חוו דעתכם = " המתחשבת"

אמך היא אחות של הדודה? או שהדודה מהצד השני?

כי אתה פשוט מוקף בנשים חכמות!

אייבורי

New member
מוקף 360 מעלות

&nbsp
או שהייתי אומר, מקיף עצמי
אבל רק שתדעי
הדור הצעיר, חכם יותר, מהיר יותר ומרתק חבל"ז
בקרוב
דברי הילדה

שילה1

New member
מציעה לך להתרכז בחיפושים

באיזור הקרוב אליך.פותר מראש בעיות רבות.
כך אני נוהגת,בצדק או שלא.

אתה צודק לגמרי

גם לי קרה מקרה כזה. התנהגות הבחורה מבטאת אלימות מילולית, היא חושבת שתפקידך כגבר לבוא אליה. אתה תחליט כמה להיות ג'נטלמן ואם בחורה עוזבת אותך כי התקשית להגיע אליה לבדוק שנית אם תרצה להיפגש אתה. בחורה שאוהבת ואדם שאוהב מתחשבים באדם האחר ובצרכיו ולא כופים עליו את הקשר ואת דרך הקשר.
&nbsp
&nbsp

לא הבנתי את עניין ההצעה לתשלום

אני גם לא הייתי מסכימה להיפגש איתך אחרי שהצעת לשלם לי על הדלק
מה אני מחפשת ספונסר?
לבוא למודיעין בטח שהייתי מסכימה, תוהה אם היא רק תירצה לך...

tal902

New member
לא הצעתי מראש.

אחרי שאמרתי לה שיהיה לי יותר נוח במודיעין להיפגש והיא אמרה לא. שאלתי אם זה מסיבה של עלויות ואם כן אז אני מוכן לשאת בזה.
&nbsp
לא בקטע ספונסרי...

עד עכשיו היא יצאה רק עם גברים שהגיעו עד אליה

ולא ממש הצליח לה (עובדה, היא עדיין רווקה...), אולי כדאי להציע לה לשנות משהו בהתנהלות שלה ואז יש סיכוי שגם התוצאה תשתנה (תמצא הזוגיות?...) הרי אי אפשר לצפות שהתוצאה תשתנה אם היא ממשיכה לעשות את אותו הדבר.

tal902

New member
אכן מסכים איתך.....

אבל לא לכולם ולכולן יושבת החשיבה הזאת בראש.

היא כנראה תשאר רווקה גם ב 41 השנים הבאות....

היית אדיב, הצעת לבוא לקראתה ואפילו לשלם את הוצאות הדלק שלה (!!!) והיא רצתה שתאסוף אותה מפתח הבית.
אולי השיחות הראשוניות היו נעימות, אבל החוויה הזאת חמוצה ולטעמי מעידה שהבחורה לא מתחשבת, נעולה, לא מוכנה להתפשר.
מאחלת לך הצלחה במציאת זוגיות טובה.

tal902

New member
תודה על התגובה

כמו שכתבתי לנוסעת מתחתייך. אם הייתי שומע צליל של כוונת התחשבות אולי הייתי אפילו בא עד ירושליים. כשראיתי שאין כזאת, הבנתי שהיא פחות בשבילי.

נוסעת27

New member
נורא תלוי בדינמיקה של השיחה לדעתי

אני יכולה להבין בגדול את הרתיעה שגבר מבקש שתבואי לאמצע. אני אגב הייתי לרוב מעדיפה שלא יאספו אותי ולהיפגש איפשהו, אבל כבר קרה לי שדיברתי עם בחור איפשהו מהמרכז כשגרתי בירושלים ותמיד ה"אז מתי את בתל אביב?" שהיה לגמרי מבאס. לא הייתי איזו פרינססה, פשוט זה היה קורה ממש הרבה והייתה הרגשה שאף אחד לא מוכן כבר קצת להתאמץ ולחזר. ואגב היה לי אקס שגר ברמת גן כשעוד גרתי בירושלים, הוא בא לפגוש אותי (באוטובוס!) ואח"כ גמלתי בהתאם ובאתי לאיזור שלו.
&nbsp
אחרי שאמרתי את כל זה, יש הבדל עצום בין גבר שגר 45 דקות נסיעה ממך ומתעצל לגבר שצריך לנסוע שעתיים וחצי. אני לגמרי מבינה.מנגד אני הייתי דיי המומה אם מישהו היה מציע לשלם לי על הדלק, נשמע קצת מתנשא.. וגם איך זה היה עובד? בסוף הדייט היה מושיט לי שטר של מאה? סיטואציה מוזרה...
&nbsp
היא רוצה ג'נטלמן וזה אחלה, אבל קצת מנותקת מהנסיבות. ובמקרים חריגים כמו אלו להיות מנותקת מהנסיבות לדבוק בעקרונות מטופשים זה ממש חבל..
&nbsp
לא נשמע שהפסדת יותר מדיי... move on

tal902

New member
תודה על התגובה

ראשית מודיעין זה לא אמצע. זה הרבה יותר קרוב אליה מאשר אלי.
&nbsp
לעניין ההוצאה. זה לא שאמרתי לה ישר אני אקח על עצמי את הוצאות הנסיעה שלך.
&nbsp
הצעתי שתבוא לקראתי ותגיע למודיעין. ואז אחרי שסירבה כששאלתי מה הסיבה, העלתי שאם זה העניין הכספי של הדבר אז את זה אקח על עצמי.
&nbsp
אבל אחרי שאמרה שזה לא זה, אז זה ירד מהפרק.
&nbsp
להגיד לך ביננו? אם הייתי שומע ממנה מראש שהיתה אומרת חבל שתיסע עד לפה ניפגש באמצע או במודיעין, הייתי אולי לוקח על עצמי להגיע עד ירושליים. כשהבנתי שאפילו כוונת התחשבות אין מצידה אז כבר הבנתי שהיא לא בשבילי. בטח אם היא עם גישת ה"אוטומטית באים אליה" בכל מצב בכל נסיבות שהן וכדומה.

