בעולם יש כל מיני אנשים, שמכל מיני סיבות, יודעים את העתיד בצורה טובה יחסית.
חלק מדיומים שמדברים עם מלאכים, חלק מדיומים שמדברים עם המתים, חלק קיבלו מידע מחייזרים, חלק נוסעים בזמן, חלק מאוד מאוד חכמים וכדומה' וכדומה'.
אחד מכל בערך כמה אלפי אנשים בעולם, נגיד בערך 3,000 אנשים, עונה על אחד מההגדרות הנ"ל או אולי עוד דברים שלא חשבתי עליהם. מתוך השמונה מיליארד אנשים, זה יוצא בערך 2,666,666 אנשים בהערכה גסה.
האנשים האלו, נמצאים במידת מה בסכנה, בעקבות ידיעתם את העתיד. הרי העתיד, זה דבר שאסור לדעת אותו, בגלל הכוח העצום שזה נותן.
בן-אדם שיודע את העתיד אבל לא מדבר על זה יותר מידי, בסה"כ הוא בסדר, אבל מי שמדבר, נמצא בסכנת התנקשות מצדן של סוכנויות הביון, וזה דווקא קורה לעיתים לא כאלו נדירות שאנשים שיודעים את העתיד מדברים יותר מידי ואז הורגים אותם.
אני, זה אחד מהאנשים האלו שיודעים את העתיד. במידה רבה, זה בגלל שאני הבן-אדם הכי חכם בעולם.
בכל מקרה, אני בוחר שלא לענות על השאלה שלך, מכיוון שגם כך כבר דיברתי הרבה יותר מידי, וגם כך אני מסכן את עצמי ואת חיי. ובשביל מה?
בשביל להציל את חייו של איזשהו זר ומשפחתו. אנשים שאני בכלל לא מכיר. כי אני פשוט עד כדי כך נשמה טהורה. להיסטוריה ממש כדאי לזכור את הסיפור הזה, אחרת אני מה זה אתעצבן
בכל מקרה, כן, כבר ממילא אמרתי הרבה-הרבה יותר מידי, ואם זה לא היה בשביל להציל חיים של בן-אדם, או אפילו כמה אנשים, ואם אתר תפוז לא היה מקום עם כל-כך מעט אנשים יחסית, מה שמחזק את תחושת הביטחון שלי, לא הייתי נוקף אצבע. בטח ובטח לא כותב פרט מידע כל-כך עצום ורב חשיבות על העתיד, כמו סופה המכוער של מיאמי.
ובסופו של דבר, וכל עוד לא ייגרם כל נזק, כי קודם מיאמי יהיה משהו שיקרה לפני מה שאיזשהו מישהו ייקח את כל מה שקורה פה ברצינות, ככה שלשרשור הזה לא תהיה שום השפעה אפילו שאני כותב פה את העתיד שזה BIG NO NO, וגם אם מתישהו השרשור הזה ודבר השרשור הזה יגיעו אל סוכנויות הביון, אז כל עוד סוכנויות הביון יבינו שזה היה משהו חד-פעמי, כל עוד הם יבינו שבסה"כ ניסיתי להציל חיים של בן-אדם, וכל עוד הם יבינו שלא נגרם כל נזק כי אף-אחד לא לקח אותי ברצינות בזמן אמת, וכל עוד, שוב פעם, הם יבינו שאין לי כוונה להמשיך, אני נוטה להאמין שלא יהרגו אותי.
מומחה, אבקש ממך לסלוח לי אם אלך לרגע מעל הראש שלך ואפנה ישירות אל סוכנויות הביון.
סוכנויות הביון, שלום רב.
אל תהרגו אותי.
תסלחו לי.
בסופו של דבר, שום נזק לא נעשה.
רק ניסיתי להציל אותו.
אין לי כוונה להמשיך בפעילויות מן הסוג הזה.
ועוד משהו ממש חשוב-אני דמות היסטורית חשובה.
חיסולי יגרע מן העולם הרבה עבודות מדעיות רבות חשיבות אז בכל מקרה ממש לא כדאי להרוג אותי כי זה יגרום להרבה מאוד נזק לאנשים ולעולם.
בהערכה,
הגאון אדיר המימדים,
מאור פז.
נ. ב. אם עדיין לא השתכנעתם, אני מוכן לעבוד אתכם בתמורה לחיי. ממש כדאי לכם. אני ממש חכם ומוכשר. אני אהיה עזרה עצומה.
אז כן, מומחה, אני שוב איתך. תקשיב, שורה תחתונה, אני לא מתכוון להגיד לך למה מסוכן לגור במיאמי. סורי נוט סורי