רשמים , חוויות והדוניזם טבריאני .
לאחר נסיעה שערכה בסיבות שעתיים וחצי הגענו אורי , שלומי ואני אל משכנו של מר ארדן פלוטקין שבצפונה הרחוק של ארץ הקודש , In Order למפגש חברתי פורה הכולל תיאולוגיה נהדרת ודיונים אינטלקטואלים צרופים , כמו גם אי אלו פרקטיקות מרחקות . כה נהדר היה לפגוש את הפנים שמאחורי שמות המשתמשים - הציפיות שבי לא נחלו אכזבה משוועת גם לאחר שהתברר לי שחלק בלתי מבוטל מהבריות שכן הגיעו לאזור - לא חפצו בשיחה בת מס' שעות . אלון , שלומי ואילן נראו אינטואיטיבית כאנשים מביני עניין גדולים מאוד בתחומם , ושמחתי מאוד שמתאפשר לי לראות אותם בעיני שלי - ולקבל רושם כן ואמיתי של מעבר להתכתבות אנונימית . אם כן , תודה לכם על כך , כמו גם תודה למר ארדן ההדוניסט הנפשע על שנידב לנו את משכנו והאכיל אותנו בכל טוב ממטעמיו הנהנתניים והמושחתים . מן הסתם , תודות ניתנות גם לכל אלו שנטלו חלק פאסיבי או אקטיבי במהלך הערב המדובר . אלא ששתי הבהרות לי אשר מובאות כדלקמן : על אף העובדה שגבירתי הנכבדה יוליה ( אשר עמה הסליחה ) העדיפה לקפץ באוויר ולשלח מגפיים לכל כיוון ברחבי הבית , כמו גם לזמר לנו את המנוני הילדים שבתנועת הילדים הצופים , היה נחמד לפגוש גם אותה , כמו גם את עוד אי אלו אנשים - אשר קצרה היריעה מתיאור שמותיהם ומעלותיהם . Heathen Dawn ידידי , כמה אירוני שאתה מדבר על כך שהשירים אשר השמעתי במכונית חסרי נקודה ואיכות הם , שכן השיר שהשמעתי במכונית יותר מכל היה שיר בשם Dawn Of Meggido , והרי בתל מגידו ביקרת היום . השיר כולל בתוכו מסרים תיאולוגים בלתי נלאים אשר משולבים ביצירה האומנותית שלעצמה . השיר יצא בתחילת שנות ה80 כמבשר דרך וחלוץ בתחום מוסיקלי-תיאולוגי מדובר זה . אכן , פוליטיקלי קורקט זה לגדף את כל הקשור בז'אנר מוסיקלי זה , לא כל שכן לגבי אקט שבו תאזין בדריכות ותקרא את הליריקס , אני סבור שדעתך או אז תשתנה אפוא . נדב .