חוזרת לעידכון והמשך ייעוץ בבקשה ..

L1CDISK

New member
חוזרת לעידכון והמשך ייעוץ בבקשה ..

היי,
בהמשך להתיעצות קודמת:
[URL]http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=1713&messageid=175711494[/URL]

מבקשת להעלות את השאלות הבאות:

אם במשפט על עבירת מהירות הסכמתי לעיסקה עם התובע כתוצאה ממידע לא נכון שהתובע נתן לי במועד המשפט, האם ניתן לערער (בבית משפט מחוזי כנראה)? האם העובדה שכבר שלמתי את הקנס שנפסק במשפט משפיעה?

במידה ולא, שאלה נוספת-
האם 750 ₪ וחודשיים שלילה על תנאי לשנתיים + נקודות (אין עברות קודמות) נחשב עונש קשה או קל לעברת מהירות של 81 קמ"ש בשטח בנוי?

תודה רבה מראש,
שבוע טוב ושנה טובה !!

ב ר ז י ל י

Active member
מנהל
חסרים נתונים

מהו המידע הלא נכון שנתן התובע ?
ולשאלותייךוגם לעצם העניין
1. כדי לערער עלייך לבקש רשות, ורצוי שיהיו לך סיבות מש טובות, כי לאחר ששילמת את הקנס רואים אותך כאילו שהודית בעבירה ונשאת בעונש
2. זה עונש סביר - הקנס הוא כגובה הקנס על מהירות נמוכה מאת שנסעת, כלומר נראה שהלכו לקראתך בעניין זה, הנקודות ניתנות ע"י משרד התחבורה, השופט לא קובע., בעניין הפסילה - יצאת בטוב שלא קיבלת פסילה בפועל, לא נראה לי שבערעור ישתפר מצבך, את עלולה אפילו לקבל פסילה בפועל - בנוסף - לגשת למחוזי בלי עורך דין זה מסוכן ועורך דין גובה שכר.
3. בלי לדעת מה הטעית התובע - אני חושב שכדאי שתשלימי עם ענשך, הסיכון בעירעור גדול בהרבה מהסיכוי.
-
כל זה בהסתייגות אחת - במידה ולא עברת את העבירה - הלחמי על חפותך.

L1CDISK

New member
תודה רבה ! מידע נוסף

הטעיות:
*הוא טען שיש לי עברות קודמות ומסתבר שאין
* התמונות לא ברורות וקשה להבין מה המיקום מהתמונה והתאור המילולי לא נכון
&nbsp
לגבי אשמה - היות שאני לא בטוח במיקום אני לא בטוח אם אני אשם או לא אשם – 80 זו מהירות סבירה לשטח פתוח
&nbsp
שוב תודה!

creth11

New member
לפי הפוסט הקודם צולמת ב 82 קמ"ש במקום שמותר 50 קמ"ש

הלכו לקראתך ונענשת כאילו מהירותך הייה נמוכה יותר בתחום הענישה של 750 קמ"ש
אתה בטוח שלהישפט מחדש על 32 קמ"ש מעל המותר זה ישפר את מצבך ????
תחשוב שוב
טענתך לשטח פתוח אינה לטובתך ולא מומלץ לך להישתמש בה מול השופט, כי אתה צריך לנהוג כחוק ואם החוק קבע הגבלת מהירות ל 50 קמ"ש אתה צריך קודם לזכות בפסיקה שתבטל את התימרור הקיים ורק אחרי כן תוכל ליטעון לגבי חריגת המהירות שלך.
תחזור לפוסט המקורי ותקראט בו
לעיעור מומלץ לבוא בליווי עו"ד כי אתה עשוי להגדיל את עונשך.
בנוסף ההיתה עיסקת טיעון כלומר היסכמת מראש לסעיף האישום המתוקן ואם גם שילמת אזי גם היסכמת לענישה והפסיקה.
תחשוב שוב

אמירמל

New member
החמרת עונש בערעור

אינה אפשרית אלא אם התביעה הגישה ערעור על קולת העונש

למעלה