חוות דעת לגבי הצעת מחיר להקמת אתר מכירות בוורדפרס

קרמיט524

New member
איפה ראית שמישהו נתן הצעת מחיר בלי לבדוק ולהבין?

אתה ראית את ההצעה?
כל מה שאתה יודע הוא ממה שנכתב כאן. ציטוט של כמה שורות מההצעה.
גם אם בסופו של דבר זאת הצעה לא רצינית, אתה לא יכול לקבוע את זה רק לפי הפרטים שקיבלת כאן.

FreeSoft

New member
מתחיל לחשוב שחבל על תאי העור

שאני מכלה מקצוות אצבעותיי. תהני:
[URL]http://www.tapuz.co.il/forums/viewmsg/156/180240795/%D7%90%D7%99%D7%A0%D7%98%D7%A8%D7%A0%D7%98/%D7%A4%D7%99%D7%AA%D7%95%D7%97_%D7%99%D7%99%D7%A9%D7%95%D7%9E%D7%99_%D7%A8%D7%A9%D7%AA_%D7%95%D7%91%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%AA_%D7%90%D7%AA%D7%A8%D7%99%D7%9D[/URL]

מעבר לזה לא מצליח לראות תגובה שלך לשרלטנות שהובאה על ידי בעקבות בקשתך ומאוד חשוב לי להדגיש שההתרעה מפני הצעות מחיר היתה גורפת ולא נקודתית לחברה ההיא...

קרמיט524

New member
על סמך זה אתה קובע המון דברים.

רק שזאת לא בהכרח הצעת המחיר שהאיש קיבל. אולי זה רק ציטוט של כמה פסקאות ממנה.
ובגלל שאני בחורה מתחשבת, אחסוך לך תאי עור, אלא אם כן, אתה בטח מרגיש צורך להגיד את המילה האחרונה.

FreeSoft

New member
עושה רושם שהקפה לא עבד...

ננסה לאט:
נניח שאת הולכת לבנות לי אתר מבוסס CMS ובהצעת מחיר שלך את כותבת שאת הולכת לפתח עבורי משרד אחורי. זה הופך אותך ל:
א. אמינה
ב. מתהדרת בנוצות לא לך
ג. רמאית
ד. ב+ ג נכונות

תעני בהצטינות יתרה ונוביל אותך לשלב הבא בדע את השרלטן

קרמיט524

New member
בוא נגיד כזה דבר:

ממש לא כיף להתדיין אתך, בגלל שאתה מתנסח בצורה ממש מכוערת. אתה לא צריך לנסות לאט, ואתה לא צריך לבכות על כמה קשה לך וכואבות לך האצבעות. אם נראה לך שאני לא מספיק לרמה שלך, אז בשביל מה אתה בכלל טורח? אתה יכול להסכים איתי ואתה יכול לא להסכים, אבל אני לא חושבת שאתה תפסיד אם תכתוב בצורה קצת יותר מכבדת. תתפלא, אפשר לא להסכים עם מישהו ועדיין לא לרדת ברמת הדיון. אולי כדאי לך לנסות את זה פעם. ועכשיו לשאלת הבחירה המרובה ששאלת כאן. אז שוב, אני מעריכה את הנכונות שלך לעשות את הדברים פשוטים בשבילי, אבל למרבה הצער, השאלה והתשובה שענית לעצמך לא רלוונטיות בכלל, כי (כפי שכבר כתבתי) לא כתוב בשום מקום שהחברים האלו הולכים לפתח משרד אחורי.
עכשיו בוא נעשה כזה דבר: בגלל שאני מניחה שממש חשוב לך להגיד את המילה האחרונה, אז אתה עכשיו תענה לי. תכתוב די יפה ומנומס (תתפלא, זה דווקא יוציא אותך יותר קול), תגיד כל מיני דברים, תצא צודק, ואני לא אענה. בסדר?

yn4ever

New member
אני פרילנסר שלוקח על עבודה כזאת 5K+מע"מ

ומוכן לקבל תשלום רק אחרי סיום האתר -והשגת 100% שביעות רצון
כמו כן אפשרי לחלק בתשלומים בכרטיס אשראי ..
אגב זה כולל הטמעת API של פלאכארד וכדומה

