חוויות שקרו לכם עם חיות.

זיו25

New member
חוויות שקרו לכם עם חיות.

אני חושב שלכל אחד יש איזה שהוא סיפור שקרה לו עם החיה שלו, או עם חיה אחרת. לי אישית יש סיפור שאני לא אשכח - הייתי אז בן 9 וביליתי במקום העבודה של אבי. היו אלה משרדים מוקפים ביער קטן, שבו ביליתי רבות. יום אחד , החלטתי לאסוף כמה שבלולים, ולקחת אותם הביתה, ולגדל אותם . כשאני אומר כמה, אני מתכוון לבערך 50-60 שבלולים. בקיצור - אספתי את כולם לתוך קופסת נעליים, שמתי להם עלים ירוקים וטעימים לרוב - ואז... הלכתי לאכול צהריים. כמובן, ששמתי את הקופסא ברכב כדי שהם לא יברחו. בסביבות אחר הצהריים ... כשחזרנו לרכב... נגלה לנגד עינינו מחזה מרשים (לפי דעתי) או מזעזע (לפי אבא שלי). כל האוטו (מבפנים) היה מלא בחלזונות, שטיילו להם על ההגה, הכיסאות, לוח המחוונים - איפה לא? לקח לנו חצי שעה לאסוף אותם ולהחזיר אותם לטבע, כי אחרי זה אבא שלי לא הסכים כל כך שהם יצטרפו אלינו הביתה
. מה איתכם? לכם יש סיפורים משעשעים? בברכה, זיו.

faith2

New member
../images/Emo5.gifאיכס!

טוב אז ככה! לפני שנה ככה.....שמעתי ייללות של חתול במשך כל היום!......קיצר הערב הגיע, והיללות לא הפסיקו! החלטתי לצאת לבדוק מה זה??...(אחריי חיפושים נרחבים במשך כל היום!)..להפתעתי מצאתי גור חתולים בן יום (מהיום הראשון לעולם, הם מייילים ככה?!?!?)......זה היה מחזה מצמרר!....הוא היה כל כך קטן, נראה כמו עכבר.....כולי התחלחלתי....אז רצתי לבית לספר לאמא שלי, לשאול אותה מה לעשות.....כמובן שלא היה לה פתרון...אז החלטתי לצאת ולקחת אותו, לחמם אותו בבית....פתאום אני רואה הגור נעלם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!......!!!! הסתובבתי...וןאני רואה אותו בפיה של כלבתי!!!!!.......ברגע זה כמעט התמוטטתי!....ואז...ואז...ואז...ראיתי את הדבר הכי מדהים במשך 17 שנות קיומי על כדור הארץ....טיטיו´ש (כלבתי המתוקה)...לא ניסתה לאכול אותו...היא הרימה אותו.....לקחה אותו למקום מואר פחות או יותר..כי היה שם ממש חשוך...והתחילה לחמם אותו ע"י ליקוקים........כמה זה היה מרגש! אבל לצערי אחריי שעה של טיפולים החתולתול נפטר
... איואיאו...זה היה ממש מרגש! כי הכלבה שלי שונאת חתולים! שונאת זאת לא מילה!!!.....

brose

New member
חוויה טראומתית

כשהייתי קטנה, בערך בגיל 6 הייתי אצל סבתא שלי שגרה בת"א. לסבתא שלי יש בית עם חצר, ובחצר היה במשך שנים רבות עץ רימונים גדול ומסיבי ... באותו היום הייתי בחצר עם אימי כאשר להפתעתי הבחנתי בפרפר חום גדול מונח להנאתו על גזע העץ הגדול... כאוהבת חיות מושבעת ניגשתי עליו, סקרתי אותו מכל הצדדים, ולבסוף גם החלטתי לראות האם הוא יזוז כשאגע בו?!? לאחר שגיבשתי לעצמי את ההחלטה הזאת, התחלתי לנסות לגעת בפרפר, ואכן הפרפר הגדול נתן לי ללטף אותו. אחוזת שימחה והתלהבות קראתי לאימי ואמרתי לה: אימא, אימא, תראי הפרפר נותן לי ללטף אותו"... אימי חייכה אליי, וקרבה אל העץ, ובצעקה אחת אדירה אמרה: "זה לא פרפר זה גו´ק".... מאז ועד היום יש לי טראומה נוראית מחרקים ובפרט מג´וקים. כאשר אני רואה גו´ק בד"כ מה שקורה הוא שהבניין כולו (או הרחוב) מזדעזע משאגה נוראית ובורב המקרים, האדם שנמצא לידי נהפך לחומת מגן בעל כורחו. זהו, זה הסיפור שלי, למרות שהוא לא כל-כך מצחיק... לפחות לא בשבילי.....

