חוזר מנכ"ל, משרד לענייני שהידים והאמת הנכונה

Mishkafofer

New member
חוזר מנכ"ל, משרד לענייני שהידים והאמת הנכונה

חברה, השגתי בשושו חוזר מנכ"ל סודי. לכבוד מען דבעי שהידים יקרים הנדון: הבהרה בנוגע לשהידיות נכונה ותקנית לאור אירועים אחרונים בעולם המוסלמי ולאור אי בהירות בנהלים והקשיים שנערמו על אלה שביקשו להיכנס לגן עדן בלי שעמדו בתקן שהידיות מינימאלי אני מבהיר את הנהלים הנכונים לביצוע שוהדה נכונה 1. שהיד עקב פגיעה ביהוד מטרה-פגיעה ביהודים, כולל חיילים יהודים, כולל יהודים לא חיילים, לא כולל חיילים לא יהודים שהם מוסלמים אדוקים.. אמצעי-פצצה או כל חומר נפיץ אחר הגורם להטלת מום,מוות,יסורים ופטפט של פרשנים יהודים בערוץ 2. הבהרה-יש לכסות איבר מין בכסות לבנה מבד מיוחד, לאור הנסיון הדבר מלמד על יכולת שריון על איבר מין (ראה סעיף 563/2 לגבי בתולות בגן עדן). 2.שהיד עקב פגיעה טילים של כוחותינו. לאור מלחמת לבנון 2, רבו מקרים בהם ערבים מוסלמים נפגעו מטילי חיזבאללה, למען הסר ספק, כל מי שנפגע מטיל שכוון על יהודים והינו מוסלמי, מקבל סטאטוס שהיד רטרואקטיבית. מקרים בהם לא יעונק סטאטוס שהיד 1. תאונות עבודה- כל הנפגע בתאונות עבודה בבניינים השייכם לפת"ח לא יקבלו סטאטוס שהיד, נבדקת אפשרות לקבלת סטאטוס אבו-בלטא, הודעה נפרדת תצא בהקדם. 2. תביעה בבריכה של מים רדודים- כל הטובע בבריכת מים רדודים במתנס מות אל-יהוד, לא יקבל סטאטוס שהיד. 3. כל המבצע פעלולים שהוא למד מתוכנית JACKASS מMTV לא יקבל סטאטוס שהיד במקרה וימות. הציבור מתבקש לשמור ערנות ולדווח על נסיונות שוהדה לא תקינים בברכה מוצטאפא איבן שהיד סמנכ"ל תפעול

THE WIZARD 55

New member
משעשע אתה:) הומור שחור משחור רק ש...

חבל שיש הכללה..העולם המוסלמי"... האנשים האלה הם זרם מטורף לחלוטין, הם טוענים שהם מייצגים בדרכם את דת האיסלם. אך הם עושים עוול למיליוני מוסלמים, שאין להם קשר לטירוף הזה.

Mishkafofer

New member
כמובן שיש ערבים טובים

להלן: איך הגעתי למסקנה שיש ערבים טובים. משפט א: כל החותם על כרטיס עדי הינו אדם טוב. משפט ב: אחמד טיבי חתם על כרטיס עדי מסקנה: אחמד טיבי אדם טוב. משפט א: כל הערבים הם אנשים רעים משפט ב: אחמד טיבי הוא ערבי ואדם טוב (ראה מסקנה קודמת) מסקנה: כל הערבים ח_רות חוץ מאחמד טיבי, למה מה חשבתם שנסיק פה LOL תרגישו טוב אנשים, העולם יפה. מחר תזרח השמש, איתנו או בלעדינו.

