הוא חלק מהשלישיה שלנו!!!
M m i c k e y 15 New member 7/10/07 #32 כן! בדיוק! יש לי שותף עם 2 בנות איתך..אני את ודני אנחנו מאהבים... ויש לי מערכת יחסים גם עם אישתי עדי ועם דני מהצד XD
כן! בדיוק! יש לי שותף עם 2 בנות איתך..אני את ודני אנחנו מאהבים... ויש לי מערכת יחסים גם עם אישתי עדי ועם דני מהצד XD
S Sivan McFLY New member 7/10/07 #33 ../images/Emo210.gifחחח זה בסדר לי יש את בוט../images/Emo9.gif וגם אני ואורצ'ה דיי מנהלות רומן מהצד.. אהמאהמ.. אבל לודי שהסנדביץ' שלנו שווה!!! DDD: XDD
../images/Emo210.gifחחח זה בסדר לי יש את בוט../images/Emo9.gif וגם אני ואורצ'ה דיי מנהלות רומן מהצד.. אהמאהמ.. אבל לודי שהסנדביץ' שלנו שווה!!! DDD: XDD
L Lex 1 New member 6/10/07 #17 ברוכה ../images/Emo9.gif אני אלכס [או לקס לבחירתך החופשית], 17. והפייב שלי הוא טום ולשם שינוי אני גם אצרף תמונה חביבה ><" השתלבות מהירה ונעימה
ברוכה ../images/Emo9.gif אני אלכס [או לקס לבחירתך החופשית], 17. והפייב שלי הוא טום ולשם שינוי אני גם אצרף תמונה חביבה ><" השתלבות מהירה ונעימה
Y Yu vi New member 6/10/07 #18 ברוכה :}../images/Emo85.gif אני יובל, 14.5, ראשון פייב טומייייייייייייייייי [סתכלו איזה נשמה טובה הוא בתמונה הזאת ]
ברוכה :}../images/Emo85.gif אני יובל, 14.5, ראשון פייב טומייייייייייייייייי [סתכלו איזה נשמה טובה הוא בתמונה הזאת ]
J just chenis New member 6/10/07 #22 וולקם ../images/Emo140.gif חן כמעט 15 קרית אונו דאגי בטח שנקבל אותך ^^.. ועוד יפה..
M mcfly danna New member 6/10/07 #24 אלוהה!!! לא מקבלים אותך פה!! חחח סתם אני דנה, מעדיפה דנדה, בת 14 מהערבה. ... וגמלי אין פייב תמידי, יש לי את דנוש!!
אלוהה!!! לא מקבלים אותך פה!! חחח סתם אני דנה, מעדיפה דנדה, בת 14 מהערבה. ... וגמלי אין פייב תמידי, יש לי את דנוש!!
J JuSt My LuCk New member 6/10/07 #25 ברוכה הבאה!!!../images/Emo24.gif חעחעחחעחעחעחע אני עדי בת 15 חולה גמורה מתה על דני(אל)=אלן=דיוויד=ג'ונס השתלבות נעימה חעחעחעחע XP סתם...
ברוכה הבאה!!!../images/Emo24.gif חעחעחחעחעחעחע אני עדי בת 15 חולה גמורה מתה על דני(אל)=אלן=דיוויד=ג'ונס השתלבות נעימה חעחעחעחע XP סתם...
S Sivan McFLY New member 7/10/07 #28 ../images/Emo210.gif שאלום לך!! ^___^ הייי שחר אני סיון עוד 4 ימים [יאייייי] בת 15 מחיפה! הפייב שלי- דניאל ג'ונס [ ] --> התקבלת בברכה אנג'וי
../images/Emo210.gif שאלום לך!! ^___^ הייי שחר אני סיון עוד 4 ימים [יאייייי] בת 15 מחיפה! הפייב שלי- דניאל ג'ונס [ ] --> התקבלת בברכה אנג'וי
J just orr New member 7/10/07 #29 ברוכה הבאה D: היי שחר אני אור, בת 15 מהמרכז.. פייב - ד נ י השתלבות מהירה ובטח נקבל אותך יפה ^^
L L D N New member 7/10/07 #30 ../images/Emo15.gif ברוכה הבאה שני, עוד חודשיים 15, רמה"ש, פייב - דאגי. פעם הבאה רק תשתדלי לא להרדם על המקלדת סבבה? חחח סתם.
../images/Emo15.gif ברוכה הבאה שני, עוד חודשיים 15, רמה"ש, פייב - דאגי. פעם הבאה רק תשתדלי לא להרדם על המקלדת סבבה? חחח סתם.
ה ה א ל י מ ה XD New member 7/10/07 #36 ברוכה הבאהD: אני דרור, עוד חודש בת 16. הפייב שלי הוא דאגי המ, שתהיה לך השתלבות מהירה ותהני לך כאן ^__^
ברוכה הבאהD: אני דרור, עוד חודש בת 16. הפייב שלי הוא דאגי המ, שתהיה לך השתלבות מהירה ותהני לך כאן ^__^