זיו25

New member
2 סיפורים - על אותו חבר.

הראשון - חבר שלי נרדם לו בסלון, כאשר מתוך שינה הוא מרגיש משהו שהולך לו על האף. הוא מזיז אותו עם היד מתוך שינה וממשיך לישון. מה שזה לא יהיה - זה חוזר לעמוד לו על האף. הוא שוב נותן לו מכה עם היד ונרדם. בפעם השלישית הוא מחליט לפתוח את העיניים. "אההההההההההההההההההההההה" תיקן (ג´וק!) עומד לו על האף, עם המחושים הענקיים שלו ובוחן אותו בקפידה. השני - אתה ספה, אותו סלון. חבר שלי ואחותו רואים את הסרט ארכנופוביה . ארכנופוביה פירושה פחד מעבישים. בכל מקרה, מסתיים הסרט, והם מחליטים ללכת לישון. על המזל שלהם, קופץ עליהם עכביש במסדרון. "אההההההההההההההההההההההה" (ומי שלא ראה את הסרט, קשה לו להבין במה מדובר...)
בברכה, זיו.

עוד סיפור נחמדמדמד...

הייתה לנו חתולה שהייתה בהריון והכנו לה קרטון עם כלמיני שמיכות שיהיה לה נח פתאום היא נעלמה אמא שלי באה להוציא לה בגדים מהארון שלה ולתדהמתה החתולה ו6 גורייה יושבים על כל הבגדים של אמא שלי מכוסים דם אמא שלי מהר העבירה אותם לקרטון ולמחרת אותו דבר ואז זה קרה עוד 3 פעמיים עד שאמא שלי קנתה מנעול לארון ונעלה.. או שהייתי בת 7 בערך החתולה שלי עלתה לגג אז עליתי לחדר שלי ופתחתי את החלון(יש עלייה קטנה עד הגג) ותיפסתי על הגג(2 קומות) ואז לקחתי את החתולה אמא שלי יצאה החוצה לטלות כביסה ומה היא רואה?? אותי על הגג היא הייתה מממש
בסוף באו מכבי אש והורידו אותי למטה ואמא שלי אז הייתה

טליה ג

New member
איזו חוויה מרנינה, זיו../images/Emo6.gif

חלזונות זה יותר גרוע מתולעי משי!
החוויה המצחיקה ביותר שקרתה לי עם חיה הייתה בסוכות כשהייתי בגן חובה. הייתי אצל סבא וסבתא שלי ז"ל בקריית-אתא ואכלנו ארוחת ערב בסוכה. אכלנו בדיוק גפילטע פיש, כשפתאום קפץ פוצ´יק, אחד מהחתולים שהיו מסתובבים קבוע בחצר, על השולחן, וחטף לסבא שלי את הדג מהצלחת וברח! כמה שצחקתי אז על החוצפה של החתול!

זיו25

New member
אין כמו סבתא פולניה, האמת ...

לא אשכח איך בימי ילדותי, סבתי לא הייתה מתקלחת במשך שלושה ימים לפני פסח, בגלל שבאמבט שחו להם אחר כבוד שני קרפיונים חינניים
בברכה, זיו.

