חוויות מההופעה

ifatco1

New member
../images/Emo45.gifהיה אחלה!

מי שלא בא, הפסיד, מי שלא רכש את הקלטות, הפסיד עוד יותר. טיפ טיפ, סליחה שהסתרתי לך בעת הריקודים
טינה היית משגעת. כרגיל. לילה טוב.

אהוד_

New member
../images/Emo24.gifתודה רבה!

עכשיו חזרתי מההופעה של סי היימן ומאוד נהנתי, זה ידוע שלסי יש אנרגיות טבעיות וזה מצוין!, אני נהנתי לקחת פסק זמן ולראות את הפלא בעיניים שלי אז. סי תודה תודה רבה, עשית לי ערב טוב, מה שלא קרה לי הרבה זמן, לקראת סוף ההופעה גם קמתי לרקוד שם בצד ימין. והעברתי לאון שקית עם דיסק שהבטחתי לך עם אינפורמציה, אני חושב שיש לכם משהו דומה, קחי ותשמעי אותה מתי שיש לך זמן, אוהב ומעריך אהוד

הגעתי עכשיו הביתה,רק רוצה להגיד

שהיה פשוטטטטטטט מדהההההיייייייםםם מהממםםם מטריייףףף,סי,את באמת השיא. אוהב המוןןןן,תום אגב, נוו אז מה שם השיר שאיתו פתחת את החלק השני? והדיסק מהמםםםם! תודההההה

actress

New member
היה פיצוץ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo59.gif../images/Emo23.gif../images/Emo168.gif

chany

New member
הי תום,כמה ששמחתי לישמוע

שההופעה היתה פיגוז,וכמה אני עצובה שאני בברלין ולא יכולתי ליהיות.

לימבו

New member
יש לי להגיד כמה דברים לגבי ההופעה

אני יודע שנורא קל לבקר ולהגיד מה לא בסדר, שבעצם העשייה עצמה היא נורא קשה. אבל בכל זאת: אתמול היה אחלה! היתה הופעה גדולה, באמת. אין ספק שסי היא פרפורמרית ענקית ויש לה אנרגיות מדהימות. אהבתי את האינטימיות שהיתה בהופעה. אולם קטן ונוח באמת וזה עשה את כל העבודה. התרגשתי עד דמעות במספר קטעים. התמונה שתיזכר בזכרוני היא דווקא מהשיר הראשון. ההתרגשות של סי היתה מדהימה, כנה ואמיתית. לא ראיתי את סי בהופעה כבר קרוב ל-10 שנים, ואין ספק שמשהו טוב קרה לה. אבל יש גם אבל: לא אהבתי כל כך את הקטע של השירים באנגלית ואת כל הגוספל, והיה די הרבה: calling you, say a little prayer, you make me feel, could you be loved וכו´- הביצועים מרשימים למדי, וזמרי הליווי מ-ה-מ-מ-י-ם, אבל היתה לי תחושה שסי מפספסת פה משהו. יש לה רזומה אדיר לדעתי, והיא לא השתמשה בו. למה בעצם? אנשים באו לראות את סי היימן, ולכן זו היתה קצת הפתעה- והיתה תחושה שזה חלק נכבד מההופעה, שבעצם על קלאסיקות ושירים ישראלייםמדהימים של סי כמו "ציפור לבנה", "עד אליך" שכל כך רציתי לשמוע (או אולי לא בדיוק כדי לא להתייפח שם מהתרגשות)ועוד כמה מ"נפגשים" ומהדיסק החדש- לא נשמעו, וחבל. גם אמנים מחו"ל שהייתי בהופעות שלהם, בד"כ נותנים מקסימום 2 ביצועים לשירים אחרים, אבל הרוב המכריע זה הרזומה,ולסי אין בכלל מה להתבייש בעברה. אשמח לשמוע דעתכם... ודבר אחרון: הביצוע לשיר של ניק קייב וקיילי מינוג(הלו, יש פה מעריץ שלה!) היה מדהים. חבל שקיילי לא הוזכרה...

מסכימה עם כל מילה

סי, שלא תביני אותי לא נכון. נהנתי מאוד אתמול, ההופעה היתה קלילה וכייפית. אבל לפי ההודעה של לימבו ומתגובות ששמעתי מאנשים שהיו שם, הבנתי שחלק גדול מקהל שלך מתגעגע לסי של פעם. בכל ההופעה לא היה שיר מחאה אחד על המצב המדיני, ליורים ובוכים היה שם מקום. בחרת להרכיב את רוב הפלייליסט של ההופעה מלהיטים, חלק מהם אפילו לא שלך,חבל כי במקום להכניס עוד שיר בשביל הפאן, יכולת להכניס שיר עם תוכן,מסר, פחות מוכר, איזה שיר בוידעם מאחד האלבומים הקודמים שלך. גם הפסקת הפונצ´ באמצע ההופעה היתה לדעתי מיותרת, בסיום המחצית הראשונה של ההופעה הקהל הגיע לרמה מסוימת של אנרגיה בזמן ההופעה, וההפסקה הזו הרגיעה אותו לחלוטין. אני חושבת שבלי ההפסקה הזו היה לך יותר קהל קופץ תוסס ואנרגטי בהופעה הזו, למרות שהפונצ´ של בילי מהמם!!! את פרפומרית מדיהימה! אלוהים נתן לך במתנה קול מדהים ועוצמתי,יש לך את ג´ואנה וצ´רלי (תקנו אותי אם אני טועה) המהממים על הבמה ויש לך שירים מדהימים מהעבר, אנשים שבאו להופעה היו מעדיפים לשמוע את השירים ההם באיזה ביצוע סול מדהים כמו שאת יודעת, במקום עוד להיטי גלגל"צ קצת (אם יורשה לי להגיד) מאוסים. ההודעה הזו לא באה כדי לפגוע באף אחד, כמו שציינתי קודם, נהנתי. אבל מה לעשות יש לי אופי ביקורתי, אני חייבת להגיד מה אני חושבת לטוב ולרע.

