חוזה לדירה

pako pako

New member
חוזה לדירה

לדוקטורית באהבה ולכל שאר חברי הפורום אני עובר דירה ובימים הקרובים אני מתכוון לחתום על החוזה ביני לבין הבן של בעל הבית הוא זה שמטפל בנושא ומעביר לאביו את השקים, הבן של בעלת הבית גר 5 דקות נסיעה מהדירה אבל הוא אמר שהוא לא מגיע לבקר בדירה. אני בחור חילוני, רווק וצעיר והדירה נמצאת באזור שלפני פחות מעשור היה שייך רק לחילונים מהמעמד הנמוך, לפני עשור לשכונה יצא שם של שכונה עבריינית, כיום 80 אחוז מהאנשים שגרים בשכונה הזאת הם מהמגזר החרדי אני בחור צעיר שמסיים את לימודיו באוניברסיטה ויכול להיות שבקרוב אתחיל לחפש עבודה ואם אמצא מקום עבודה שמרוחק יותר מחצי שעה נסיעה ברכב מהדירה עד לעבודה אז ארצה לעבור דירה כך שאהיה קרוב יותר למקום העבודה סיפרתי את זה לבן של בעל הבית הוא אמר שאני יכול לעזוב את הדירה בתנאי שאודיע לו חודשיים מראש בעקרון אני הייתי מעדיף להודיע חודש מראש כך שאם אצטרך לעזוב אז כל מה שאני אפסיד יהיה חודש של שכר דירה איזה סעיפים כדאי לי לרשום בחוזה כך שאוכל לעזוב את הדירה אם וכאשר יקרה מצב שאצטרך לעזוב הבן של בעל הבית אמר לי שהוא רוצה לקבל שקים לשנה שלמה + ערב + צילום של תעודת הזהות שלי ביקשתי אם אפשר לתת לו שק ביטחון במקום ערב אך הוא רוצה ערב הדירה הזאת היא ישנה ובעל הבית לא טיפל בה הרבה מאוד שנים ואחרי שאכנס לדירה לא ניראה לי שהוא ירצה לתקן משהו אבל מצד שני אם אבקש יותר מידי הוא יכול להעדיף לקחת דייר אחר במקומי בנוסף לזה לדירה יש גינה שכולה מלאה בעשבים ובוץ (הגינה היא ללא ריצוף) ואני הייתי רוצה שיהיה לפחות בחלקה ריצוף כך שיהיה אפשר לשבת בחוץ השכנים שגרים בדירה ליד גם כן משכירים ממנו והם נתנו לי את מספר הטלפון שלהם ואמרו לי שאם ארצה לשאול אותם משהו בקשר לדירה אז הם ישמחו לעזור לי אני לא ממש יודע מה לשאול אותם מצד שני אני גם לא יודע מה לשאול את הבן של בעל הבית החוזה של הדיירים שגרים בדירה הזאת מסתיים בעוד כחודש והחוזה שלי בדירה שבה אני גר כרגע מסתיים 5 ימים אחרי היום שבו הדיירים שגרים בדירה שאני מעוניין לשכור צריכים לעזוב בדירה שבה אני גר כרגע בעל הבית אמר שהוא לא יסכים להאריך לי את החוזה בכמה ימים הוא מוכן להאריך רק בשנה שלמה (דבר שאני לא רוצה) מה כדאי לי לרשום בחוזה כך שאני אקבל את הדירה ביום שהדיירים שגרים בו כעט התחייבו לעזוב הדיירים שגרים בדירה אמרו לי שהם התקינו מזגן בדירה על חשבונם והם מוכנים למכור את המזגן לבעל הבית תמורת 1000 ש"ח אבל לטענתם לא בטוח שהבן של בעל הבית יסכים לקנות את המזגן ולי אין מזגן להביא וגם אין לי מכונת כביסה שגם אין בדירה

למעלה