כתבתי כי המגזין כותב תמיד ביקורות אוהדות על כל מוצר ! קיבלתי תשובה כי אני לא קורא את הביקורות : אז מה אני אנאלפאבית ? לא יודע לקרא ? כתבתי משהו לא נכון ? צריך צד שלישי שיסביר לי מה כתוב ? איפה התשובה הענינית כאן ? נתי
או שתענה להם בשתובה שהיא לא שאלה - או שלא תענה להם בכלל! אבל למה לעצבן את כולם! חוצמזה (אני לא משתלח בך או באף אחד אחר) גם PEZCYCLINGNEWS.COM לא כותב ביקורת רעה על אף מוצר!!! שאלתי אותם למה אין אף פעם ביקורות רעות - והם ענו לי שהם מעדיפים לא לכתוב על מוצרים שהם לא אהבו או שלא נהנו או שמצאו דבר שלא אהבו - הם פשוט לא אהבו להכניס את הביקורת על המוצר לאתר שלהם. בכלל הם אחד מאתרי הביקורת האמריקאית היחידית שגם מחזירים את המוצרים לאחר בדיקה וגם מחזירים פידבקים שליליים על המוצרים (אם יש) לאחר החזרת המוצר ליבואן/יצרן המקומי. אני מניח שכל עיתונות בוחרת את הקו שלה - ומכיוון שיש עורך ובעלים לעיתון הישראלי - אתה יכול לקרוא או לא לקרוא את הביקורות שלהם - ולקבל או לקבל את הביקורות שלהם - או לקרוא בין השורות. אין לך טעם לקרוא תיגר על צורת המבחנים שלהם - אם זהו הקו שהם בחרו - הם מתחום העיתונות ואני ואתה לא - אפשר לאהוב - אפשר לשנוא - אבל למה להציק! תענה להם בתשובה על השאלה שלהם וזהו )(ובאמת שאני אוהב אותך - חבל שאתה מכעיס את כל העולם עליך ועל מה?) ארז