חוויות מהמפגש בית הפאגאני

gwizard

New member
חוויות מהמפגש בית הפאגאני

אז איך היה לכם ? מה עשיתם אחרי שנטלי ואני הלכנו ? אנא ספרו ושתפו

Amethyst

New member
../images/Emo168.gifאז ככה

למי שלא זוכר מי אני...אני החדשה כפי שנטען..:) (אני הילה) בכלן אופן אנחנו (אני ואילן) לא נשארנו הרבה אחרי שהלכתם...היו דיבורים והיה נחמד ואני לא יודעת מה קרה אחרי זה. נראה ל שהלכנו בסביבות 1 או משהו. בסה"כ אני ממש נהניתי...לא יודעת מה עם השאר. שמחתי לפגוש את כולם ומקווה שניפגש בשנית

Amethyst

New member
אופס

בטעות פתחתי הודעה חדשה...היא אמורה להיות המשך להודעה של אלון.סליחה:)

Bartal j

New member
היי למי שלא זוכר במקרה זאת אני ברטל

ת'אמת היה מפגש ממש נחמד וחביב למדי .. ודווקא נהניתי.. אבל בהתחלה חששתי קצת , וחשבתי שיהיה קשה לי להשתלב ולמצוא את עצמי בסביבה חדשה שאני לא מכירה אף אחד (בכל זאת לא הכרתי אף אחד חוץ מארדן ,אבל ארדן שכנע אותי לבוא ולהכיר ובסוף הסכמתי ) ואני דווקא שמחה שבאתי והכרתי את מי שהיה שם כולם היו נחמדים מאוד. בהתחלה ממש התביישתי אני מודה , אבל ככל שהזמן חלף אז זה עבר לי קצת בעיקר כשהתחלתי לשוחח ולהכיר יותר את האנשים וכל מי שהיה שם. וגם הערב שירה שרינה הכינה היה ממש נחמד ורואים שהיא השקיעה וזה היה באמת יפה, (למרות שלא שרתי ממש כי גם התביישתי קצת וגם כי שירה זה לא הצד הכי חזק אצלי חח) אמממ.. אחרי שאלון ונטלי הלכו, גם אני לא נשארתי ממש הרבה זמן , ישבנו קצת במרפסת של ארדן והמשכנו לשוחח אורי נדב, יוליה ואני. ואחר כך בסביבות 2 ככה הייתי צריכה לזוז לבית אז אורי בנדיבותו הסכים ללוות אותי ולהסיע אותי ביחד עם יוליה לביתי (פחדתי קצת לחזור לבד בחושך כל הדרך ולא רציתי להעיר את אבא שלי משינה) וגם הדרכתי אותם איך לחזור חזרה לבית של ארדן בלי להסתבך יותר מידי ... קיצר היה ממש סבבה להכיר את כולם ואני מקווה שאני אפגוש אותכם שוב.. ברטל

Wing Chan

New member
והכי חשוב...../images/Emo70.gif

לא באתי, אז אני דורש דיווח על האוכל שהפסדתי ולא יצא לי לאכול!

מה שקרה.....

אני יוליה....שברטאל מדבר עלייה... לא קרה ותר מידי .. אני זרקתי היום על נדב מגפיים ... את שתי הגדולים שלי... היה משעשע .. והאוכל היה טעים בטירוף..מי שלא טעם את הסלט שלי הפסיד!!! ארדן ניסח בתחרות "הפיצה הכי טובה..".. [ניצחון תכני בלבד] מפני שיעל לא הגייה... היו המון צחוקים היום לים הלכו רק רינה והבנות וגרסיאלה] נטלי ואילן הזמינו אותי למיפגש בתל אביב
ואני מבקשת בכל לשון של בקשה אני לא אני לא אלכימאית!! נא לא לקראו יל ככה.. שזה מה שארדן עשה ןזה ממש לא נכון ... וכן בר טל אנחנו מצאנו את הדרך חזרה נורא מהר .. מסתבר שלאורי יש חוש כיוון מעולה בכביש ....רק שם הוא זוכר
זהו זה כל הסיפר שאני זוכרת לרגע זה אבל אם יהיו התפתחויות בעתיד אז אני ארשום

Bartal j

New member
יוליה סליחה ברטל מדבר?! חחח../images/Emo3.gif

אממ יוליה חמודה לפי מה שזכור לי וגם ידוע חחח אני יכולה להכריז שאני עדיין נקבה ומתכוונת להשאר ככה ...
או שאת רוצה לשתף אותי במשהו שלא ידוע לי עדיין..
ואם כבר הוזכר פה נושא אוכל אז דרך אגב הסלט שהכנת באמת היה מאוד טעים! וגם הפיצה הייתה טעימה אני חייבת לציין.. ובחיים שלי לא אכלתי ככה חח ללא ספק זה מילא אותי לגמרי... (חבל שאני ובישול לא מסתדרים..
אני פשוט אסון מהלך במטבח חח)

Amethyst

New member
הפסדתי את האוכל...

