חחחח עלק! כביר
M mor000 New member 11/4/07 #128 ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif נקברתיייייייייי
L LoLi Goddess New member 13/4/07 #266 יו :-O מה זה זה?? כתבו "תלמידי תיכון בחופשה"?????? למה לא כתבו גם: "וחיילת ברגילה"....... איזה חצופים! אני חיילת
יו :-O מה זה זה?? כתבו "תלמידי תיכון בחופשה"?????? למה לא כתבו גם: "וחיילת ברגילה"....... איזה חצופים! אני חיילת
ב בהמה אדומה New member 11/4/07 #92 וואו, תקשיבו, היה לי כל כך כיף! ../images/Emo13.gif ממש ממש ממש ממש אבל! אחד המפגשים הטובים, אם לא הטוב מביניהם, לדעתי. ממש נהניתי. אז תודה לכולכם . וגם לזמי ואדווה - תמונות מצויינות, אהבתי את כולן! לילה טוב.
וואו, תקשיבו, היה לי כל כך כיף! ../images/Emo13.gif ממש ממש ממש ממש אבל! אחד המפגשים הטובים, אם לא הטוב מביניהם, לדעתי. ממש נהניתי. אז תודה לכולכם . וגם לזמי ואדווה - תמונות מצויינות, אהבתי את כולן! לילה טוב.
L little WhiSper New member 11/4/07 #99 תודה../images/Emo13.gif והאייסי לא מתחבר לי, אז תמצאי דרך להסביר
D Dug E New member 11/4/07 #95 לא יודע מה איתכם,אני ממש נהנתי../images/Emo13.gif. לא שמשהו היה שונה ממפגשים אחרים..פשוט היה משהו אחר ומיוחד מבחינתי. אוהב אתכם .
לא יודע מה איתכם,אני ממש נהנתי../images/Emo13.gif. לא שמשהו היה שונה ממפגשים אחרים..פשוט היה משהו אחר ומיוחד מבחינתי. אוהב אתכם .
L little WhiSper New member 11/4/07 #97 משהו אחר? אולי השאמן ההוא... הרגת אותי כשהוא עשה ת'רעש ההוא דפקת יציאות טובות!
D Dug E New member 11/4/07 #100 חוץ מבאויר מה אמרתי עוד? היה משהו שאמרתי גם בהקשר דומה ואני לא מצליח להזכר.
L little WhiSper New member 11/4/07 #101 יו פתאום גמני לא זוכרת../images/Emo12.gif משו על המנגינה שלו...
י יפית פית פית New member 11/4/07 #104 מישהו שאל אותו מה זה המוזיקה הזאת? הוא אמר כזה מהשמיים משהו כזה אז אמרתי "מה זה שמיים להקה חדשה?" זה היה דיי מצחיק
מישהו שאל אותו מה זה המוזיקה הזאת? הוא אמר כזה מהשמיים משהו כזה אז אמרתי "מה זה שמיים להקה חדשה?" זה היה דיי מצחיק
L LoLi Goddess New member 13/4/07 #267 אני זוכרת../images/Emo70.gif הוא אמר שפתאום הנשמה יוצאת ממך וכאילו עולה למעלה או משו כזה ואז אמרת לו: "אה, ואתה מרגיש שהנשמה שלך יכולה להיות בכל מקום? איזה מגניב, אם לא בא לך לשלם על הופעה, אתה עושה את זה ונכנס" משהו בסגנון... זה היה יותר עם תנועות ידיים שלך חחח
אני זוכרת../images/Emo70.gif הוא אמר שפתאום הנשמה יוצאת ממך וכאילו עולה למעלה או משו כזה ואז אמרת לו: "אה, ואתה מרגיש שהנשמה שלך יכולה להיות בכל מקום? איזה מגניב, אם לא בא לך לשלם על הופעה, אתה עושה את זה ונכנס" משהו בסגנון... זה היה יותר עם תנועות ידיים שלך חחח
י יפית פית פית New member 11/4/07 #98 גם אני ממש נהנתי.. בטח תמיד שיש מפגשים הקוסמוס וסבארו לא מבינים למה אין להם רווח