כתבת פרק א׳ לפחות שיהיה פרק ב׳ ( או אפילוג אם תרצי).
ג גסטרו New member 13/10/13 #23 מחכה לפרק ב, צרוף מקרים באת לי בזמן רק נקווה שאליטליה לא יפשטו את הרגל (אנחנו בונים על שפע נקודות ). בינתים אין להם כסף לדלק.
מחכה לפרק ב, צרוף מקרים באת לי בזמן רק נקווה שאליטליה לא יפשטו את הרגל (אנחנו בונים על שפע נקודות ). בינתים אין להם כסף לדלק.
M mereng New member 13/10/13 #29 גם אני אשמח לקרוא עוד ! געגועים עזים לטיול באיטליה ב- 2007. לאוכל הלא מתוחכם אבל כל כך טעים, הטריות הבלתי מתפשרת, הלבביות של האיטלקים.... אפילו הבחור נכבש בסערה בקיסמה של הארץ הזו.
גם אני אשמח לקרוא עוד ! געגועים עזים לטיול באיטליה ב- 2007. לאוכל הלא מתוחכם אבל כל כך טעים, הטריות הבלתי מתפשרת, הלבביות של האיטלקים.... אפילו הבחור נכבש בסערה בקיסמה של הארץ הזו.
פ פרוטגוניסט New member 13/10/13 #16 לעזאזל, אני אוהב את הארץ הזאת, ורוצה לחזור אליה. תודה על הדיווח. גם אני מצפה בשקיקה לעוד.
ר רוזי וקיידי New member 13/10/13 #24 כמה חיכיתי לדיווח שלך!!!! כל ךכ נהנתי מהתמונות ומהתיאורים שלך... לקחת אותי לרתודה רבה!!! מקווה שתהנו בחופשה מהאוכל וגם מהארץ עצמה... מקווה שיהיו עוד פרקים בהמשך... ושוב תודה!
כמה חיכיתי לדיווח שלך!!!! כל ךכ נהנתי מהתמונות ומהתיאורים שלך... לקחת אותי לרתודה רבה!!! מקווה שתהנו בחופשה מהאוכל וגם מהארץ עצמה... מקווה שיהיו עוד פרקים בהמשך... ושוב תודה!
ס סבתא רותרות New member 13/10/13 #25 תודה לך! בחופשה נהנים בעיקר מהחופשה, משינוי האווירה ...ואפילו מקניות בסופר במדינה אחרת. את המדינה אני מכירה היטב, ביקרתי בה הרבה פעמים ואפילו גרתי בה שנה בילדותי. הכיף זה השינוי.
תודה לך! בחופשה נהנים בעיקר מהחופשה, משינוי האווירה ...ואפילו מקניות בסופר במדינה אחרת. את המדינה אני מכירה היטב, ביקרתי בה הרבה פעמים ואפילו גרתי בה שנה בילדותי. הכיף זה השינוי.
ר רוזי וקיידי New member 13/10/13 #26 מסכימה איתך...דווקא הדברים הקטנים כביכול הם המהנים ביותר בחופשה... כמו קניות בסופר מקווה שיהיו עוד דיווחים בהמשך ועוד תמונות...
מסכימה איתך...דווקא הדברים הקטנים כביכול הם המהנים ביותר בחופשה... כמו קניות בסופר מקווה שיהיו עוד דיווחים בהמשך ועוד תמונות...
G Gרר New member 13/10/13 #27 אכן אכן אין מצב שאנחנו מבקרים בארץ אחרת והאישה מוותרת על קניות בסופר לפחות פעם אחת מסתובבת שעה בעיניים מקנאות על המבחר שכל כך חסר בארץ.. .
אכן אכן אין מצב שאנחנו מבקרים בארץ אחרת והאישה מוותרת על קניות בסופר לפחות פעם אחת מסתובבת שעה בעיניים מקנאות על המבחר שכל כך חסר בארץ.. .
ע עמית@ New member 13/10/13 #30 תוכלי אולי לשלוח לינק למקום אותו שכרתם? תמיד מחפשת לשמור כזה לינק למקום שהוא לא ביזיון אם אי פעם אצליח להגיע לשם..
תוכלי אולי לשלוח לינק למקום אותו שכרתם? תמיד מחפשת לשמור כזה לינק למקום שהוא לא ביזיון אם אי פעם אצליח להגיע לשם..
ס סבתא רותרות New member 13/10/13 #31 כשתצטרכי, תפני אלי ואשלח ברצון. אין טעם כרגע כי הדברים משתנים...בית שנהגנו לשכור תמיד בשווייץ, נמכר לאכזבתנו, לדוגמא.
כשתצטרכי, תפני אלי ואשלח ברצון. אין טעם כרגע כי הדברים משתנים...בית שנהגנו לשכור תמיד בשווייץ, נמכר לאכזבתנו, לדוגמא.
ה החתולית New member 14/10/13 #32 על הדיווח והתמונות נחכה לראות אם יהיו עוד דיווחים, ונעלה אותם יחד לקישורי הפורום. אני גם שומרת לי קישור, לטיול עתידי שאולי יגיע יום אחד.
על הדיווח והתמונות נחכה לראות אם יהיו עוד דיווחים, ונעלה אותם יחד לקישורי הפורום. אני גם שומרת לי קישור, לטיול עתידי שאולי יגיע יום אחד.