THE WIZARD 55

New member
אהבתי את הלוגיקה שלך../images/Emo6.gif

ואת ההומור.. מחר תזרח השמש, איתנו או בלעדינו, חזק. ולאור הפוסטים המשעשעים שלך, אני מזמינה אותך להתנחל כאן:) ברוך הבא משקפופר, אני מתה על הכינוי

Mishkafofer

New member
כיבוש מישקפופר מתחיל

אנו מכריזים בזאת על תקיעת דגל ורגל בפורום פלסטינאים אזרחי ישראל. האמת פורום מעניין, יש פה את כל הדברים שצריך כדי לעורר מהומה רבתי. 1. אנשים שאוהבים מהומות בפורומים. 2. ערבים. 2.1 ערבים שלא אוהבים יהודים 2.2 ערבים שלא אוהבים ערבים 2.3 ערבים שלא אוהבים ולא יהבו שתשאלו אותם למה. 3. יהודים. 3.1 יהודים שיש להם חבר ערבי. 3.2 יהודים שאין להם חבר ערבי אבל מתים לכזה, זה הולך טוב עם חולצות מרץ ונעלי NINE WEST 3.3 יהודים שאין מה לעשות בזמן פנוי והם אוהבים לכתוב על זה שערבים לא חלק מהמדינה/צריכים להישבע אמונים/להפסיק להשתין לתוך חומוס ו/או שילוב של דברים שצוינו קודם.

THE WIZARD 55

New member
../images/Emo6.gif

הרשה לי להוסיף 2 תתי סעיפים: 2.4 ערבים שאוהבים יהודים 3.4 יהודים שאוהבים ערבים איפה היית עד עכשיו
?

Mishkafofer

New member
בקצרה על עצמי ואיפה הייתי עד עכשיו

אני סטודנט לחשבונאות בפתוחה, בן 25, סתם בחור נחמד. שירות צבאי (כי בטח יש פה כאלה שישאלו אותי על זה). הייתי ניירת קרבית, לא צוחק, היתי במחלקת כוח אדם בגדוד קרבי, כן כן כל בוקר היתי הולך למשרד ומשחק בניירת, בלילה היתי שומר על הבסיס כל כאלב. מה עשיתי עד עכשיו- קצת הסתובבתי בפורום מחלות מין, קצת פורום תמיכה טכנית, קצת פורום ליכוד, קצת פורום עבודה, קצת פורום אופיס, קצת פורום איסוף מפיות, קצת פורום הורות (אין לי ילדים אבל יש לי מה לאומר בנידון). מקווה לתרום קצת לדיון תרבותי בפורום זה. דעות הם 1.לא מאמין שיש פלסטינאים ערבים אבל מאמין שיש ערבים פלסטינאים. 2. מאמין בשלום אבל בכך שצריך גם להיכנס בכו_של_אמשלהם של המחבלים. 3. בעבר הייתי תומך בשמאל עכשיו פחות. 4. לא מאמין שצריך להעביר ערבים ועדת ביקורת על נאמנותם. 5. לא מאמין שצריך לתת לערבים יחוס מיוחד, גם ככה פישלו בבניה של הבית שלי. 6. לא אתחתן עם ערביה אף פעם, אמא לא תרשה לי. 7. מאמין שיבוא השלום, יש שלוש ואריציות: על גופות יהודים, על גופות ערבים, על גופותינו המשותפות (במקרה ואירן תירה טיל אטומי),אבל מקווה שיבוא שאנו ניהיה מעל האדמה ולא מתחת.

THE WIZARD 55

New member
../images/Emo6.gif פורום מחלות מין ואיסוף מפיות-גדול!!

כן, הדיעות שלך לא שונות בהרבה מהחברה כאן אז מאמינה שתתאקלם במהירה.

Mishkafofer

New member
מוזמן להעתיק

החתימה היא טקסט שקראתי בספר בקורס יסודות המשפט באוניברסיטה. אתה יכול להעתיק חופשי.

סליחה אבל .. משקפופר

אתה מתכוון לגרדום בחתימה שלך לא לקרדום.. אם חושיי אינם מטעים אותי. זו המילה המתאימה. גרדום.

