חוויות משמייח באילת ..

חוויות משמייח באילת ..

הגעתי לחוף הדקל אחרי הצעדות {מה לעשות , הבת שלי בלילה ערה וביום ישנה .. ומי אני שהעיר אותה ..
}הגעתי והופתעתי .. הפתעה לטובה .. היו המון אנשים שמכירים ולא מכירים .. לכולם אומרים שלום שמחים צוהלים כאילו אין בעיות וקשיים .. דוכני הפעלה ילדים עם פסלוני גבס קטנים הורים שרודפים אחרי הזעטוטים ואז .. מתחילה ההצגה .. סטלי על הבמה .. מזמינה את פנל המכובדים שיעניקו גביעים ודיגלונים .. וסוף סוף ראיתי את ערן במציאות בפעם הראושנה {
} עיתון העיר .. ולבסוף גם מכובדנו חביבנו ראש העיר בג´ינס וחולצת טריקו לבנה .. {
} השריקות והבוז אם אני לא טועה היו רבות אבל ברעש הגדול שהיה אולי טעיתי ולא כך היה הדבר .. לא משנה .. חלוקת הדגלונים ... ורק סימה נמיר חסרה .. חכיתי לראות אותה עולה לבמה .. ולא ראיתי .. {
}.. בית ספר צאלים .. חברות הבטטה .. אחלה רעיון .. נשארתי עוד קצת ... רק בשביל החוויה .. הבת שלי נהנתה .. לא הפסיקה לחייך ואפילו קצת השתזפה .. בסך הכל פסק זמן די נחמד מאוירה די קשה של מציאות מעורפלת שלא יודעים מה יהיה סופה . ולבסוף לקול הים האדום .. כל הכבוד .... נהנתי, שרון

קודקוד 1

New member
לשרון 28

למה אני לא מופתע? הרי בכל דבר טוב תמצאו את הרע יש עוד משהו שאפשר להאשים את ראש העיר עושים לכם התושבים דברים טובים ומה יש לכם להגיד ולחפש שריקות בוז עוד מעט תאשימו את ראש העיר בפיצוצי מים שיש בבאר שבע

תגיד לי בבקשה ..

על מה בדיוק אתה מדבר .. ? אנשים לא שוכחים וגם אם יש ימים כאלה שמחים כשרואים את ראש העיר .. הכאב פתאום עולה .. והרגש הבוז צף לו .. אז נכון צעקו ושרקו בוז .. אז מה !!! אין לנו על מה להאשים את ראש העיר בפיצוצי מים בבאר שבע , פיצוצים באילת יש על מה לדבר . אז בפעם הבאה כשאתה אומר משהו בסגנון שאמרת עכשיו , תעצור ותחשוב שוב פעם בסך הכל אמרתי שהיה די נחמד ..{אתה חייב לקלקל , נכון?}

קודקוד 1

New member
לשרון

נכון אמרת שהיה די נחמד אבל יש לי שאלה על איזה כאב את מדברת ראש העיר פגע בך !דיבר אלייך לא יפה מה תספרי לכולנו שגם אנחנו נדע על מה את כועסת

אתה רציני ???

שכחת את ההתעלמות שלו בענין המשכורות .. ? תסביר לי בבקשה למה אדם עובד מכל הלב מפרנס משפחה לא מקבל משכורת בזמן .. למה הוא צריך לחכות למעלה משישה עשר יום כדי לקבל את המגיע לו וגם אז לא הכל . לי אין דבר נגדו , ממש לא . פשוט השיטה שלו הדרך שלו .. לא בבית ספרי . אם הוא היה מרים את הכפפה של ערן ומשוחח איתו בשידור .. אם הוא היה מסביר שהמצב לא טוב ויש לחכות כמה ימים ואם היה בא לעובדים ומדווח להם מה קורה עם המשכורות שלהם ולא נוסע לצפון בדיוק ביום שהם עושים הפגנה אם הוא היה מראה שאפכת לו מהתושבים ולא רק מהכיכרות.. ולבסוף , אני לא כועסת ממש לא . אני לשמחתי לא עובדת עריה . המשכורת שלי בתחילת חודש נכנסת , לי אין את הבעיה של העובדים המסכנים האלה. אני רק מקווה שהוא יפנים את המדגם שערכו השבוע .. וישכיל ללמוד איך להיות בשביל התושבים ולמען התושבים ולא רק לתפקיד. נ.ב אני לא דרורה רחמים , אותי לא תגרור לויכוח חסר תכלית בעניני ראש העיר , אין לי אינטרס לתמוך בו או לא לתמוך בו .. אז בבבקשה תחסוך את זה ממני . ועוד משהו , יש הרושם שאתה לוקח אישית את הדברים שלי .. באמת חבל לך .. תפסיק זאת בסך הכל דעה שלי ואתה צריך לקבל אותה כמו שאני מקבלת את שלך .

שרון

איני מבינה איך אני משתרבבת לתמונה הזאת נכון יש לי אינטרס יחיד שחוץ מחדוות העשייה והעזרה לעובדי העירייה אין לי רווח כלשהו ובטח לא כלכלי

את לא .

