! ח"ח.
T The Lost Girl18 New member 11/4/07 #18 ../images/Emo99.gif נעמה.. ../images/Emo99.gif מהמגזימים.. נעמה את..בעיניי..ואווו! את בקטע תגידי?! כוסאמק הצבא הזה.. רציתי לבוא, אך..אילוצים=\ ,זמי אפילו לא קמת להביא לי חיבוקי בבוקר!, רק שני ליוותה אותי לתחנה.. נשמה שלי=]
../images/Emo99.gif נעמה.. ../images/Emo99.gif מהמגזימים.. נעמה את..בעיניי..ואווו! את בקטע תגידי?! כוסאמק הצבא הזה.. רציתי לבוא, אך..אילוצים=\ ,זמי אפילו לא קמת להביא לי חיבוקי בבוקר!, רק שני ליוותה אותי לתחנה.. נשמה שלי=]
Z Z A M i New member 11/4/07 #21 חחח.."את! משוש חיי..." מצטערת, הייתי כולי מסטולה מעייפות..לא הבנתי מה הולך סביבי.. מה זה משנה? סופ"ש הבא אנחנו אצלך.
חחח.."את! משוש חיי..." מצטערת, הייתי כולי מסטולה מעייפות..לא הבנתי מה הולך סביבי.. מה זה משנה? סופ"ש הבא אנחנו אצלך.
T The Lost Girl18 New member 11/4/07 #45 חחח איזה לסבולנד הלך שם..=] לא ייאמןןןן, זה בסדר אני אשתדל לסלוח לך..לפחות אמרת "תבואי היום למפגש תבואי!!", חחח.. ואני גמורה מעייפות גם כן..!! כן כן כן תבואו אליי נבלות!..ואז נרד לת"א ונעשה עוד לילה כיפי=]
חחח איזה לסבולנד הלך שם..=] לא ייאמןןןן, זה בסדר אני אשתדל לסלוח לך..לפחות אמרת "תבואי היום למפגש תבואי!!", חחח.. ואני גמורה מעייפות גם כן..!! כן כן כן תבואו אליי נבלות!..ואז נרד לת"א ונעשה עוד לילה כיפי=]
Z Z A M i New member 11/4/07 #75 חחח..את קולטת שאמרתי את זה מתוך שינה?.. אחח..כמה שהתגעגעתי אלייך..זה לא יאומן.. ואין לי כסף להחזיר לך הודעות.. , אז אל תפגעי.
חחח..את קולטת שאמרתי את זה מתוך שינה?.. אחח..כמה שהתגעגעתי אלייך..זה לא יאומן.. ואין לי כסף להחזיר לך הודעות.. , אז אל תפגעי.
T The Lost Girl18 New member 15/4/07 #286 חחח איי תרגעו בנוווות!!! יש לירון בשביל כולן..=] חח שני..מה אני אעשה את סטרייטית.. מה שאמרתי אצל עומרי לא היה מספיק?!?! כמה אפשר להוציא מבנאדם??? וזמי זה בסדר יא קמצנית.. יהיה בסדר..סמכי עליי.. כוח האיחוווווווד!!
חחח איי תרגעו בנוווות!!! יש לירון בשביל כולן..=] חח שני..מה אני אעשה את סטרייטית.. מה שאמרתי אצל עומרי לא היה מספיק?!?! כמה אפשר להוציא מבנאדם??? וזמי זה בסדר יא קמצנית.. יהיה בסדר..סמכי עליי.. כוח האיחוווווווד!!