מנסה לסכם

0. freesoft - תפסיק לריב עם הצפרדע! אין לי כוח להתחיל עם זה.
&nbsp
נראה שיש טווח נרחב של מחירים, ודי קשה לקבוע מתוך הנתונים שהעלית כמה השקעה נדרשת מהחברה, ומה בדיוק התחייבו לתת לך. (וגם לא זה המקום לפרט את הנושא עד כדי כך).
בכל אופן, המחיר שקיבלת באזור הגבוה של הטווח הסביר, כתלות במפרט המדויק. לפי התגובות ראיתי שיש מי שיעשו את העבודה בפחות משליש המחיר הנ"ל, ויש מי שיגישו הצעת מחיר מעט גבוהה יותר. צריך לזכור שאתרי מכירות הם קצת יותר "רגישים" בהשוואה לאתרים תדמיתיים.
&nbsp
אישית לא כל כך אהבתי את התבנית שראיתי, אבל זה כבר "אישית".
&nbsp
&nbsp

FreeSoft

New member
לא כל כך מסכים איתך

חושב שזה בדיוק המקום לפרט על מה התחיבו וגם מכיר חנויות שעולות את ה 19-24K שהפותח הזכיר במהלך השרשור.

למרות שיש הטוענים כי איני יכול לדעת על סמך הנתונים, אני מבין מהם כי ההצעה המדוברת היא לא בגבול הרף העליון אלא בגבול הגזל. זה לא אומר שאי אפשר להגיע לסכום הזה ביושר (אפילו תחת וורדפרס בכפוף לתבנית מאפס) ואם נעבור לאחרות (ג'ומלה, פרסטהשופ) הרי שהמחיר יעלה בין אם מדובר בתבנית מאפס ובין אם לאו.

אתרי מכירות אכן יותר "רגישים". הם גם אמורים להכיל סליקה (איך שלא תסתכל על זה). הצעת מחיר שלא כוללת פתרון (שהובן לפני ולפנים אל מול גודל החנות וכו) לא יכולה להיות "הצעה" בכלל כי יש התיחסות אחרת לחנות עם 6 מוצרים אל מול חנות עם 6000 מוצרים... (לא בטוח שעם ה6K הייתי מכוון לקוח לוורדפרס).
איך מוצר "רגיש" לא כולל התחיבות ל SSL ?

כל הנקודות האלו ועוד כהתהדרות בנוצות "פיצוח" משרד אחורי לוורדפרס למעשה חזרו על עצמם בתגובות שלי. זה פורום וככזה אני מעדיף לענות ולהסביר כשאני יכול ומעדיף לא להתיחס אליו כשוק. לא חושב שאני טוב ברוכלות...

hotshot34

New member
אני חושש שאתה קצת לא מבין את הצעת המחיר

אתה מתייחס לעבודה שהחברה הציעו כעבודת פיתוח אתר, על ידי בנאדם יחיד. במידה וזה כך, זה אכן מחיר קצת יקר. אך במידה ויש פה חברה (אפילו סטודיו בוטיק), שמספק תהליך של אפיון (אמיתי, כזה עם בניית פרסונות, מחקר שוק, מחקר משתמשים וכולה), רק התהליך הזה יכול להגיע ל16000 שקלים ויותר. הכל תלוי כמות עבודה. כן, חנות יכולה לקחת 50 שעות לאפיון, עיצוב ופיתוח, ויכולה גם לקחת 1000 שעות. אז מה? גם על 1000 שעות והתוצר של 1000 שעות צריך לקחת 6000 ש"ח?

hotshot34

New member
המחיר לא יקר תמורת הסעיפים שהם מספקים

בסופו של יום נותןו שירות מתמחר את שעות העבודה שהוא משקיע. זה לא משנה אם זה תבנית, אם בסופו של יום רק על האפיון (עוד לפני שנוגע בתבנית) תהיה לו עבודה של 50 שעות, ולאחר מכן על העיצוב (לפני שנוגע בתבנית), עוד 50 שעות, ורק לאחר מכן הוא מגיע לתבנית ליישם את העיצוב, ולא לדבר על ההרחבות שהוא צריך לפתח.

אם תרצה חוות דעת יותר פרטנית, דבר איתי - [email protected]. אני מספק ייעוץ דיגיטל לחברות ועסקים

למעלה