חוויות מהמפגש בית הפאגאני

Wing Chan

New member
אוקע, לא הייתה כוונה להעליב. ../images/Emo13.gif

מתנצל.

graciella

New member
היה שונה ועניין

ראשית - תודה רבה לארדן ולהוריו המאד נחמדים ואדיבים על הארוח במה היה שונה - הנסיעה לטבריה לצפון והתנקות מהמרכז , תודה אפשרתם לי שוב להנות מהנוף הצהוב של הקיץ, ההרים, הכינרת הנהדרת ואפילו זכיתי לראות את הזריחה המהממת ממרפסת ביתו של ארדן. כמובן שפגשתי חברים ותיקים וזה תמיד משמח, ואנשים חדשים אשר הביעו רצון ללמוד ושמועה על דרך הפגאניזים שזה מאד מעודד. תודה לרינה שארגנה ערב שירה מזמן לא שרתי את הצנטים האהובים וגם למדתי כמה חדשים. כבונוס הכרתי אנשים צעירים מיוחדים, שמעתי מהם כמה רעיונות ודברי פילוסופיה מענינים, שונים ומסקרנים. לסיכום – היה מאד פורה וכייף.

tontie

New member
לא לקרוא לי טונטי../images/Emo70.gif

גם ככה תמיד שנאתי את הניק ניים הזה ועכשיו גראסיאלה אמרה לי מה הוא אומר. איכס, אני חייב לשנות אותו מהר למישהו יש רעיונות? אל תקראו לי טונטי!!

אני לא אקרה לך בשמך הספרדי...

אבל אני בהחלת יכולה להמשיך לקראו לך אורי או אורילה ... חח זה היה משעשע עד שתבאי לי בוקס או משהו ....

ebony

New member
../images/Emo9.gif

נהנתי והמון
למרות שבהתחלה הייתי מאוד סקפטית בקשר לעינין הצ'נטים בסוף היה ממש ממש נחמד
מתי עושים את זה עוד פעם

gwizard

New member
חוויותי

טוב...אז אחרי יום מטורף לחלוטין שבו הסתובבתי בין יבנה, תל אביב וקרית אונו סוף סוף אספתי את נטלי מעבודה וזזנו לכיוון טבריה. כמובן שכרגיל גיליתי שהגלגל האחורי השמאלי איבד לחץ אוויר (כנראה פנצ'ר) והיינו צריכים להתעכב בתחנת דלק לניפוח קצר. אחרי זה נתקענו בפקקים בדרך לעפולה ואז להפתעתי גיליתי שהכביש עוקף עפולה (65) סוף סוף השתנה וה-GPS שלי לא מבין לאן אני נוסע :) בקיצור, אחרי שעתיים וחצי של נסיעה הגענו לביתו של ארדן (היה עוזר אם היה איזה שלט !!!). והיה שווה בהחלט להגיע. לא רק בגלל שאני תמיד אוהב לפגוש את כולכם ולא רק בגלל שאני מאוד אוהב את הצפון, אלא בעיקר בגלל האוכל ! האוכל היה פצצה. במיוחד הצלעות. הסלטים והתפוח אדמה והחומוס וכ"ו היו מעולים, אבל במיוחד הצלעות
ג'סטין - הפסדת. בהחלט הפסדת. לאחר האוכל נחנו קצת, שוחחנו קצת והלכנו לשיר צ'נטים עם רינה. רינה - השיר האחרון היה מהמם ! פשוט מרגישים את האהבה נוטפת לה כטיפות מים והופכת למפל מים סואן. מאוד נהנתי לשיר אותו. לבסוף, מכיוון שאנו החלטנו לא להישאר לישון במקום לא שלנו - נסענו להורים שלי בפרדס-חנה. להפתעתי זה לקח לי בדיוק שעה. פעם הבאה אני בהחלט אסע *רק* דרך יוקנעם. טוב, לומדים. ארדן, תודה רבה שהצעת לארח את המפגש. רינה, תודה על המעגל שירה. כל שאר האנשים - תודה שבאתם - נהנתי להיות עם כולכם. אלון. נ.ב. נדב - אתה מדבר יותר מדי

נדב פ1

New member
היי אלון ,

נו טוב , לאחר שאני מוקף גיאוגרפית במשך מרבית חיי באנשים שאין לי נושאים לשיחה איתם , אני נוטה לדבר המון כשאני כן רואה אנשים שמבינים בתחומים , אז עמך הסליחה !

gwizard

New member
אתה יכול לכתוב, אתה יודע

פה בפורום או בכל פורום אחר במתאים לך.

Justin Angel

New member
נשמע נהדר :)

חבל שפיספסתי את זה, זה נשמע כאילו כולם נהנו מאוד ובמיוחד ארדן כתב חוויות מרגשות. אל תדאגו, מהמפגש הבא תצטרכו לגרור אותי בכוח

RainBird

New member
היה תענוג. מצטער על האיחור, אבל יש לי סיבות מקלות של בייביסיטר חירום. כתבתי בבלוג שלי על המפגש עצמו.

tontie

New member
המפגש הפאגני :)

אחרי שלוש שעות של שיחה עם נדב, שבשעתיים מתוכם ניסיתי להקשיב לבלאק מטאל ואיכשהו לנהוג הגעתי קצת מותש למפגש. האוכל היה ממש טעים, פעם ראשונה שאני אוכל צלעות, זה טעים
הערב צ'אנטים היה נחמד מאוד, לא לכל השירים התחברתי בשמיעה ראשונה, אני אקרא אותם שוב. אני מודה לרינה שלא הוסיפה ללירקס גם את האקורדים של השירים וחסכה מכולם את הנגינה שלי
אנשים, הלכתם מהר מידי! חשבתי שאני אזכה להכיר חלק מכם קצת יותר לעומק, אבל לא הספקתי. לא נורא, יהיו עוד מפגשים. אני עדיין נדהם מזה שלמדתי יחד עם הבת של גראסיאלה בשכבה, אפילו ישבתי לידה בשעור מתמטיקה במשך כמה חודשים בכיתה י"א. שמחתי להכיר אנשים שלא פגשתי בעבר. קיבלתי מכם המון. תודה על מפגש מעולה

למעלה