חוויות ממיונים - 11.06.2006

מסטולון

New member
בכוונה הם שאלו את זה..

כי הם ראו שאני בקטע של מדעים מדוייקים וחיפשו את החיבור בין זה לבין רפואה. בקיצור עניתי משהו שברפואה זה לא תמיד מה שזה נראה ולפעמים דרך הטיפול המקובלת היא לא המתאימה, משהו כזה, ונתתי כאבים פסיכוסומטיים כדוגמא. הם הינהנו הרבה ונטו להסכים, אבל אולי לא רצו לבאס אותי. =]

mazuzboy

New member
אתה לא ממש יכול לדעת

גם אני הבנתי אחרי הראיון שאין לי מושג אם אני עובר שלב או לא. לי לעומתך היה ראיון של כ45 דקות אבל לא הייתה דילמה אחת אפילו. יותר שאלו על האופי (השאלות כוונו לנושא הזה). לדעתי, השאלות ומשך הראיון תלויות במראיינים שמקבלים, בניסיון שלהם ובדרך שלהם להוציא את המידע שהם צריכים עבור המועמד בין אם זה דרך דילמה או דרך שאלה על האופי שלך. ככה שכמו אמרת נשאר רק לחכות לטלפון אחרי ה-21 :>

litallit

New member
היי גם אני הייתי שם

ושמעתי את העתודאית שנה ב' שאמרה לא ללכת לעתודה.... כנראה שנפגשנו....

litallit

New member
לא...

מאיפה אתה ? אני פגשתי אחד ממעלות אחד מנתניה שעכשיו הוא בשנת שירות ואחד שאני לא יודעת מאיפה הוא אבל ראיתי אותו גם במרק"ם אתמול... אולי אתה אחד מהם?

litallit

New member
כנראה שהעתודאית

הזו פשוט הייתה שם הרבה זמן .....חחחח

itsish

New member
ג'יזס לא היה לי מושג...

אבל אני חושב שהם לא ציפו לתשובה אלא יותר לראות איך אני מגיב לשאלה..

asiuta

New member
ואפשר לשאול מה הייתה התגובה?

כי אני בטח הייתי פותחת וסוגרת את הפה כמה פעמים בלי ואולי פורצת בצחוק היסטרי

itsish

New member
האמת ש..

אני לא ממש זוכר איך יצאתי מזה. אבל ללא ספק זאת היתה שאלה מוזרה נראה לי שאפילו המראיין השני לא הבין אותה או מאיפה היא צצה. הכי חשוב זה לשמור על קור רוח.

asiuta

New member
בינתיים בשום מקום

מחר אני ממלאת שאלונים למרק"מ וביום חמישי אני בב"ש.

itsish

New member
../images/Emo2.gif

איזה צירוף מקרים. גם אני ממלא מחר שאלונים למרק"מ באיזה שעה את? (אני ב12 וחצי) ד"א הצלחת למצוא מידע בפורום על השאלונים?

asiuta

New member
נראה לי שעדיף שנתכתב במסרים..

אנחנו מציפים פה את הפורום.

למעלה