חוויות ממסיבת הסיום עונה של אקזיט

crazy cottage

New member
אאאאאאאאאאאא ../images/Emo163.gif

גם אתה אופיר עושה לי את זה

הצטלמתי איתו תמונה גם

שמעי זה תמונות מהמצלמה שלה יש לה זכויות וגם יעל גולדמן הייתה שם וואי שכחתי אותה היא הייתה שם גם חסרה לי תמונות מהאירוע עם שירי ומלי

אאאאאאאאאופיררר

אחי חתיךךך שלייי שמחה שנהינתתת לפחות מישוו נהנה במקומי =\ קיצר תודדדדדדדדדדדדדה ששאלת את מלי תודההה מותק :)

anat234

New member
שמחה שנהנית ../images/Emo9.gif

עזוב אותך מלי, שירי... איפה יש תמונות של הילי והדס
חחח סתם סתם

אופירושששש!

איזה כיף לך רואים שנהנת!!שמחה בשבילך!בטח חוויה שלא תשכח העיקר נהנת ועשית חיים ויפה יפה שעשית שולם עם ליאון כמעט כמו השלום של ישראל והערבים חח סתם.. טוב אם תוכל תישם פה קצת תמונות שנראה גם:)

roz123

New member
אופיר, קוראים לי רוז חח

זאת הייתי אני:p מממ באמת היה מדהים היה שווה ללכת

roz123

New member
לא..

הייתי עם 2 חברות והילי כאילו ראינו שם את אסתי אבל הרוב הייתי עם הילי...

אה רוז את עם התלתלים נכון?

אני יודע מי את היית גם צלמת בזמן שניפרדנו עם יעל גולדמן הייתה אחת עם אסתי ילדה מה זה יפה חבל על הזמן

HiLi88

New member
../images/Emo99.gifרוזי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

I LOVE YOU
....

וואי איזה כיף לך!!!

קראתי את הכול וממש התרגשתי בשבילך אני לא ילדה רגשנית ואם הייתי במקומך הייתי מתעלפת...יש עוד איזה פרטים שלא הזכרת(כמו איך עפר וכל מיני דברים כאלה!)

אה רצית לדעת איך עפר?

עפר בנאדם חמוד מצחיק ואחלה וגם ככה שאר המנחים אסי עזר הזיל דמעות בקליפ שלו זה היה ממש מרגש

nat18

New member
טוב בהגזמות... חחחחח../images/Emo6.gif

היה נחמד.תודה אופיר.בכל מקרה היה כייף. לא ממש התלהבתי מהסלבס. הן בני אדם בסה"כ.אבל כמו שאמרתי להדס באירוע עצמו. שאני נהנתי בעיקר לראות אנשים שלא ראיתי מלא מלא מלא מלא זמן. והם בעיקר מההפקה.תמונות אני לא אעלה וגם את התמונות של אופיר אנחנו לא נעלה.אני מצטערת. רק תמונה אחת בתור צ'ופר...

למעלה