ט י נ ה

New member
הי לימבו ... כאן סי

קודם כל תודה לכולכם ובכלל . יש המון אמת במה שכתבת אבל חשוב לדעת שהכל היה מתוכנן להיות כזה. היום בשוק שלנו מאוד קשה להביא קהל לשמוע רק רק רק את השירים שלי את זה אעשה בתיאטרון תמונע בספטמבר. בענב יש דרישה מפורשת של הערייה לארח לפחות שלושה אורחים . מקווה שעמדתי בזה בכבוד לוקחת באהבה את הדברים גם לציפור לבנה וחברותיה עוד יהיו ימים יפים סי

chany

New member
הו סי כמה שאני מאוכזבת שאני כרגע בב

ולא יכולתי להנות בהופעה שלך

לימבו

New member
הפונץ´ היה מדהים

אבל לא הצגתי את עצמי בהודעה הקודמת. ישבתי בשורה הראשונה מצד שמאל. הייתי עם חבר שלי, ובאחד השירים בהתחלה אפילו באת והתיישבת מולינו ושרת לנו... זה היה מקסים! והיית מהממת, באמת. לבושה מדהים, נראית מדהים (אהבתי את הכובע!) אבל מה שבאתי להגיד זה: כן ! כן! כן! זה בדיוק מה שהתכוונתי... אנשים שבאים לראות את סי היימן בהופעה רוצים לקבל את סי היימן הישראלית, ישן לצד חדש. אשתמש בדוגמא של חברי, שסיפר לי כי פעם ראיינו את שמעון פרס, ושאלו אותו מה הכי ישראלי בעיניו, הוא ענה: סי היימן.זה מקסים בעיני. אני חושב, סי, שיש לך ולשירים שלך מפעם כוח עצום. ולתת לקהל את כל הלהיטים שלך ברצף- זאת הופעה שלא הייתי מפספס!

ricoco

New member
הייתי בהופעה, חזרתי לפורום...

סי היי! האמת- הפעם האחרונה שהייתי בהופעה שלך היה לפני אי אילו שנים, ברוקסן. אתמול זו הייתה חזרה גדולה- שלי, אבל קודם כל שלך. בעולם תעשייתי (המד-הים!) שרתי איתך בהתרגשות מדהימה (ואפילו נתת לי יד תוך כדי הירידה!) ואחר כך ישבת ליידי ושרנו. הייתי עם החבר שלי. שנינו התרגשנו מהאנרגיות האדירות שהפצת לכל עבר. היו שירים שיותר הכרנו, היו שירים שפחות- אבל זו בהחלט הייתה סי במיטבה. אין ספק שהשיא הגיע בהתחלה. העיניים הבורקות שלך שהסתכלו עלי ועל כל הקהל, כשראית אולם מלא שצמא לסי. זה היה פשוט מופע של אהבה. ולגבי השירים ששרת: מצד אחד, הרזומה הישראלי שלך לאורך כל השנים והאלבומים שהוצאת הוא אדיר, וחלקו הגדול שמר על הרלוונטיות שלו גם היום. כביקורת הכי בונה והכי אוהבת שאפשר- יותר שירים ישראליים שלך היו משלימים סופית את התענוג. מצד שני- כמו שכשיש חברים טובים, אז פחות משנה באיזה מקום נפגשים (איזה בית קפה, אצל מי, מתי...) כך גם כאן- כשיש זמרת כזאת, אנרגיות מדהימות כאלה וכל כך הרבה אהבה- כל השאר חשוב פחות. סי- תצליחי, תחזרי לאולמות, תחזרי להיות שם נרדף לישראליות, תמשיכי לעבוד קשה. מסתבר שזה משתלם. אני איתך. (לובש את החולצה "עובדים בכביש" שקיבלתי בהופעה של אז, ברוקסן...). כמו שהבטחת- חזרת בגדול. עכשיו תורינו לחזור אליך. אז נתראה בופעה הבאה. נשיקות ופרגונים מפה ועד הירח. אריק (RICOCO)

