חוויות סופשבוע:

אמיקה

New member
אנחנו היינו במסעדה המדהימה וגם

במסאג´ (מומולדת לבעלוש
) פרטים : המסעדה - שמוליק כהן, ברח´ הרצל בת"א, מסעדה מזרח אירופאית סוף הדרך (!!!!), צריך להזמין מקום מראש. מומלץ מומלץ מומלץ! (אגב ספרי בישול - שמוליק כהן השף והאגדה הוציא ספר בישול לאוכל "ש´כנזי" - גם חביב באמרות שפר אידשאיות וגם מלא מתכונים קלים מבית סבתא . ספר אחלה). המסאג´ - עוד לחתונה קיבלנו שובר לחבילת פינוק זוגית ב"ספא מול הים" בטיילת (ליד מגדל האופרה) - נרשמה נגיעה בשמיים
חוץ מזה חגגנו שלושה ימיהולדת רצופים לבעלוש - כולל בלונים וכו´ , מסיבת הפתעה למקורבים, עוד מסעדה בימי הטרום מומולדת (לקוחות הזמינו - שיפודי ציפרה בבת ים - כן, נשמע כמו שנשנע אבל סופני לגמרי..מי שמכירה תוכל להעיד - עשרות סוגי סלטים, פיתות עירקיות חמות, בשרים כיד המלך ואוירה שמחה לאללה - נורא כיף). בסוף - כדי לכפר על הזלילה המאסיבית , שיחקנו שעתיים טניס ... (לא כיפר, אבל לפחות רצון טוב היה
) נכון מרגישים את החורף מגיע? איזה כיף ? או-טו-טו יורד סיר החמין מהלמעלה של הארון ...

אתי@

New member
../images/Emo6.gif שמוליק כהן זה סבא של חבר ממש

טוב שלנו
בשבת חתן שלו זכינו למגוון מטעמים מהמסעדה, וכמובן שכשמבקרים אצלהם תמיד נהנים מלימונדה טרייה ומיוחדת שלהם. כיף לשמוע שנהניתם. אני אספר לו
שיהיה מזל טוב ומומלדת שמח לבעלוש
שמחה שנהניתם
ולגבי שיפודי ציפורה - יש סניף בת ים? אני הייתי בסניף של ראשל"צ וזו באמת שיפודיה מעולה, הסלטים שלהם מצוינים.

אמיקה

New member
זה הנכד הממלצר?

אם כן הוא בטוח יזכור אותנו - תגידו לו זה אלו שניסו להוציא את הכלב נקניק מכסף (מחזיק הסכינים) ל"טיול"
תודה תודה על האיחולים. אכן נורא נהנינו (מספרים לחברינו..
) מה? יש לציפורה סניף בראשל"צ עיר היין? איפה? ואגב ספרי בישול - ה-ספר לבישולי יום-יום זה "בישולה" הבלתי נלאה והנהדר (מלא מלא מתכונים הגיוניים, קלים ובייתים - מכל הסוגים, עם נטיה קלה לש´כנזי) ולאירועים קצת יותר חגיגיים יש את הספר הדי-חדש של אהרוני "פותחים שולחן" - יפיפה, מלא וגדוש מתכונים טובים (שיוצאים), עם המון רעיונות לארוחות חג וסתם פינונים כיפיים לאללה..ולמי שנורא לא סומכת על "העין" ושאר טריקים של שפים מקצועיים יותר או פחות - המתכונים שאודטה נותנת בעיתון, וגם מתכונים שנאספו בכל הספרים שהיא הוציאה (שניים?), הם מהסוג של "בישול להיסטריים "
- יעני מדידות מעבדה של כמה מלח (ע"פ סט המדידה הבינלאומי - עניין של 50 ש"ח מקס), הוראות מה זה מדעיות ? - אבל יוצא ממש בלי פאשלות (ויש גם "פינת הגאון" למי שרוצה לדלג על ההסברים הארוכים.. יאללה - חוזרים לעבודה (איך כואבת לי הבטן מזלילות הסופ"ש.. עונש!)

אתי@

New member
לא, זה האח הגדול של הנכד הממלצר ../images/Emo6.gif

גם האחות ממלצרת, דרך אגב... ציפורה בראשל"צ - ליד קניון הזהב.

יעלי2

New member
הספר של שמוליק כהן הוא אגדה

לפני כחודש נכנסנו אמא שלי ואני לצומת ספרים. חיפשתי מתכון לקרפל´ה (איך לא)? אמא שלי שלפה מהמדף את הספר שלו ונקרענו מצחוק על אמת תוך שאנו ישובות על כיסאות בין מעברי הספרים העמוסים לעייפה. היה גדול.

סיגל2

New member
ומחוויות סוף השבוע שלי - חנוכת בית

סוף סוף לאחר כשלושה חודשים בדירה עשינו חנוכת בית והזמנו את ההורים שלי ואת ההורים של אילן ואת כל האחים. היה מאד נחמד ואת הסלטים אנחנו הכנו שנינו ויצא ממש טעים. סלטים פשוטים אך טעימים. כולם, איך לא, התלהבו מהדירה הגדולה ואמרו לנו שהצלחנו בבחירה.

הילית*

New member
איזה יופי ! גם אנחנו נשמח לראות

את הדירה. לא בוער... מתי שנוח לכם. סך הכל אנחנו גרים מאוד קרוב... (למרות שעוד לא נפגשנו בסופר
)

למעלה