אני בסך הכל ניסיתי להסביר לו שאני לא רוצה להגרר לסיטוציה כמו שלך עם עובד עיריה ..וזהו . אני בשום מילה לא רמזתי שיש איזה אינטרס רווחי כלכלי.. במה שקורה איתך . מצטערת , אבל באמת שלא רמזתי לכלום .

קודקוד 1

New member
אז זה העניין שרון

אז תקשיבי בקשר למדגם אבי אטיאס דאג שיבוא אנשים שלו להצביע וקיבל 179 קולות מאיר יצחק עלינו עשה אותו דבר וקיבל 150 אם אני לא טועה ראש העיר קיבל 100 קולות ואפילו לא התעסק אם השטויות של המדגם הזה אז תגידי לי את מי יהיה ראש העיר הבא ואני יודע שהאינטרס שלך שראש העיר לא יקח עוד קדנציה הרי אני מכיר אותך שכחת

פינצטה1

New member
קודקוד1

עכשיו שאתה אומר זאת אני נזכר שמטה אבי אטיאס נמצא מעל הדאר בקניון וקיימת אפשרות שעשו מהמטה טלפונים והזמינו לבוא ולהשתתף מי שיכול לענות ולראות את התשובה לשאלה הזו הם אלה שפתחו וספרו את הקולות

קודקוד 1

New member
לפינצטה

לא קימת אפשרות זה פשוט נעשה ויש הרבה עדים לזה הם פשוט עשו שעות נוספות בלהביא את האנשים להצביע עבור אבי אטיאס

פינצטה1

New member
קודקוד1

אני חושב שאם כבר התחילו עם סקרים בעיר אז חייבים לעשות זאת אחת לשבועיים, ועוד צריך קלפי ניידת שהיא פוגשת אנשים במקרה תוך כדי ניידות בשכונות, בבתי הספר התיכוניים וכדומה ומשם היא אוספת את הבחירה המדגמית

mivzak

New member
המידגם היה שטותי ולא מייצג

כח מי שראה את המדגם הבין עד כמה הוא שטותי ולא מייצג את התוצאות שהתקבלו. באופן תיאורטי מאחר וקלפי המדגם נדדה בכל יום למקום אחר יכל אותו אדם להצביע בכל פעם מחדש. מדגם מייצג עושים בשעה נתונה כאשר סוקרים חתך מייצג של האוכלסייה, כאן היה פשוט גימיק לא מוצלח. כל מי שלמד סטיטסטיקה אפילו ברמת מבוא יכול פשוט לצחוק .

פינצטה1

New member
מיבזק

אתה יודע לא חשבתי על זה, נראה הגיוני מה שאתה אומר, השאלה אם זה לא היה מגמתי, אם כן אז מאיר יצחק הלוי צריך מאוד לדאוג שהתקשורת לא מעדיפה אותו, טוב, גבי יודע שהתקשורת לא אוהדת אותו

mivzak

New member
התקשורת מחפשת כותרות

ההתקשורת היום לא תומכת בשום מועמד אלא מחפשת כותרות בלבד. המדגם של עיתון העיר וקול הים האדום בא לתת תשובה לא מוצלחת למדגם לא מוצלח של ידיעות אילת. חבל שאף אחד מכלי התקשורת לא מוכן לממן סקר מקצועי שיערוך אחד המכונים שמתמחה בעריכת סקרים. אני יכול לספר לך שאחד המעומדים הזמין סקר מקצועי ממכון כלשהוא אבל לא אהב את התוצאות ולכן גנז את הסקר.

mivzak

New member
המידע הגיע אלי בדרך לא חוקית

אני יכול למסור שהסקר היה מאוד מעודד עבור ראש העיר, ולא מחמיא למעומד מוביל שמצא עצמו במקום השלישי דרך אגב למקום הרביעי נבחר מעומד שכלל אינו תושב אילת ולא מועמד לראשות העירייה והוכנס למדגם על מנת לבדוק את תקפות ומהימנות המדגם שם המעומד הנ"ל: אלוף (מיל) יום טוב סמיה

עכשיו הגזמת !!!!

הסבר לי בבקשה איזה אינטרס יש לי אם ראש העיר יקח עוד קדנציה או לא ?? וכמו שאמרת .. אתה הרי מכיר אותי ואם אני חושבת שזה אתה אז אתה מאכזב אותי מאוד עכשיו .. חשבתי שאתה קצת יותר מזה . אתה לטענתך יודע מי אני ודווקא בגלל זה אתה יודע שלי אסור שיהיה אינטרס במיוחד שאני לא עובדת עיריה ואין לי נגיעה ואפילו קלה במה שקשור לפוליטקה העירונית . לגבי המדגם , היה ברור שיבוא טענות ותלונות הוא הביא אנשים , והשני דאג לחברים והשלישי לא עשה כלום .. המדגם הזה לא מייצג , הבחירות לראשות העיר לא מתקיימות עכשיו ..ועד אז הרבה מים יזרמו בנהר . ואם כבר אנחנו מדברים על בחירות לראש העיר אז כולי שאיפה שיבוא מישהו מבחוץ מישהו שלא טמן ידו בקלחת הדי דיסתית של העיריה הזאת ואולי הוא זה שישקם את העיר המסכנה הזאת . וזאת התגובה האחרונה שלי בעניין .

למעלה