עד שהגענו הכל היה בשלבי סגירה:(

Heathen Dawn

New member
היה נהדר!

אפילו שאני סובל מכאבי גוף בשעות לילה מאוחרות, הדבר לא השבית את ההנאה שלי מהמפגש. אני די מצטער על שלא אזרתי כוח להצטרף למעגל השירה של רינה, אבל לפחות נהניתי מההקשבה למוזיקה חדשה (ואני מדבר על מוזיקה, לא על הרעשים המשונים הבאים תחת הכותרת "בלק מטל"
). הלכתי לישון, תחילה באוהל של ארדן, אבל אחר כך התברר שהוא היה בשביל רינה והבנות שלה, אז ארדן הוציא לי מיטה. התעוררתי בשמונה בבוקר לצלילים הנעימים של נגינת הגיטרה של אורי (טונטי). אז התיישבנו על כורסאות הסלון והתחלנו לדבר על כל מיני דברים, בעיקר על נערות גותיות הפעילות בצופים (היא יודעת מי היא) ואנשים אחרים שחושבים שהצופים בארצנו זה חנטריש (הוא יודע מי הוא), ואז זו הראשונה זרקה את מגפיה על זה האחרון. ;-D זה היה ממש טוב, זה היה אירוע שהצליח להוציא אותי מהשגרה למשך הרבה שעות ולתת לי טעם של עוד (להעלות לי את רף ההנאה מהחיים). באתי במצב-רוח ממש לא טוב בגלל שאיחרתי לאורי ונדב בשעה, אבל תוך כדי הנסיעה השתפר המצב. זה נהדר לצאת ככה לנסיעה ארוכה מחוץ לדל"ת האמות של גוש דן, ואני שמח שלא נכנעתי לשום תירוצים שהיו לי לא לבוא. צילמתי כמה תמונות במפגש ובדרך. רק שתיים מהן מצאתי ראויות לשמירה, והעליתי אותן לאלבום שלי. ארדן, אם יש לך בעיה עם זה שהתמונה של החדר שלך מוצגת בגישה ציבורית, תגיד לי ואני אוריד אותו. התמונה השנייה היא של תל מגידו, שהאירופים מכנים אותו בשמו היווני ארמגדון.

חח זה לא ניגמר...

אל תביש להגיד שמות אני בטוחה שהאחר לא יתנגד.. זה עדיין אל ניגמר.. פעם הבאה שאני אראה אותו אני יעבוד למשהו אחר.. [ שיהיה מקורי] ככה יהיה יותר כיף... אולי סכינים, אבל לא בטוח ... זה קצת מסוכנן בישבילי אני גרועה עם סכינים.. אולי אני פשוט ארה בו.. רעיון טוב.. אבל זה יהרוס את כל הכיף.. אז בינתיים אני חסה עליך עד שניתראה..

Wing Chan

New member
LOL! מי השמיע בלאק מטאל? ../images/Emo6.gif

איזה להקות? חבל שלא ידעתי\באתי, הייתי מביא כמה שמות של להקות פגאניות\ויקינג בלאק

Heathen Dawn

New member
נדב...

נדב השמיע בלק מטל במכונית של אורי בדרכנו לטבריה. הוא אומר שהתקליט הוא של הופעת הבלק מטל הראשונה בהיסטוריה. משהו מחריד. אם כבר, אז אפשר לחרוק כיסא כנגד הרצפה ולמכור מזה תקליטים.

השופטת:התנגדות!!!!!

למה אתם כאלה לא אוהבים בלאק אז שקט.. כל בלק [בערך] הוא בלק טוב ... אני הייתי רוצה לשמוע את זה. אני לא מכירה אותם.. אני רק אמרתי לנדף וואי יאא וזהו [אז נדבר-מטרה של המגפיים שלי] קיבלת רושם אחר אז סליחה אני אל מכירה אותם אבל הייתי רוצה לשמוע אותם .. והוא היה אובססי לגביהם , הוא שמר עליהם כמו הזהב...

