טיפה עצוב לקרוא את מה שכתבת. אתה צודק
שלא נפגשתם כי לא התאים לשניכם ואני אישית לא נוהגת בתוך ירושלים. התנועה שם נורא מלחיצה אותי ואם היה לי שם חבר הייתי מתחרפנת.
מה שעצוב זה שאין יותר התאמצות כיום. מבטלים קשר פוטנציאלי על כאילו דברים יחסית קטנים. אז היא רצתה שתתאמץ, ואתה חושב שהיא יושבת כמו אפנדי... עם כל הכבוד אתה נשמע לי בחור עם הומור סרקסטי כזה. אולי במקום הומור וסרקזם אם היית אומר לה את זה ממקום אחר. לדוגמה, תשמעי יקירה, אני מבין אותך. את רוצה ג'נטלמן ואני כן ג'נטלמן ואני מאוד מאוד רוצה לפגוש אותך. רק שהיום קשה לי, אבל אני בחורציק רציני -אז יאללה חמודה תעשי שינוי חד פעמי ובואי למודיעין.
או משהו כזה. ואולי היא עדיין תגיד לך לא.
הפואנטה היא שאפשר להגיע לבחורות כאלה (לפעמים) עם מילים רכות, עם יחס חם. זה מושך נורא כשנוצרת בעייה והגבר מנסה לפתור את הבעייה עם רגש והבנה.
ותראה מה קרה. אתה נשארת לבד בבית והיא נשארה לבד בבית במקום לצור קשר חדש ואולי תוך שנה היא כבר לא תהיה רווקה. ואולי באמת לא מתאים במקרה הזה. אבל אני מציעה לך מכל הלב, כשזה מגיע לקשר עם אנשים שחשובים לך - תשאיר את הסרקזם בצד, תהיה בחור רציני. זאת שמולך, היא בן אדם ומגיע לה שתדבר מהלב הטוב שלך ולא ממקום סרקסטי קר.