חוויותי
טוב...אז אחרי יום מטורף לחלוטין שבו הסתובבתי בין יבנה, תל אביב וקרית אונו סוף סוף אספתי את נטלי מעבודה וזזנו לכיוון טבריה. כמובן שכרגיל גיליתי שהגלגל האחורי השמאלי איבד לחץ אוויר (כנראה פנצ'ר) והיינו צריכים להתעכב בתחנת דלק לניפוח קצר. אחרי זה נתקענו בפקקים בדרך לעפולה ואז להפתעתי גיליתי שהכביש עוקף עפולה (65) סוף סוף השתנה וה-GPS שלי לא מבין לאן אני נוסע

בקיצור, אחרי שעתיים וחצי של נסיעה הגענו לביתו של ארדן (היה עוזר אם היה איזה שלט !!!). והיה שווה בהחלט להגיע. לא רק בגלל שאני תמיד אוהב לפגוש את כולכם ולא רק בגלל שאני מאוד אוהב את הצפון, אלא בעיקר בגלל האוכל ! האוכל היה פצצה. במיוחד הצלעות. הסלטים והתפוח אדמה והחומוס וכ"ו היו מעולים, אבל במיוחד הצלעות
ג'סטין - הפסדת. בהחלט הפסדת. לאחר האוכל נחנו קצת, שוחחנו קצת והלכנו לשיר צ'נטים עם רינה. רינה - השיר האחרון היה מהמם ! פשוט מרגישים את האהבה נוטפת לה כטיפות מים והופכת למפל מים סואן. מאוד נהנתי לשיר אותו. לבסוף, מכיוון שאנו החלטנו לא להישאר לישון במקום לא שלנו - נסענו להורים שלי בפרדס-חנה. להפתעתי זה לקח לי בדיוק שעה. פעם הבאה אני בהחלט אסע *רק* דרך יוקנעם. טוב, לומדים. ארדן, תודה רבה שהצעת לארח את המפגש. רינה, תודה על המעגל שירה. כל שאר האנשים - תודה שבאתם - נהנתי להיות עם כולכם. אלון. נ.ב. נדב - אתה מדבר יותר מדי