חוויות מההופעה

actress

New member
יהה קראתי את ההודעות בכרטיס ויש לי

הצעה... אולי תגידי לעיתונאית לבוא לפה? ובגלל שיש בעיה בשליחת הודעות כנראה ההודעות שלך לא התקבלו ובאמת תבואי לעיתים יותר קרובות

אני לא מכירה אותה באופן אישי.

היא חברה של דודה שלי, אני לא דיברתי איתה, דודה שלי דיברה איתה, אני אפילו לא זוכרת על מה ואיך שהוא הם דיברו עליך. אז לא נראה לי כי אין לי קשר אליה, וגם כמו שציינתי - לא ביקשתי ממנה לפרסם את זה אז אני קצת בספק... מעניין שבפורום לא רואים את ההודעה שלי. ניסיתי לשלוח כמה פעמים וזה לא נשלח אז התייאשתי. אני שמחה שבסוף קראת את זה. אני אשתדל לבוא יותר, לא תמיד זה יוצא. יש פעמים שיוצא כל יוםפ ויש שיוצא פעם ב...

ט י נ ה

New member
הי אילנית צאני מתוקה

ההופעה הבאה שלי בתורכיה בסוף שבוע הבא אחר כך יש 15 אוגוסט -אילת פאנץ ליין בהרודס 19 לאוגוסט רמת השרון לחיילים מאומצים 21 לאוגוסט נס ציונה משהו בהתנדבות לילדים חולים לא עלינו 22 לאוגוסט אולי חמת גדר ( וטיפטיפ מצטרפת לתעד ) 26 אוגוסט בת ים כיכר העיר איפשהו 27אוגוסט אילת הרודס פאנץ ליין 29 אוגוסט מופע גדול בשוהם כמו ענב אבל יותר אינטימי 30 צפת 2 ספטמבר ראשון היכל התרבות ערב לזבר בני ברמן 3 ספטמבר שייט על יאכטה בחומותעכו עם הופעה על האוניה 7 ספטמבר קיבוץ חצור 12 ספטמבר אילת וכו וכ

chany

New member
סי אני שמחה על כל הופעות שלך

אבל בעזרת השם את אמרת שאת מופיעה בסוף ספטמבר בתמונע,ואני ברצון אבוא להופעה שלך כי אני מגיעה לאר. ב4.8 וב 22.8-16.9 אני עוד פעם בברלין,אז בסוף ספטמבר כמו שאמרת. אני כבר מחכה.

samc

New member
צפת -גרתי שם!

גרתי בצפת בשנים 1989-1992 ופגשתי את שלמה קרליבך שם- יש לי כרטים ביקור שלו מחג הכלי זמר.. יש לי עדיין חברים שם מתקופת מלחמת המפרץ- ראיתי את הסקאדים עפים לכיוון חיפה ו-...רמת גן... אודיע לחברים להיות במופע. בהצלחה בטורקיה!

eranmc

New member
לסי

למה שלא תנסי לכבוש את אמריקה? אולי תפקיד קטן ב DIVAS LIVE 2003? את הדיווה שלנו, אין סיבה שלא תלכי לשם!

ליפעתקו1

ע"פ השם אני מניחה שאת בת. אני לא זוכרת שמישהי הסתירה לי, אבל בכל אופן אם זיהית אותי, חבל מאוד שלא באת להגיד שלום

ifatco1

New member
היא בן../images/Emo8.gif

ודווקא נורא גבוה. עמדנו בחלק השני שתי שורות מלפנייך, ודווקא ניסיתי לתפוס את תשומת ליבך, אבל היית עסוקה קצת... בנוסף, בסיום ההופעה, כשהלכת יחסית מוקדם, הוצאתי את גרוני בצווחה נואשת "ט י פ טייייייייפ", אבל כבר היית קרובה לדלת. הבטחה: בפעם הבאה שאת באה, אתייצב.

ליפעתקו

אז נכון, באמת בסוף ההופעה קצת מיהרתי כי הגעתי עם חבר שהיה די לחוץ ללכת, ואפילו לא הספקתי ללכת לסי ולהגיד לה כמה מדהים היה. אם אני לא טועה היו לך משקפים ותלתלים שחורים. אז כן, ניפגש בהופעה הבאה . טיפ טיפ.

למעלה