חוטיני לגבר ?

forestdevil

New member
תקשיבי, לנו הבנים בניגוד לבנות

יש סיבה ללבוש תחתונים. יש שם משהו שאנחנו רוצים להחזיק! חוטיני לא יחזיק כלום, ולכן אני לא לבשתי. לא יודע, זה נראה לי כזה "ג'יגולואי".... לא?

P u s s i c a t

New member
../images/Emo45.gif

גבר שיש לו מה להחזיק - לא יספיק לו חוטיני. ולמי שיספיק חוטיני לא מעוניינת לראות בתחתונים... אני ממש ממש לא אוהבת גברים בחוטיני. turn off רציני. בוקסר, צמוד או שלא, תחתונים רגילים (ולא, לא אלו שנתנו לכם בבקו"ם... איך אמרה היום עדי אשכנזי - גברים תמיד חושבים שאם זה יצא מהכביסה זה חדש... ) או בלי. אבל לא חוטיני.

זה לא ממש נכון

חוטיני לגברים זה לא כמו אצל נשים שיכול להיות חוט דקיק שיחזיק חתיכת בד.. אצל בנים זה יותר קונסטרוקיה בתחתונים... והכרתי בחור שהיה לו את אחד הכלים הרציניים (גם בלי זיקפה) והוא היה לובש חוטיני. ובמצב רוח הנכון ובמקום הנכון זה דווקא היה עושה לי את זה (בלילה, במועדון למשל) אבל סתם ככה זה לא עושה לי את זה (באמצע היום סתם כך..) ולא הבנתי למה קשור מה שאמרה עדי אשכנזי?

P u s s i c a t

New member
צוחקת....

אבל יש בזה משהו הכי לא גברי בעולם בעיני. לגבי עדי אשכנזי - היא סיפרה על המחלה שלנו לקניות ואמרה שאצל נשים ברגע שבגד עבר כביסה הוא כבר לא "חדש" אצל גברים ההיפך, גם אם התחתונים בני 20 (מאז הבר מצווה...) אם הבגד עבר כביסה הוא "חדש"... בגלל זה ייחסתי את זה לתחתונים המגעילים מהצבא.... כביסה, הרתחה, ווטאבר. אצלי יש תאריך תפוגה לתחתונים לא תמצאי אצלי תחתונים בני 10...

10 מה?

ימים? כביסות? אני אישית מתהההההההה על תחתונים ויש לי אוסף של תחתונים מכל הסוגים... (אם כבר דיברנו על תחתונים ועל אובססיות...)

P u s s i c a t

New member
שנים , שנים

גם לי יש אוסף. בספירה אחרונה כשעברתי דירה נרשמו קצת יותר מ-250 (לא כולל אלו שהיו בכביסה) נדיר שאני לובשת אותו תחתון בתקופה קצרה. חוץ משניים שלושה שאני חולה עליהם, או אלו שמשמשים אותי בשביל הקטע... (יש כמה מיוחדים...
) אבל כולם אצלי חוטיני חוץ מאחד חדש יחסית

תקשיבי

לא ממש רציתי לפתוח דיון על תחתונים אבל התפתתי. 250 תחתונים!?!?! וואו... לי אין כל כך הרבה... יש לי אולי 40 או 50.... גם אצלי רובם היו חוטיני בהתחלה אבל החלטתי לפתוח את הראש ולנסות גם גיזרות שונות כמו תחתוני סבא ותחתונים ברזילאיים. אגב הצבא השולט אצלי במגירת התחתונים הוא ורוד... ו..דוגמאות של פה הדב..

תראה..אולי לא הבנת... אבל את החוט

לובשים מאחורה
אני בעד חוטיני ... למה לא ? קיבלתי מחמאות ובכייף

thongman

New member
יש חוטיני לבנים שיכול להחזיק...

את מה שצריך. אולי הבנים בישראל עדיין לא נחשפו למה שקורה בעולם ?

emh

Member
אולי אין לנו עניין בזה?

תגיד, מה אתה כל כך נעול על חוטיני? כל ההודעות שלך רק מדברות על זה... מישהו עוד יחשוב בטעות שאתה עושה כאן פרסומת. וקבל עצה, יכולת בקלות לשרשר את ההודעה הזו לשירשור שפתחת מקודם בדיוק באותו עניין.

לא, ממש לא

הייתי מתנגדת לזה
אבל כמו שאמרתי בהזדמנות אחרת בקשר לתחתונים שלנו - מי בכלל רואה אותם. הם נושרים יחד עם המכנסיים. <נכון. אלו שבתמונה לא "נושרים" כל כך בקלות צריך לקלף אותם - עוד יותר יאמי....>

זה קטלני......./images/Emo108.gif

כאשר הקולב תואם את מידות הבגד... במקרים רבים זה כשאין התאמה,עדיף לוותר...

שלום ידידי היקר....../images/Emo98.gif

מילואים אצלי,זה אורח חיים... ולכן בין מילואים למילואים אני מגיע לביקור מולדת.

למעלה