*התרגשו
M mayarel New member 2/9/09 #26 נשמע אחלה ../images/Emo6.gif לא יודעת על מה הייתי מסתכלת.../images/Emo6.gif
I InbarKiii New member 2/9/09 #22 אני מקנאהההה ואני שמחה שנהנת! חחח נשמע מטורףףףףף ובא לי גם טוב..שמעתי שהיא אמרה שהיא תחזור יותר מהר בפעם הבאה חח עד אז אני מבטיחה ללכת D:
אני מקנאהההה ואני שמחה שנהנת! חחח נשמע מטורףףףףף ובא לי גם טוב..שמעתי שהיא אמרה שהיא תחזור יותר מהר בפעם הבאה חח עד אז אני מבטיחה ללכת D:
N nini18 New member 2/9/09 #24 תודה ../images/Emo140.gif כן היא אמרה שהיא תחזור היא אמרה שאנחנו קהל מדהים (החנפנות הרגילה חח) ושהפעם האחרונה שהיא הופיעה היתה לפני 16 או 14 שנה לא זוכרת ושזה לעולם לא יקרה שוב חח
תודה ../images/Emo140.gif כן היא אמרה שהיא תחזור היא אמרה שאנחנו קהל מדהים (החנפנות הרגילה חח) ושהפעם האחרונה שהיא הופיעה היתה לפני 16 או 14 שנה לא זוכרת ושזה לעולם לא יקרה שוב חח
N nini18 New member 2/9/09 #23 שכחתי עוד רגע שיא שכולם השתוללו בו וזה כמובן המחווה למייקל ג'קסון. היה איזה רקדן שהתחפש לו ורקד כמוהו כשברקע השירים שלו ורואים אותו על המסך. והיא והרקדנים שלה רוקדים ומרקידים את הקהל.
שכחתי עוד רגע שיא שכולם השתוללו בו וזה כמובן המחווה למייקל ג'קסון. היה איזה רקדן שהתחפש לו ורקד כמוהו כשברקע השירים שלו ורואים אותו על המסך. והיא והרקדנים שלה רוקדים ומרקידים את הקהל.
L Lady in red2 New member 3/9/09 #28 אדיר, שמחה שנהניתן! גם את וגם מג'נטה שהלכה לפיית' - לצערי אני מכירה רק איזה 3 שירים שלהם... ובקשר למדונה - רציתי ללכת היום שגם היה את ג'סטין, אבל לא יצא בסוף.
אדיר, שמחה שנהניתן! גם את וגם מג'נטה שהלכה לפיית' - לצערי אני מכירה רק איזה 3 שירים שלהם... ובקשר למדונה - רציתי ללכת היום שגם היה את ג'סטין, אבל לא יצא בסוף.