חוויות וסיפורים לכאן

amit1988

New member
מכיר אותך מהמלון !! חחח

מה מצב תמר ?? זה עמית מהמלון ... שמרי שמרי על קשר

אביבבב???

הייייייי אתההההההה.! נראה לי אני יודעת מי אתה אם אתה היית זה ששר בטיסה חזרה שירים במרוקאית.! אני צריכה לשאול אותך משהו, תביא את האיי סי קיו שלך...

נתן היקר

זה שאתה לא יודע להנות זאת בעיה שלך. היית מת שאני אסתובב לך בין הרגליים, הדבר היחיד שמסתובב שם זה אתה יודע מה... :p

../images/Emo6.gifחחחחח קרה לי מיקרה דומה!!

החלטתי ללמד יוונים שהיו איתנו במקום ואשכרה התאהבו בי ובחברות שלי לדבר בעיברית.. אני עושה להם כזה רוצים לדעת איך מתחילים עם ישראליה?! אומרים לה "אני חרמן,אני רוצה בולבול" חחחחחחחחחחח אמרתי להם שזה איך קוראים לך חמודה?! וזה היה קורע מצחוק חחחח הם אשכרה ניסו להגיד את זה ואחד שאל אותי מה זה "בולבול" אמרתי לו זה יפה ואז כשהלכתי הוא עושה לי "ביי בולבול" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

לינור17

New member
חחח גם לנו

זה קרה ... גרמתי לקפריסאי להגיד- אני קקי מטומטם ..חח אבל הפאדיחה היתה שכשצחקנו על היחצ''ן מהפרוג בעברית מול הפנים שלו והוא ממשיך לדבר איתנו אנגלית עד שהוא אמר - תמצצי לי .. אני מדבר עברית שוטף.. חח

אנשים דחוף!!!!!!!!! מחפשת מישהו

לכל מי שקורא את זה, אני צריכה את העזרה שלו. אני וחברות שלי הכרנו בנאפה כמה חבר'ה ירושלמיים,עכשיו בגלל שלא היה עלינו פלאפון וכמובן מרוב האובר שתייה והסטלה שהיתה לנו, לא לקחנו מספר מהם.. כל מה שאני יודעת שאחד מהם הולך להיות בצנחנים בצבא. קוראים להם ליאור אלעד ואייל, הם גרים בירושלים. באיה נאפה הם שההו במלון מגדיאלני בתאריכים שאנחנו הינו 18-25.08 אממממממ בבקשה זה ממש יגשם חלום אם תעזרו לי למצוא אותו לחברה שלי, היא לא מפסיקה מלנג'ס!!! חהחהח סתם מתה עליך אוסלי. איה בנזונאפה 2005

נתן.ל

New member
תשמעו מה זה - חזרתי אתמול

והיה מגניב. אגב, ג'סמין - מקום מעפן ויבש. מסיבת קצף באייס - חרא מוזיקה ואווירה מגעילה. קארווש - אחלה מועדון, היה שם כייף לאללה.
סיניור פרוג - המקום הכי טוב באיה נאפה!!!

נתן.ל

New member
כן כן, עוד יש מלא אנשים

אבל צריך למהר כי ספטמבר זה כבר אותותו סופעונה. מה שטוב שעכשיו כל הילדים חזרו לביצפר ונשארו רק המבוגרים יותר.

למעלה