חוויות מהתערוכה!

hagashaga

New member
גם אני הייתי בלתי טמא

הרבה מאוד זמן אפילו (ראיתי את הסדרה מההתחלה והתחלתי לקרוא רק כששודרה העונה הרביעית)
ועדיין דברים כאלה היו לי ברורים מאוד עוד לפני שקראתי את הספרים. כי גם פאקינג מדברים על זה שם מלא על זה שזה הסמל של בית בולטון, שהם מענים ומקלפים לאויביהם את העור כבר אלפי שנים (ולמרות שאסרו עליהם להמשיך עם זה וכו' וכו'...)
עכשיו אם אתה סתם חובב של הסדרה יש מצב שלא תשים לב לפרטים האלה למרות שזה דובר, אבל הם ממש עשו מעצמם מבינים גדולים אז זה הצחיק אותי..

Moiraine

New member
אוף אני מכירה את הסמל ושכחתי

מאתמול זה כבר מציק לי.

Moiraine

New member
היה נחמד

אבל באמת היה קצת יותר מדי תורים בעיקר למעלית.

חבל שלא הייתה יותר מוזיקה שתתגבר על הרעש (ואולי כמה שחקנים מחופשים מסתובבים בקהל משעשעים בזמן שמחכים בתור, אבל היי למה להתלונן על דברים בחינם).

היינו בערך 9 אנשים, הרוב הגיעו מכנס עולמות והגענו ב-2 נגלות אז אלה שבאו במונית כבר התקדמו עד שנכנסנו.
הסתובבנו בין התצוגות וכו'. (אשתדל להעלות תמונות בקרוב).
הצטלמנו עם כל הדברים ודיוגנס ואני התחלנו לדון על הגובה של הדמויות לפי המידה של הבגדים שלהם..
הצטלמנו על הכס, אבל התבאסתי קצת מהצילום שלא יצא כל כך טוב, כי העיפו אותנו די מהר ממנו ולא היה לי כוח לחכות שוב פעם את כל התור (מבאס קצת).
הגענו לתחילת התור של המעליות רק כדי לראות את הקבוצה מחכים כבר כמעט שעה בתור ובקושי התקדמו (אנחנו היינו בערך שעה וחצי בתור למעליות) והצטלמנו עם כל הסמלי בתים תוך כדי.
אבל האמת שהמעליות היו די מגניבות אז קצת פיצה על התור הארוך.

סה"כ היה נחמד, וגורם לצפיה לקראת העונה החדשה..

shirlapes

New member
מקנאה בכולכם

הייתי אמורה ללכת היום, אחרי ציפיה מאאאאאד ארוכה...אבל, ובכן, החברה שלי שהיתה צריכה ללכת איתי...סבתא שלה נפטרה בלילה. אז במקום תערוכה, הולכת מחר ללוויה. (שלא ישתמע חלילה שאני באה בביקורת לחברה, סתם מבאס. ועצוב על הסבתא)

Moiraine

New member
כמה תמונות מהתערוכה

אגב, יש לי כמה תמונות של אנשים שעל הכס שבמקרה צילמנו אותם, אז אם הייתם בתערוכה ביום שני בסביבות 19:15 וצילם אותכם מישהו עם מצלמה מקצועית יש מצב שיש לי עדיין את התמונה.

למעלה