חוות דעת לגבי הצעת מחיר להקמת אתר מכירות בוורדפרס

xerdk

New member
חוות דעת לגבי הצעת מחיר להקמת אתר מכירות בוורדפרס

שלום לכולם,

קיבלתי הצעת מחיר בסך 16K ש"ח לאתר מכירות בוורדפרס מבוסס הטמפלייט:
http://themes.laborator.co/aurum/fashion/

הסכום כולל: אפיון חווית משתמש, עיצוב גרפי לדפי האתר
כולל לוגו, פיתוח ותכנות אתר אינטרנט בעל ממשק אחורי לניהול.

בסך הכל תיק העבודות של החברה נראה מקצועי וטוב, אך האם ההשקעה הכספית כדאית?
וגם, האם קל לפתח פיצ'רים של UI שיתממשקו מול הDB כגון פיצ'רים של overlay כדוגמת קופונים ואנימציות וכו' על מערכת של וורדפרס?

תודה.

FreeSoft

New member
נראה לי יקר אבל גם

לא עושה יותר מדי הגיון...

מדובר על אתר מבוסס וורדפרס עם תבנית. איפה יכול להיכנס כאן?: "אפיון חווית משתמש, עיצוב גרפי לדפי האתר" ובעיקר "פיתוח ותכנות אתר אינטרנט בעל ממשק אחורי לניהול".
להבנתי ממשק הניהול הוא חלק בלתי נפרד מהמערכת (וורדפרס במקרה הזה) ועיצוב גרפי הוא חלק בלתי נפרד מהתבנית...

מצד שני אין שום התיחסות לSSL וחצי מילה על התממשקות ל payment gateway

תוכל להרחיב על הצרכים שלך? - אתה צריך חנות מקוונת נטו או אתר וחנות? וכו'

xerdk

New member
הרחבה של הנקודות

1.שלב ראשון: אפיון חווית המשתמש
היכולת לאפיין לתכנן ולעצב את החזון שלכם לאתר שמיש ונגיש למגוון לקוחות.
במהלך העבודה נעזר במספר אלמנטים חשובים המסייעים לנו ללמוד את המוצר ואת החברה שלכם.
אפיון האתר יקבע לפי יעדים עסקיים שהגדרתם ומדדים להצלחה, אשר מופיעים במסמך האפיון.
מאפיין חווית המשתמש יספק מגוון כלים אשר יסייעו להתקדמות בטוחה ויעילה ויחסכו שעות רבות של פיתוח ותכנות, חיסכון יעיל
בזמן וכסף. לאחר תחילת עבודה, תשלח אליכם סקיצה ראשונית למבנה האתר אשר תכלול: שלד, עץ מסכים מפורט ופירוט מסכים
מלא, אשר אופיין לרמה חזותית, בהסתמך על קהל היעד שהוגדר, תחקיר שוק שנערך וכמובן יעדים עסקיים אשר אתם הגדרתם
לנו מה יחשב למדד הצלחה.
הגדרת יעדים עסקיים 
הגדרת דרישות מוצר 
ניתוח קהל יעד 
תעדוף רכיבים 
ניתוח שוק ומתחרים 
הגדרת ערכי חווית משתמש 
הגדרת שפת מוצר 
הגדרת עץ מסכים 
אפיון פונקציונאלי מפורט 
תכנון מודל ניווט 
פריסת עץ מסכים
&nbsp
2. שלב שני: עיצוב גרפי לאתר החדש
עיצוב גרפי לאתר עיצוב גרפי לדפי האתר החדש, לקוח יקבל סקיצה מעוצבת לפי אפיון (לאחר אישור שלב א'). 
סבב תיקונים לסקיצה שנבחרה ללא הגבלות עד לשלב עלייה לאוויר. אפשרות לשיחה אישית ופגישה מול מעצבת לבירור 
צרכים עיצוביים.
הטמעה והתאמת עיצוב גרפי שיקבע לדפי האתר מבוסס לוגו וחומרים גרפיים שלקוח יספק בתחילת עבודה. 
לקוח יקבל סקיצה מעוצבת לפי אפיון שאושר (אישור שלב א' בתהליך העבודה) ועץ מסכים שנקבע באפיון.
&nbsp
3.שלב שלישי: הטמעת חומרים גרפיים, פיתוח וטכנולוגיה רספונסיבי לאתר כולל מובייל.
המערכת מאפשרת הרחבות ותוספות של מודולים שונים, התממשקות .HTML5 ובעזרת PHP המערכת תפותח בטכנולוגית
אליהם פשוטה ומהירה, מערכת ידידותית למנועי חיפוש, נותנת שליטה מלאה בכל מקום באתר כולל שינויי מיקום מודולים,
הוספת והורדת תפריטים ראשיים ומשניים, ניהול תוכן, תמונות ווידאו ועוד.
.MySQL האתר יעבוד על בסיס נתונים
על פי קובץ סגנונות חיצוני שיבטיח מראה אחיד ועקבי לכל האתר. css box model האתר ייבנה

xerdk

New member
שורה תחתונה, יש אלטרנטיבה זולה שתנפיק אותו מוצר?

