חוויות שקרו לכם עם חיות.

זוכרים שאמרתי שיש לי עוד2?../images/Emo3.gif

אז ככה,,,, בעלי היה לוקח את חן ומור כל בוקר לגן (האחיות היותר גדולות של אליאן) ומור בעצמה הייתה חובבת חיות,,,,בוקר אחד מור רואה כלב שהיה יותר גבוהה ממנה,היא התקרבה ללטף אותו והוא נגח בה והפיל אותה על הריצפה,,,היא הסתכלה על בעלי ושאלה אותו "אבא זה היה סוס"?....
ו,,,,,,לחמי וחמותי היתה כלבה ושמה היה דיאנה (כן כן,,על שם הנסיכה ז"ל) מור כל הזמן הייתה מתיישבת ואוכלת איתה מהצלחת (חמותי הייתה מכינה לה מטעמים כמו כנפיים על האש,,,וכאלה) ודיאנה הייתה הרי מרוצה בעולם וגם מור,,אבל אם היא הייתה רק קולטת את חן מזווית העין מתקרבת לצלחת היא הייתה תופסת ספיד ממרחק ונושכת אותה באותו הרגע
למרות שחן בכלל לא התכוונה לאכול מהצלחת כי היא ממילא תמיד נגעלה....ולמרות זאת כל פעם ננשכה מחדש.
ויש גם את גל הבן,,,אבל איתו לא זכורים לי מקרים מיוחדים.

אפרופו סוסים וכלבים

כשאמא שלי הייתה קטנה הראו לה ברחוב מכונית "סוסיתא". אז היא הצביעה על המכונית שלידה ואמרה "וזו כלביתא"...

גדול!!!../images/Emo6.gif

אני נזכרתי עכשיו בכלב הבוגר שלנו- מקס, שהיה ממש פושע רצחני בתור גור.... פעם השארנו אותו בבית ויצאנו לביקורי דודים... לפני כן עשינו קניות- ובין השאר קנינו נקניק סלאמי ענק, ושמנו אותו במטבח, תלוי מעל השיש. כשחזרנו היה ריח חזק של נקניק בבית... אבל... לא היה נקניק!נשארה רק תווית המחיר, וכל הנקניק נעלם בתוך מקס.... חוץ מזה הייתה גם הפעם ש... רגע- הקדמה: גרנו קומה 4, ומקס היה יושב כל היום בתריסים ומציץ החוצה לגינה הציבורית. מדי פעם הוא היה מתרגש אם היינו אומרים לו "חתול!" או אם יונה הייתה נוחתת למנוחה על המעקה.... אז חזרנו יום אחד הביתה... פותחים את הדלת ו... כל הסלון היה מלא נוצות! מסתבר שאיזו יונה ז"ל לא שמה לב שמקס ישב שם בדממה בחלון, והיא הפכה לארוחה.... מסכנה.... וכמובן הפעם ששנטי הפושעת פתחה קופסא של קרם ניוואה, הטביעה בה כף רגל, ומיד קפצה על המיטה והספה.... היה ריח נפלא של קרם בבית, אבל טביעות רגל לבנות על כל הרהיטים....

חוויה קטלנית...

שלום לכם! כל הכבוד זיו- ההודעה שלך בנבחרות של תפוז וככה הגעתי הנה... אז יש סיפור אחד שאני חייבת לשתף אותכם בו, והוא הולך ככה: כשהייתי קטנה, בערך בת שש או שבע, השתתפתי בחוג במוזיאון הטבע בעיר שלי. יום אחד לימדו אותנו על כל בעלי החיים שחיים בביצה
ואחד המדריכים סיפר איך הוא היה ב... (איפה שהוא בחו"ל.... יערות הגשם? הודו? לא זוכרת. מה אתם רוצים, הייתי בת שש!) והוא הסתובב שם במרחבי הטבע עם חבר אחד שלו, גם הוא חובב וחוקר טבע. בקיצור, הם הולכים להם שם, ופתאום המדריך הזה רואה... קרפדה!
ולא סתם קרפדה, זו הייתה קרפדה מסוג שהוא אף פעם לא ראה! אפילו לא בספרי טבע!
הוא נורא, נורא התרגש, והחליט לקחת אותה איתו כדי לברר מה היא ומי היא...
אז הוא תפס אותה ביד ימין
, ופתאום הוא ראה עוד אחת! אז הוא תפס את השניה ביד שמאל
. שמח, טוב לב ונרגש לאללה הוא פנה ללכת... ופתאום הוא ראה קרפדה שלישית! ואותה הוא החליט שהוא חייב, אבל חייב לקחת, כי הצבעים שלה היו טיפה שונים והוא חשב שאולי השלישי זה קרפד-זכר והשתיים האחרות נקבות... אבל מה? לא נשארו לו ידיים פנויות. באסה. מה עשה הבחור....? העביר את הקרפדה הימנית
ישר אל תוך הפה
...!!! המסכן הזה... מה שהוא לא ידע, זה של
היו בלוטות ארס על הגב. אווווץ´. הלשון שלו התנפחה לגודל של
ומן הסתם נהרס לו כל הטיול
. אל תנסו זאת בבית, ילדים חביבים!

matansolomon

New member
לי יש 3 כלבים../images/Emo107.gif

יש לי כלבה מעורב ו-2 כלבי בולדוג אנגלי(אני יתן תמונה בהמשך). זכורים לי הרבה מקרםי אם הכלבה המעורבת הנה כמה מהם:
עקץ אותה עקרב צהוב בזכותה הוא לא עקץ אותנו..
היא נדרסה בערך 3 פעמים
נשכו אותה בערך פעמיים פעם אחת ראו לה את העצם ברגל הקדמית
היא הולכת כל יום אבל כל יום לעבודה אם אבא שלי(קבלן בניין)
היא קפצה מהחלון בקומה ראשונה יום אחד בגלל שאבא שלי השאיר אותה בבית והיה לה גבס בשתי רגליים הקדמיות
והיא רק בת 9 וחצי

למעלה