טליה ג

New member
גם סבתא שלי הייתה פולנייה

בילדותי זכורה לי רק פעם אחת, כשהיית כתה ד´, שהיא קנתה קרפיון חי והוא שחה כמה ימים באמבט. אני ואח שלי מאוד נקשרנו אליו וקראנו לו פלום-פלום, ומאוד כעסנו על סבתא שאח"כ הרגה אותו במכת פטיש אחת

סיפור עצוב-שמח

לפני בערך 3 שנים כשעוד לא היתה לנו גדר שמענו באמצע הלילה נביחות יצאנו וראינו 2 כלבים גדולים אוכלים את החתולה שלי גירשנו אותם והחתולה ברחה אחרי כמה יממים חזרה עם 2 רגלים מרוסקות עשינו לה ניתוח שכעבור כמה שעות היא נפטרה.. אבל הייו לא 5 גורים שלא ידענו על קיומיים פתאום שמענו מיאו מיאו מיאו (למחרת בבוקר בשעה 4 לפנות בוקר שחיפשנו את החתולה) וראינו 2 גורים נושמים ו3 קפואים לגמרי הוטרינר לא עבד בשעה כזו אז אני ואמא שלי חיממנו את החתולים והאכלנו את החתולים כל 3 שעות גם לאחר שהאמא שלהם נפטרה.. סיפור עצוב-שמח.. ולבסוף כל הגורים חיים..

faith2

New member
יואיואיאואיו!

איזה עצוב!!!!!!!!! מסכנה החתולה!!! כל הכבוד על התושייה!!!

במקום לספר

אני מצרפת את הנוירומטר (עזבו הסברים עכשיו) מלפני חודשיים, ורק אדגיש שיג היום אני מחכה לזבוב הזה שישוב אל חיי בסערה.

סיפור קצת ביזארי......./images/Emo5.gif

אז אני יושבת בבית של השכנים שלי, עושה בייביסיטר. הילדים נרדמו. אני רואה טלוויזיה, ונהנת מכל רגע (לווין..
). ישבתי עם רגליים מפוסקות (זה לא כמו שזה נשמע...הכוונה לא רגל על רגל..). פתאום הכלב ניגש אליי. ליטפתי אותו קצת. פתאום- הכלב מתחיל לרחרח בין הרגליים שלי. לפני שהבנתי מה קורה הוא מתחיל ללקק את המכנס. ניסיתי להזיז אותו עם היד שלי בעדינות כי פחדתי שינשך אותי. זה לא ממש עבד... עד שקמתי בזהירות והתרחקתי... מאז לא ממש התקרבתי לכלב.....

זיו25

New member
בפעם הבאה

תגידי לא נחרץ. אם זה עובד על גברים , זה בוודאי יעבוד על כלבים. אני לא חושב שאת צריכה לחשוש מהכלב. פעולת הליקוק של הכלב מראה על חיבה, ואני לא חושב שהוא היה עושה לך משהו. אני מקווה שזה לא ירחיק אותך לנצח מכלבים, הם באמת עם נחמד, אחרי הכל. בברכה, זיו.

היה משעשע לקרוא את כל התגובות,,,

ובכן,,,לי יש סיפורים משלי. לשכנים שלנו היה כלב ששמו היה רוקי,אליאן הבת שלי שהיא בת 4 נקשרה אליו מאוד ורוב שעות היום הכלב שהיא עיוורתה את שמו לשאול,,(כי ככה היא החליטה שיהיה שמו בישראל) בילה את היום אצלנו,,ובשאר הזמן היה חוזר לשכנים. אחרי תקופה הם מסרו אותו לא יודעת למי,,,ואליאן שליבה נישבר היתה מדברת עליו המון,בעלי החליט לתת לה להתקשר אליו (שיחות מאוד זולות בפלאפון--כי הוא בכלל לא היה מחייג)
,,,אליאן מספרת לו כל הזמן על מה שהיא עושה,,ושהיא מתגעגעת אליו,,,ושיבוא לבקר אותה,,יום אחד היא סיפרה לו שהיא בגן,ולגננת שלה קוראים שימרית ולעוזרת דליה,,,ואז היא אמרה לו בשיא הרצינות "רגע שאול!! יש לי ממתינה"
אני כמעט התעלפתי מצחוק,,, אגב,,,היא עדיין מדברת איתו מדי פעם. יש לי עוד 2 סיפורים אבל אני חייבת לרוץ כרגע,,

למעלה