!!!!!!!

היה מדהים במילה אחת, היה גן עדן בשתי מילים, היה חבל על הזמן בשלוש וכך הלאה... איזה מקום להתפרק בו היה כייייייף חבל על הזמן... מאוס זה הבית דירות הכי מגובש בעולם, למי שהיה בטיסה ושמע שירים במרוקאית אז תדעו שהם כמובן מהמאוס... היה מזה כייף בבית דירות הזה אני שמח שבחרנו בו בזכות התגובות מהפורום... איזה כייף לשתות בבארים למשל בבלאק הוק שתיתי אתמול לונג איילנד ב2.8 פאונד (28 ש"ח) ומקבלים 2 שוטים חינם אז לקחתי שנאפס ובלו אפטר שוק או שאפשר לבחור במקום ה2 שוטים בקבוק של 10 שוטים של הבית שזה נראה מפחיד חח לא יצא לי לנסות... וכרטיס חינם למועדון שאני לא זוכר את השם שלו... טוב אני לא יודע מה עוד לספר זה גן עדן כמו שכולם אומרים עכשיו אני יכול להבין למה כל מי שהיה באיה נאפה כל כך אוהב את המקום. אל תפספסו את בית חב"ד אני הייתי הולך לשם בצהריים להגיד שלום ואחרי המסיבה תמיד רצים שם צחוקים והאנשים מחב"ד כל כך אהבו את המחזור שלנו שהם באו לשדה תעופה להפרד מאיתנו ושרנו עם סעדיה (או איך שאני קורא לו רבי ראפר) פריסטייל נ.ב מאוס שולטים, ראסטות פאנן שולטים, איסלנד שכותב פה בפורום אתה מלך... יואב, מעיין ואלירן היה סוף הדרך... ובכלל כל המאוס :)

grg20

New member
אין על איה נאפה

הייתי באיה נאפה בסוף יולי(2005),המקום מדהים מכל הבחינות.. ואני כבר בטוח שאני חוזר לשם קיץ הבא..זה פשוט חובה.

חזרתיייייייייייייייייי

היי חברההה חזרתי היום מנאפהה היה טיול הכי מדהים שיכול להיות לי... אין זו פשוט חוויה בלתי נשכחת הטיול הזה הייתי במלון מאוס שכולם שם סטלנים והיה צחוקים של החיים פשוט ככה אז לכל החברה ממאוס של התאריכים ה 23-30 הייתם גדולים היה מדהיםם המסיבות בנאפה זה משהו ענק אני אישית אהבתי את הבלאק אנד וויט זה אחלה של מועדון לאוהבי המוזיקה שחורה...וגם המסיבת קצץ באייס משהו מטורף והפאבים וחוף הניסי ביץ חוף מדהים בקיצור פשוט טיול מטורףף כייף של החיים ואני כבר מתחיל להתגעגעעע.... א י ה נ א פ ה...ח ל ו ם

אני מתגעגע

איה נאפההה אני מתגעגע.חזרתי אתמול והיה הטיול הכי מדהיםםם שיכול להיות פשוט חוויההה א י ה נ א פ ה = ח ל ו ם

כל יום שעובר אני מתגעגע יותר......

איה נאפה אני מתגעגע 23-30 שבוע של חלוםםםם היה פשוט מדהיםם.....השיגרה משעממת אותייי אין על איה נאפההה מלון דירות מאוס זה הדבררר כמה צחוקים היו אין פשוט שבוע מטורף היה

matanmnm

New member
גאנג באנד שולטיםםםםםם!!!

איה נאפה 2005!!! היה בסטטטטטטטטטטטטט!!!

antonii0

New member
איה נאפה הסיכום המלא!!!!!!!!!

