חוויות משמייח באילת ..

קודקוד 1

New member
אני כועס

את יודעת למה כי הסברתי לך כמה דברים ואת בשלך אטומה לא מבינה או לא רוצה להבין יש הרבה דברים שאני בעצמי הסברתי לך והסכמת איתי ומה עכשיו אני עוקב אחרי ההודעות שלך ואת חוזרת על זה שוב ושוב אז מה יהיה שרוני נמשיך בקו התקיפה ובקו הלא הוגן הזה של לתקוף כל הזמן ואם יש לך עוד שאלות שלא קיבלת תשובות אז דברי איתי אולי אני יצליח לענות לך

אתה כועס .. נו מה חדש .. ?

אין לך מה לכעוס , כך אני חושבת וחבל על העצבים . אתה צריך ללמוד לקבל שיש דעות שנות משלך . ואתה יודע מה ? אכזבת אותי עכשיו ... חבל מאוד .. אין לי רצון להמשיך לדון איתך בנושא הזה , כל עוד אתה לא מקבל את הדעה שלי .

קודקוד 1

New member
לא אמרתי

שאני לא מקבל את דעתך אני בסך הכל מנסה להסביר לך ויש לי הרגשה שאת לא רוצה להקשיב אז אל תקשיבי אבל אל תתפלאי אם אני יענה באגרסיביות צריכה להיות קצת הגינות ולא להיות חד צדדים בנושא

mivzak

New member
עיר ללא קודקוד

קודקוד מתי בפעם האחרונה נעשה אירוע המוני לתושבי אילת, ככה סתם באמצע החורף .... אז כדאי שתירגע ותפרגן לגורמים שיזמו והפיקו את האירוע הנהדר ונקווה שיהיו עוד אירועים כאלה . הרי מחלקת התרבות של העירייה משותקת מחוסר תקציב, לעומת עו"ד הפרטיים שחגגו באחרונה על קופת העירייה. תחשוב שבמאות אלפי שקלים שהוצאו עבור עו"ד הפרטיים היה ניתן לקיים עשרות אירועים כמו האירוע בשבת.

mivzak

New member
לא העירייה

את אירוע יזמו והפיקו: קול הים האדום, עיתון העיר, חוף הדקל ואסתי שנקל עד כמה שידוע לי...

קודקוד 1

New member
אז בוא אני

יתקן אותך מי שיזם את הארוע זה עיריית אילת בשיתוף קול הים האדום עיתון העיר וחוף הדקל לידעתך לא צריך להשחיר את העיריה בכל דבר יש גבול

פינצטה1

New member
mivzak

אני הייתי שם היום וראיתי מספר עובדי עיריה שעבדו והתרוצצו השאלה באמת האם העיריה לא הייתה מעורבת

קודקוד 1

New member
לפינצטה

מעורבת מאוד אבל יש אנשים שאוהבים להסית ולשנוא אז הם משחירים את פני העיריה מפני שהם "אוהבים את ראש העיר"

לב רחום

New member
קודקוד1

אני לא חושב שצריך לשרוק בוז לראש העיר שלנו וכבודו במקומו מונח. אבל. אם תוכל אבקשך לספר לנו על הישגיו ואולי נשתכנע שיש לנו ראש עיר מצויין.

איכפתי

New member
סימה עלתה בהחלט לבמה

שרון היקרה, אכן היה יום נחמד בצעדה ובדקל. אני, רעייתי ובנותיי נהנינו מאד. באם היית מחכה מעט, היית רואה את סימה עולה לבמה לקבל התעודה.

היא עלתה לבמה...

וכשהיא עלתה לבמה.... מישהו זוכר מה קרה שם בדיוק???? (בין נמיר לקדוש) תנסו להיזכר!!!!

poza

New member
סימה נמיר וגבי קדוש - התנשקו

על הבמה בחוף הדקל לפני כל העולם ואשתו. משהו קרה להם אולי זה הבחירות שבפתח. כך לפחות סיפרו לי, לא להאמין פוזה

למעלה