Mishkafofer

New member
ארשי לי לחלוק על דבריך

"חוקה אינה מרשם להתאבדות, וזכויות אזרח אינן במה לכיליון לאומי... את חוקיו של עם יש לפרש על בסיס הנחה, כי מבקש הוא להמשיך ולהתקיים. זכויות האזרח יונקות מקיומה של המדינה, ואין להפכן קרדום לחיסולה". קרדום-גזרן גרדום-מקום לביצוע גזר דין, תלייה אני סבור שקרדום מילה נכונה יותר, אני לא זוכר מאיפה בדיוק לקחתי את הטקסט כך שאני לא יכול לאמת. דרך אגב קרדום וגרדום הם שני דברים שהם ברשימת דברים שאני לא רוצה לפגוש אישית. זה כולל 1. אקדח 2. שווארמה לא טעימה 2.1 שווארמה עם יותר מדי חומוס 2.2 שווארמה בלי חומוס כלל 3 דוקטור אחמד טיבי הערה ל3 הוא גיניקולוג, אני לא רוצה לפגוש גיניקולוגים אישית 3.1 גיניקולוגים 3.2 גיניקולוגים ערבים 3.3 גיניקולוגים ערבים שהם יועצי ערפאת 3.4 גיניקולוגים יהודים שאינם יועצי ערפאת אבל מוכנים למכור את הכ_ס של אמא שלהם בשביל קליניקה פרטית. 3.5 גיניקולוגים שאיבדו רשיון. 4. אנשים מסריחים

זאווס

New member
אחמד טיבי?

לידעתך הבןאדם גאון אחמד טיבי....פרוקטולוג, גניקלוג, הוגה דעות, ופוליטיקאי פלשתינאי, והגניקולוג הראשי של הכנסת. ידוע כממציא, מתכנן ומעצב איבר המין הנשי. המצאתו של טיבי, איבר המין הנשי הייתה כל כך מוצלחת, עד כי בשנת 1960לפניהספפהפהשלעמינח לדוגמא, לכל אישה הייתה אחת, מלבד דנה אינטרסקסואל. אחמד טיבי לא התעשר מהמצאתו, מאחר והיא הופצה באופן פיראטי במטען הגנטי של המין האנושי. הוא מעולם לא קיבל את הקרדיט על כך. אחמד התאכזב, שינה כיוון ועבר לתחום הפרוקטולוגיה. אחמד עבד בתחום זה שנים רבות, אך לא התעשר מעסקיו. בגיל ארבעים הוא התחתן עם מרגול, ממנה נולדו לו שלושה ילדים, כולם בלידת עכוז. במקביל קיבל אחמד טיבי הצעה לערוך ניתוח לשינוי מין בגל אוחובסקי, שלאחריו שינה את שמו דנה אינטרסקסואל. הטיפול עבר בהצלחה והעלה את המוניטין של אחמד

עגייב

New member
מ 1 עד 3 , ממצה חח אהבתי

היי כולם מה קורה וויז עדיין לא מצאת חיים?

THE WIZARD 55

New member
עגייב, לצערי לא, יש לך להלוות לי?../images/Emo6.gif

איטפווווווווווווווווווו

עגייב

New member
עצוב יקירתי עצוב

איך את ומדורות? מסתדרים? נשלח אותך לעזה , כל יום לג בעומר..שמעתי שאת אוהבת תפוח אדמה אפוי... איטפוווווו על עאטל ועלא עישתו

THE WIZARD 55

New member
עגייב, אפוי לא צלוי

אם היו עושים אותך על המדורה, בכיף הייתי נוסעת לעזה
שמעתי יש לך עוד 6 בחינות, מאחלת לך שתוציא בבחינות את מה שאני הוצאתי:)(בחלום
)

עגייב

New member
בחלום!

עם כל הכבוד לך,ועם כל הכבוד להערכה העצמית הנמוכה משו שלי,נועדתי לגדולות יותר
ואגב,כל מה שעוטפים בנייר כסף בסוף יוצא אפוי

למעלה