כי אני פניתי לכאן בשאלה שאין לי תשובה עליה מלכתחילה :)

xerdk

New member
הגדרת הצורך שלי

הצורך שלי הוא בחנות מקוונת נטו אבל לא מין המוכנות, משהו באיפיון יחודי שדורש שדברים יעבדו בצורה מושלמת ולפי דרישות ספציפיות וגרפיות שלי, מאוד חשובה לי חווית המשתמש אבל מכיוון שאין לי תקציב לפתח פיצ'רים מסוימים, אסתפק בחנות שאוכל לבצע בה תכנון אישי יותר בעתיד.

xerdk

New member
קיבלתי כמה חוות דעת

חלק אמרו שדווקא זול, אבל המחיר הסופו כבר מגיע ל18 אלף אחרי מע"מ והנחה ולא כולל SSL או רכישה בIFRAME באתר..
&nbsp
אם יש לכם חברות לפיתוח שאתם ממליצים ויותר זולים או הגונים אשמח לשמוע.

FreeSoft

New member
צ'מע

מנקודת ההסתכלות שלי ההצעה שקיבלת נראת שרלטנית. זה לא אומר שחנות לא יכולה להגיע לסכום הזה ואף יותר.
מה שהייתי מציע לך זה בראש ובראשונה להגדיר את עצמך - מה למשל המחזור שאתה צופה? משלוחים בינלאומיים? משרד אחורי מורכב יותר ממה שיש לוורדפרס להציע? וכו'
ואז תוכל לדעת האם כדאי לך להשקיע בחנות עם "עיצוב ייחודי" ושלל שטויות שיש בהצעה שהדבקת.

במקביל תשתדל להיחשף מעט לשפה.

קרמיט524

New member
שרלטנית
:-O

על סמך מה אתה קובע את זה?
ורק בשביל להסיר ספק - אין לי מושג מי האנשים האלו, ובטח שאין לי שום קשר אליהם. להיפך, אתה יכול לראות בי מתחרה.
הדבר היחידי שתמוה כאן זה הקטע של התבנית המוכנה. אבל אין מספיק פרטים. אולי הם מתכוונים רק לעיצוב. אולי הם מתבססים על תבנית מוכנה ועושים עליה פיתוחים של עצמם? איך אתה יכול לקבוע את זה בלי לעבור על כל ההצעה ולראות כמה עולה כל דבר?
לגבי SSL - זה לא אמור להיות אישו - ברוב המקומות זה כבר אופציה ללא תוספת עלות.
איזה משרד אחורי יותר מורכב הוא צריך יותר ממה שיש לוורדפרס להציע? המשרד האחורי של וורדפרס מציע הרבה דברים. אני מניחה שמדובר בחנות של ווקומרס, ויש לו כל מה שצריך לחנות סטנדרטית במשרד האחורי. אני לא מבינה אם הבעיה שלך זה בגלל שזה על וורדפרס, או בגלל שזה על תבנית מוכנה (לא ממש ברור לפי ההצעה), או בגלל שהם לא כללו SSL?

FreeSoft

New member
תשתי משהו

תנשמי בחדווה ואחר כך תקראי מלמעלה למטה. לאט לאט ובסבלנות...

xerdk

New member
אני מחפש בנרות חברה שיכולה לתת לי מוצר דומה

במחיר זול יותר ממה שכתבתי, מכיר?

קרמיט524

New member
מחיר סביר לגמרי

עבור מה שהם מתחייבים עליו בהצעה.
ההצעה שהם הגישו נראית בעיניי מפורטת ורצינית.
אבל אני מודה שלא ברור לי איך מסתדרת תבנית מוכנה עם עיצוב גרפי ייחודי. איפה זה רשום בהצעה שלהם? הם בפירוש כותבים שמדובר בעיצוב גרפי ייעודי.
בנוסף, כפי שכבר כתבו כאן, וורדפרס מגיעה עם מערכת ניהול תוכן, הם לא בונים לך את זה.
גילוי נאות: הייתי נותנת הצעת מחיר בסדר גודל דומה על אותו מוצר שהבטיחו לך כאן לפי מה שפירטת. בעלות הזאת אנחנו מספקים עיצוב גרפי ייחודי ובונים תבנית ייעודית ללקוח. לא מתבססים על תבנית מוכנה.

xerdk

New member
תודה רבה על התגובה קרמיט

בעיקרון, על התבנית הנוכחית מגיע הנופח הגרפי הייחודי, הלוגו והעיצוב הגרפי שעליו יתבסס האתר כמעטפת תואמת.
&nbsp
זה אכן מבאס שזה מגיע מתבנית, ואני אישית העדפתי עיצוב ייחודי אבל העלות כבר עולה ל25 ומעלה.
&nbsp
אתה יכול לתת קישור לאתר שלך כדי לראות תיקי עבודות?

קרמיט524

New member
אשלח לך קישור בפרטי

ומעבר לזה - קח בחשבון שכפי שאמרתי - ההצעה שלהם נראית רצינית והגיונית. מעבר לזה - אין לי את כל הפירוט של החבילה שאתה קונה מהם. יכול להיות שגם אצלנו על אותה חבילה בסופו של דבר היית מגיע לעלות של כמה עשרות אלפי שקלים.

FreeSoft

New member
היא לא רצינית וממש לא הגיונית

תמצאי את הבעיתיות ברצינות ובהגיון גם בתגובה הקודמת שלך....

FreeSoft

New member
גם אבל לא רק

מה בנוגע למשרד האחורי?
שנדבר אולי מעט על "אפיון חווית משתמש" (מחקר? נסיון עבר?)
אולי נתיחס לרגע ל"פיתוח וטכנולוגיה רספונסיבי לאתר כולל מובייל" (תבנית קנויה ורספונסיבית כבר הזכרנו?...)

לפותח השרשור - כל בעל מקצוע שיתן לך הצעת מחיר מבלי לבדוק ולהבין מה הצרכים והרצונות שלך זה בעל מקצוע שאתה מעדיף לוותר עליו.

למעלה