חוזר מנכ"ל, משרד לענייני שהידים והאמת הנכונה

THE WIZARD 55

New member
../images/Emo57.gif

רגע רציני וקורע לב: תצליח בבחינות, מאחלת לך מכל הלב
אני נרשמת שנה הבאה שוב, עדיין לא סגורה אם אמשיך במסלול שלי או אפנה לאחר, אבל זהו, חייבים לחזור לספסל השביתות

עגייב

New member
רגע רציני וקורע לב:

מה עם המליונים של אבא? יממנו מוסד פרטי או לונדון תודה דארלינג על האיחולים

THE WIZARD 55

New member
../images/Emo24.gif

אני מימנתי את הלימודים שלי מכספי עגייב, לא כמוך
קרעתי את עצמי בשיעורים פרטיים, לימדתי בבתי ספר ועוד עבודה...:)

זאווס

New member
למה כיבוש למה?

מה עם השלום? שלום (באנגלית "הלו", בערבית "סלאם", ברוסית "נייט דא אידיסודה בלד", בארמית "דיטריזוזקטיק" באידיש "יעשקלה", בצרפתית "אורבואר", במונגולית "האץ' אייי קוון", בקבקזית "אנאקסה טונלוסנהיי הה", עברית "מה נשמע אח שלו", בסנסקריט "אהומני", באסיאתית "בביה צויה צוליה" ובגרמנית "אחט ון גרץ שטונגרטח איחקן") היא מילה אשר מקורה בשפה הגרוזינית דרום אמריקאית, ומשמעותה קללה עתיקת יומין, ועקב המתיחות והשנאה בין הגרוזינים הדרום אמריקאים, התפתח מנהג להגיד את זה לכל מי שאתה רואה ברחוב. אחת מהמשמעויות המודרניות של המילה, הוא אי-מלחמה, מכיוון שכאשר גרוזי דרום אמריקאי אמר את המילה לאדם מארץ אחרת, הוא הבין שכאשר הם יכריזו עליהם מלחמה יקרה להם משהו לא נעים. היחידים עד היום שיודעים על הפירוש האמיתי של המילה הם "ראשי ממשלה בישראל "(מה שנותן אור חדש על כוונותיו של רבין ז"ל) ומי שקרא את ההודעה הזאת. השימוש במילה באופן יומיומי מומלץ בחום ע"י רופאי השיניים וגם זונות

THE WIZARD 55

New member
השאלה שלי מה התשובה

של גלי לחידה ששמה בבוקר
אתגרה לי את המח, ד"ש לגלי ונשיקה

Mishkafofer

New member
להחזיר מילים בעברים לשימוש

אני בעד החזרת מילים טובות וידועות לשימוש יום יומי בשפה העברית: 1. כיבוש 2. שבירת עצמות 3. ריסוק 4. פטפוט 5. חיתוך. 6. ליפוף 7. כרסום 8. הגליה 9. שמיט-פות פיט-פות 19. בידי-באם

Mishkafofer

New member
לדוגמה

לדוגמה שימוש בצהובון ד"ר אחמד טיבי נצפה מתגופף עם מייקל לואיס בשירותים של מועדון TLV, לכתבנו נדמה שהם לא רק החליפו שמית-פות פית-פות ביניהם. הכוונה לדברי הבלים, פטפוט וכו

THE WIZARD 55

New member
פעם ראשונה שומעת על זה..

זה סלנג שהיו משתמשים בו...לא מילה מהמילונית

זאווס

New member
תחפש במילון בן שושן

אבל אם אתה מתעקש.... כיבוש שמעון פרס והכיבוש שמעון פרס הוכיח זאת מיד אחרי בריאת הכיבוש, בשלושה שלבים פשוטים: 1 הכיבוש הוא משחית. מה שמשחית הוא רע. לפיכך: הכיבוש הוא רע. יצירת רע היא רעה. לפיכך: יצירת הכיבוש היא מעשה רע. 2 איזון הטוב הוא מעשה טוב. יצירת הכיבוש נעשתה במטרה לאזן את הטוב. יצירת הכיבוש היא מעשה טוב. 3 יצירת הכיבוש היא מעשה טוב - (1) יצירת הכיבוש היא מעשה רע - (2) סתירה! איון. מיד אחרי ההוכחה הנפלאה של פרס, בוטל הכיבוש.
וכך נראית השקיעה ברגע זה ממרפסתי

למעלה