מסכימה עם כל מילה
סי, שלא תביני אותי לא נכון. נהנתי מאוד אתמול, ההופעה היתה קלילה וכייפית. אבל לפי ההודעה של לימבו ומתגובות ששמעתי מאנשים שהיו שם, הבנתי שחלק גדול מקהל שלך מתגעגע לסי של פעם. בכל ההופעה לא היה שיר מחאה אחד על המצב המדיני, ליורים ובוכים היה שם מקום. בחרת להרכיב את רוב הפלייליסט של ההופעה מלהיטים, חלק מהם אפילו לא שלך,חבל כי במקום להכניס עוד שיר בשביל הפאן, יכולת להכניס שיר עם תוכן,מסר, פחות מוכר, איזה שיר בוידעם מאחד האלבומים הקודמים שלך. גם הפסקת הפונצ´ באמצע ההופעה היתה לדעתי מיותרת, בסיום המחצית הראשונה של ההופעה הקהל הגיע לרמה מסוימת של אנרגיה בזמן ההופעה, וההפסקה הזו הרגיעה אותו לחלוטין. אני חושבת שבלי ההפסקה הזו היה לך יותר קהל קופץ תוסס ואנרגטי בהופעה הזו, למרות שהפונצ´ של בילי מהמם!!! את פרפומרית מדיהימה! אלוהים נתן לך במתנה קול מדהים ועוצמתי,יש לך את ג´ואנה וצ´רלי (תקנו אותי אם אני טועה) המהממים על הבמה ויש לך שירים מדהימים מהעבר, אנשים שבאו להופעה היו מעדיפים לשמוע את השירים ההם באיזה ביצוע סול מדהים כמו שאת יודעת, במקום עוד להיטי גלגל"צ קצת (אם יורשה לי להגיד) מאוסים. ההודעה הזו לא באה כדי לפגוע באף אחד, כמו שציינתי קודם, נהנתי. אבל מה לעשות יש לי אופי ביקורתי, אני חייבת להגיד מה אני חושבת לטוב ולרע.