היא קלטה אותך ואת המשחקים שלך מצוין

מודיעין זה לא אמצע הדרך אלא קרוב לירושלים, ואם זה בסדר מבחינתך להגיע למודיעין אתה יכול בקלות להגיע גם עד לירושלים. כחסכון זמן או דלק זה כמעט חסר משמעות ואין לזה שום ערך מעשי חוץ מאשר משחק כוח כדי להבהיר לה מהתחלה ש"אותך לא מכופפים" ושאתה לא תהיה היחיד שמתגמש פה. וכצפוי, היא ענתה לך בדיוק במישור הזה.
תפסיק לתקשר על ההתחלה דרך משחקי כוח ותקבל תגובות שונות.

tal902

New member
אז תיסעי את עד ירושלים.

או גם עד מטולה. שונא את אלו שלא זזים בטח מטר מטיפים לאחרים כמה לנסוע

צלילים צורמים עוד לפני דייט ראשון בהחלט לא מבשרים טוב...

זה השלב שבו שני הצדדים אמורים להיות די להוטים להיפגש,
ודי בעניין של להציג חזות קלילה, נעימה וזורמת......
לא כל כך ברור לי מה הבעיה שלה להתקרב קצת, כי המרחק באמת גדול....
וזה כנראה גם מסביר קצת איך בחורה מגיעה לגיל 41 רווקה, כשהיא שבויה בקונספציות מהסוג הזה.

בכל מקרה, לא נשמע כמו פיספוס רציני.
תמשיך הלאה, ובלי קשר... תמיד כדאי לחפש משהו שהפרטמטריים הפיזיים שלו מתאימים. מיקום זה אחד מהם.

נומלה

New member
יתכן גם

שבחור שהגיע לגיל 43 ורווק קצת שבוי בקונספציות שלו. לא?

טיפה עצוב לקרוא את מה שכתבת. אתה צודק

שלא נפגשתם כי לא התאים לשניכם ואני אישית לא נוהגת בתוך ירושלים. התנועה שם נורא מלחיצה אותי ואם היה לי שם חבר הייתי מתחרפנת.
מה שעצוב זה שאין יותר התאמצות כיום. מבטלים קשר פוטנציאלי על כאילו דברים יחסית קטנים. אז היא רצתה שתתאמץ, ואתה חושב שהיא יושבת כמו אפנדי... עם כל הכבוד אתה נשמע לי בחור עם הומור סרקסטי כזה. אולי במקום הומור וסרקזם אם היית אומר לה את זה ממקום אחר. לדוגמה, תשמעי יקירה, אני מבין אותך. את רוצה ג'נטלמן ואני כן ג'נטלמן ואני מאוד מאוד רוצה לפגוש אותך. רק שהיום קשה לי, אבל אני בחורציק רציני -אז יאללה חמודה תעשי שינוי חד פעמי ובואי למודיעין.
או משהו כזה. ואולי היא עדיין תגיד לך לא.
הפואנטה היא שאפשר להגיע לבחורות כאלה (לפעמים) עם מילים רכות, עם יחס חם. זה מושך נורא כשנוצרת בעייה והגבר מנסה לפתור את הבעייה עם רגש והבנה.
ותראה מה קרה. אתה נשארת לבד בבית והיא נשארה לבד בבית במקום לצור קשר חדש ואולי תוך שנה היא כבר לא תהיה רווקה. ואולי באמת לא מתאים במקרה הזה. אבל אני מציעה לך מכל הלב, כשזה מגיע לקשר עם אנשים שחשובים לך - תשאיר את הסרקזם בצד, תהיה בחור רציני. זאת שמולך, היא בן אדם ומגיע לה שתדבר מהלב הטוב שלך ולא ממקום סרקסטי קר.
&nbsp

tal902

New member
לא יודע מאיפה הסקת שהייתי סרקסטי איתה

הייתי הכי לבבי שאפשר ואמרתי לה שאשמח להתחשבות מצידה. היא פחות שמחה להתחשב. זכותה. זכותי לא להגיע עד אליה.
&nbsp
אגב, גם אמרתי לה שהיא מצאה חן בעיניי. גם המראה וגם מהשיחות שלנו. (עוד לפני שדיברנו על איפה ניפגש

הלכת רחוק מדי (ולא גיאוגרפית)

ממש לא ברור למה הגעת למו"מ/ חפירה כזאת. לא רצתה, אומרים שלום וזהו (וגם ההצעה על השתתפות בדלק היא מיותרת).
לדעתי מומלץ תמיד להפגש באמצע ולא להגיע עד למושא הדייט או לאסוף אותה.
זה גם מסננת ל"דמי רצינות" מבחינתה
זה גם מעלה את הסיכוי שהיא תשקיע קצת יותר כדי שהדייט יצליח. ברגע שהיא לא צריכה לעשות שום דבר, לא להתאמץ להגיע וגם לא לשלם- יהיה לה הרבה יותר קל לפסול/ לוותר. אנחנו נוטים להעריך יותר דברים שאנו מתאמצים בשבילם (גם אם זה מאמץ מינמלי). הדבר הודגם בניסויים רבים.

למעלה