נדב פ1

New member
רשמים , חוויות והדוניזם טבריאני .

לאחר נסיעה שערכה בסיבות שעתיים וחצי הגענו אורי , שלומי ואני אל משכנו של מר ארדן פלוטקין שבצפונה הרחוק של ארץ הקודש , In Order למפגש חברתי פורה הכולל תיאולוגיה נהדרת ודיונים אינטלקטואלים צרופים , כמו גם אי אלו פרקטיקות מרחקות . כה נהדר היה לפגוש את הפנים שמאחורי שמות המשתמשים - הציפיות שבי לא נחלו אכזבה משוועת גם לאחר שהתברר לי שחלק בלתי מבוטל מהבריות שכן הגיעו לאזור - לא חפצו בשיחה בת מס' שעות . אלון , שלומי ואילן נראו אינטואיטיבית כאנשים מביני עניין גדולים מאוד בתחומם , ושמחתי מאוד שמתאפשר לי לראות אותם בעיני שלי - ולקבל רושם כן ואמיתי של מעבר להתכתבות אנונימית . אם כן , תודה לכם על כך , כמו גם תודה למר ארדן ההדוניסט הנפשע על שנידב לנו את משכנו והאכיל אותנו בכל טוב ממטעמיו הנהנתניים והמושחתים . מן הסתם , תודות ניתנות גם לכל אלו שנטלו חלק פאסיבי או אקטיבי במהלך הערב המדובר . אלא ששתי הבהרות לי אשר מובאות כדלקמן : על אף העובדה שגבירתי הנכבדה יוליה ( אשר עמה הסליחה ) העדיפה לקפץ באוויר ולשלח מגפיים לכל כיוון ברחבי הבית , כמו גם לזמר לנו את המנוני הילדים שבתנועת הילדים הצופים , היה נחמד לפגוש גם אותה , כמו גם את עוד אי אלו אנשים - אשר קצרה היריעה מתיאור שמותיהם ומעלותיהם . Heathen Dawn ידידי , כמה אירוני שאתה מדבר על כך שהשירים אשר השמעתי במכונית חסרי נקודה ואיכות הם , שכן השיר שהשמעתי במכונית יותר מכל היה שיר בשם Dawn Of Meggido , והרי בתל מגידו ביקרת היום . השיר כולל בתוכו מסרים תיאולוגים בלתי נלאים אשר משולבים ביצירה האומנותית שלעצמה . השיר יצא בתחילת שנות ה80 כמבשר דרך וחלוץ בתחום מוסיקלי-תיאולוגי מדובר זה . אכן , פוליטיקלי קורקט זה לגדף את כל הקשור בז'אנר מוסיקלי זה , לא כל שכן לגבי אקט שבו תאזין בדריכות ותקרא את הליריקס , אני סבור שדעתך או אז תשתנה אפוא . נדב .

Heathen Dawn

New member
היי, היי...

שמע, מילים לחוד ולחן לחוד. אני מאוד חושב שאתה צודק שאילו קראתי את המילים של הבלק מטל האלה אז דעתי הייתה טובה; אבל אני אומר, גם אם המילים ימצאו חן בעיניי, דעתי לגבי הלחן (או ליתר דיוק חסרונו המוחלט) לא תשתנה כהוא-זה. מקובל עליי שבלק מטל יכול להיות תאולוגיה טובה, אבל הערך המוזיקלי של הבלק מטל ממני והלאה. היו ברוכים. HD

Wing Chan

New member
Dawn of Meggido? לא מוכר לי

של מי זה? דיבר על חריקות, הייתי בטוח שמת לו קצת ונום, לחנך מההתחלה.
דרעק אם הייתי בא הייתי מביא ככה איזה דארקת'רון לפנים.

Amethyst

New member
איזה להקות?

בלאק מטאל זה עניין של טע ויש דברים טובים אבל אם כבר מטאל אז גותי...

Amethyst

New member
היי היי

אם אתה צריך קלגרון אז תגיד לי אם לא אז אולי כדאי שתבדוק את ההודעה שלך שוב כי אתה לא אומר את המילה הזאת לי.

למעלה