חוויות שלאחר ההתרגשות

keren1877

New member
ניסיתי שלא להגיב, אבל אני חייבת...

אור, באמת, מה הקטע שלך? את לא יכולה להביע דיעה מבלי לפגוע במי שלא מסכים איתך?!!! זה שאת לא הרגשת צורך להודות לנותני השירות שלך זו באמת בעיה שלך, ואם את חושבת שגם אחרים לא צריכים- זה כבר מעיד על האופי שלך! מה הבעיה עם זה שאנשים מודים לאחרים על שירות מוצלח שעשו להם?!!! אני ממש לא מסוגלת להבין מה הבעיה שלך!

סמיילי22

New member
קרן... ../images/Emo24.gif

תודה על תמיכתך ראשית כל. את יודעת, אני בחורה מאוד רגישה, אבל טיפוסים כמו אני אור למדתי למקם במקום הראוי להם. על פי תגובתה ניתן לראות את הרמה שלה, אנחנו לא צריכות לרדת אליה נכון? איך מתקדמות הכנותיך?

keren1877

New member
מתקדמות מעולה...

את צודקת, היא בהחלט נכנסה לרובריקה של "אין תגובה"... ההכנות- כל מה שניתן לעשות עד כה, כבר נעדה. מחכה לתחילת מרץ, לפתוח תיק ברבנות... (נורא בא לי על הדרכת הכלות...
) חוץ מזה, השנה האחרונה נוראית, ואני מתה כבר שהסמסטר יסתיים...

סמיילי22

New member
../images/Emo18.gifהדרכת הכלות שלי לא הייתה

משהו... אבל תלוי איפה את עושה זאת. בכל אופן סיפרתי זאת כשהתארחתי אצל הרב שלנו בשבוע שעבר לאישתו והיא הייתה בהלם!!! היא שאלה אותי "את רוצה לומר לי שהיא דיברה איתך רק על דברי הלכה ולא על אהבה, נתינה, זוגיות וכו´?!" והינהנתי. היא אמרה שהיא כשהיא מדריכה כלות על כל הקשור להליכה למקווה היא ממצה ב20 דקות ושאר הזמן מוקדשת לזוגיות וכו´. וגם אצלי הסימסטר הזה מאפיין ומתה שיגמר כבר!!!!!!!!!!!!!!

סמיילי היקרה - לגבי הקיר העמוס

ברכות: לא התכוונתי לתת את זה כדוגמא רעה. ברור שזה משמש לו גם כיחסי ציבור, אבל כך גם ההמלצות של לקוחות, לא? אני יודעת שאצלו זה בא מאוד מהלב. ואני בטוחה שיש נותני שירות שהם לא אנשים חביבים ואוהבי אדם, ואותם לא כל כך מעניין אם יכתבו להם מכתבי תודה או לא. אני חושבת שאנשים כאלה גם לא ירצו מכתבי תודה ולא יתעניינו בהם כל כך.

avi182

New member
שטיות במיץ

אם את כלכך רוצה לכתוב ברכות אז תכתבי אותם לעצמך כן לך הן מגיעות ולא לאנשי המקצוע הברכה שלהם היא הכסף והברכות האחרות הן לך ורק לך זוכרת לפני החתונה שרצת ממקום למקום בדקת את איש מקצוע זה או אחר התלבטת לגבי זה או זה אז עכשיו תנסי לזכור למי מגיע הברכות אחרי הכל את בחרת את השילוב המנצח שמח לשמוע שנהנת ואת מאושרת ומאחל לך חיי נישואים מאושרים

למעלה