היית בנאפה היום חמישי ה25 לאגוסט עד ה1 לספטמבר הגעתי לנאפה בשעה 11 וחצי וחשבתי שהגעיתי לעזה כי במלון שלי עצרו שניי ילדים בדיוק שהגעתי ראית את המשטרה לוקחת אותם ואז אמרתי איזה זיין לאן הגעתי בקיצור שניי הלידים האלה נכנסו בחלון של איזה חנות והגעיו אלהים אז אמרתי לעצמי איזה זין לאן הגעתי אחריי שקיבלנו את החדר עוד יותר היתבאסתי אין מים חמים מקרר מקולקל וחולה{לא ללכת למרי נאפה)זה המלון אחריי שעברתי את כל זה בבאוס רב החלטנו אני וחברים שלי ללכת למסיבה באייס.הגענו לסקוור ואז הבנתי מה זה נאפה נכנסנו לאייס ומה שהיה שם זה לא יאומן אחד המעדונים שהיית בו חובה ללכת לשם חזרנו מאייס בשעה 5 קמנו בערך בשעה 10 להשכיר קטנועים הלכנו להשכיר וכמה חניות ביקשו רשיון של קטנועים של אוטו לא אוזר כי המשטרה הוציא צב לישראלים אסור לתת אופנעים בלי רשיון של קטנועים בקיצור אחריי שמצאנו חנות והשם שלה זה אנגייל מלאך באנגלית הם הכי ססבה כל מה שוקרה מתקנים לא מחייבים אותך לא כלום אז לא לפחד להשכיר קטנועים ואחריי שהכרנו הלכנו לניסי ביץ עשינו את הפליי פיש שזה אחד הדברים שם חזרנו למלון בבסבות 6 היתקלחנו ויצאנו לגסמין זה הפאב הכי טוב שיש בנאפה ובכלל הMC מרשל חולה יהודים היית בגסמין אולי איזה 6 פעמים בכל השבוע כי זה המקום ואז יצאנו לבלק אנד וויט שמה לעיזהר מכושים באותו יום הייתה שם דקירה כושי אחד דקר אירלנגי והמשטרה פשוט מאוד שמה על כושי שק על הראש פיצצה אותו מכות והכינסה אותו ללנידיית אז חברה לא להיתעסק עם הבחורות שלהם יש את הישראליות הם הכי שוות . יום למחורת עשינו את המצנח ואז נסענו לעיר שנקראת פמגוסטה שעה מאיה נאפה יש צוקים שחבל על הזמן חובבה להיות שם ולהיזהר כן. יצאנו לקסאל חרא מועדן שונאי יהודים בבוקר הלכנו לפארק מים חובה שווה להיות שם הממדיון או הלונה גל או שפיים בעצם שלושם זה השירותים של הווטר ורלד ובערב הלכנו לפרוג פאב סססבה יש אחד פבלו או נותן לכם את הפליירים וגם נותן שתייה חנים לא לקלל אותו כי הוא היה גר בישראל 12 שנה ובגלל ישראלי אחד מטמטם הוא היתעצבן כי הוא קילל אותו בואתו ערב הוא לא נתן לישראלים כלום חינים אז תתדברו יפה ותרוויחו ובנות במיוחד אתם!! . אחריי זה היינו בכאר ווש סבבה של מועדן שירים של שנות 70 80 אבל לא סמים לב למוזיקה כי את כולך מסטולה מהשיתה ואת זורמת אחרי זה עשינו את הכדור כל אחד עושה ויעשה אתה כי זה בן זונה עשיתי את 3 פעמיםם זה לא נורמלי זה שווה יותר מבנגי .... טוב פה ניגמר הטיול כמה טיפים אחרונים . לבית חבד תלכו לקבלת שבת כל הישראלים באים לשם לא לפחד להשכיר אופנועים רק מי שיודע לנהוג ישכיר להיהר מהמשטרות משעה 12 בליליה עד 6 7 בבוקר כי חופשי דחות או כפות עם לך קסדה על הראש !!! וללכת לאנטה כול הישראלים שם אז תהנווווווווווווווווווווווווו

נתן.ל

New member
איזה מזל ../images/Emo178.gif

שהילדים חוזרים בדיוק לבית ספר ולא יסתובבו לי שם כמוך בין הרגליים

Alisiya

New member
וואו

אפילו לא פסיק אחד כל הסיפור!! סתם, שמחה שנהנת, אין כמו נאפה.

RVD אביב

New member
ליד האפלנדרה...

היינו ליד ראסטה פאנן (עם הגיטרות) ומתחת לבנות מאשדוד

למעלה