ט י נ ה

New member
ריקוקו הצלחת לגרום לי לדמעות../images/Emo24.gif

קודם כל סחטן על הפרופורציות . אחד הדברים שמאוד חשוב לי להגיד אולי דרכך גם אחרים יבינו. שככול שהשנים עוברות אנחנו בכלל כבני אדם מייצרים לנו מעין תחנות של זכורונת. כלומר בשבילי למשל כריסי היינד תמיד תתחבר למועדון הפינגווין ותחילת דרכי וחדר קטן דחוס בו גרתי בשנקין על הגג וכו וכו ... ואפילו לי היו רגעים בהם לא הבנתי מה קורה לה ? למה היא לא שרה לי ... כמו שהיא שרה לי .... בתחילת דרכה. או אולי בעצם דרכי ? ואז עם הזמן אמרתי לעצמי שכל תחנה בדרך שהיא עוברת או אני עוברת או אתה עובר מביאה איתה דברים חדשים ואתה לא יכול תמיד לספק את כל הרצונות של כולם. היו שנים רבות בהן עמדתי ושרתי את תיק תוק ומדיה ומריונטה וזמן אחר ובא נבכה אהובי בלוגוס לילה לילה ונחש מה ? אף אחד לא הגיע לראות אותנו היו בקושי 20 איש בקהל ונכון 20 איש שאהבו אותנו כמו 20 אלף אבל אי אפשר לשלם ללהקה שלמה לנגן מול 20 איש. והיום כשאני שרה כל מיני שירים אחרים או חדשים או מחודשים תמיד יהיו את ה 20 איש שנורא יתבעסו שלא שרתי את מרייונטה ,אבל לעומת זאת כל השנים כשכן שרתי רק את השירים האלו הקהל הרחב לא הגיע לראות אותי ,ואולי זה הרגע גם להגיד שלא כל דבר שאנחנו סוחבים בזיכרונות שלנו הוא אקטואלי לכל תקופה. בכל אופן אלו הרהורים שעלו בי כשקראתי כמה קיבלת בנדיבות ורוחב לב את מה שאני עושה היום. לרגע שלא ישמע שאני חוזבת שמה שאני עושה הוא משולם חלילה ,אני ממש במצב לא קל ובעצם לא מתקיימות מספיק הופעות גדולות היום כדי שאוכל להרשות לעצמי כלכלית לעשות חזרות ולהכין כל שבוע עוד ועוד שירים. אבל אין לי ספק שיחד עם האוסף שאוציא בעזרת השם לרדיו יווצר ביקוש שוב לשירים היפים שלי של פעם ואז אולי סוף סוך אעשה ערב שמורכב רק אך ואר מהשירים ההם .. מי יודע ? בכל ואפן ריקוקו יש לך אחלה גישה ותודה נחתת עלי ביום מה זה קשה וההודעה שלך מחממת את ליבי סי

actress

New member
אם אתם רשמתם אז גם אני+מי שראה אותי

אז עברתי בין המקומות ואני יודעת שאנשים זיהו אותי ולפני שהגעתי למופע הייתי בלחץ
תשאלו את מושון אפילו שכל הזמן שיגעתי אותו וגם קצת את טיפ טיפ
אבל לאט לאט הגיעה סי והכל נרגע והיה פשוט מדהים משום מה היה חסר לי משהו שם אני לא יודעת אבל מה, ההופעה היתה ממש ממש פי
אבל זה היה כ"כ קצר או שבגלל שנהנתי נורא הזמן עבר לי מהר מידי, סי אולי פעם הבאה תרחיבי
אני חייבת לציין שהכניסה שהיא דפקה היתה שואו אדיררר
ואיך שכולם ציפו שתגיע מהדלת ואז הגיעה סי הרוקרית הידועה מלמעלה פשוט ואהו. היה ממש ממש מרגש באמת ואני אהבתי מה שלימבו וטיפ טיפ רשמו במידה מסוימת אני מסכימה איתם והיה באמת מרגש השיר צמח בר שהעלת את ידיידך לבמה וגם ריגש שדיברת עם יואבי והיתה עוד הפתעה שם ששירלי שישבת לידה ודיברתי איתה השתנתה מן הקצה אל הקצה אם את זוכרת על מה אני מדברת, בקיצור היה מאוד מאוד מאוד מרגש ושאמרת ליואבי שלחתי את הילדה אליכן לחגוג יומולדת אז קיבלתי את זה כמחמאה
אני אמנם לא כ"כ ילדה אבל
היה ממש ממש מרגש תמיד יש בהופעות שלך דברים מרגשים וכמובן הפתעות ואת באמת יודעת לרגש
ולכל מי שראה אותי שזה טיפ טיפ, מושון,תהל,לונה,לימבו,יפעתקו,תומששש הממי וכמובן איך אפשר בלי הכותבת הגדולה והענקית של הפורום שהיא היתה מסמר הערב טינההההה היה פשוט כיף לראות אתכם
והייתי רושמת עוד שמות אבל לא ראיתי אתכם כי אתם ראיתם אותי ולא באתם אבל באמת היה נפלאאא ואני מאוד מאוד מאוד נהנתי.

איזה כיף לכם...

שאתם הייתם בהופעה, ואני לא... קראתי את החוויות ואני אכולת קנאה. זה לא פיייר! גם אני רוצה!

למעלה