אני לא מתקשרת לשם ואין לי את המספר שלו.
L limors2 Active member 23/7/06 #39 כן...../images/Emo54.gif ונראלי שאשמע בחדר ואלך לישון... לילה טוב!
M moshiko181 New member 23/7/06 #43 אני הכי אוהבת את אסף צ'רנילס!!!!! הוא הכי מהמם!!!!!! תתחתן איתי ורק איתי! וכל מי שחושבת בכלל לפנות לאסף כדאי שתדע שאני ארצח אותה. המעריצה מספר 1 בעולם...
אני הכי אוהבת את אסף צ'רנילס!!!!! הוא הכי מהמם!!!!!! תתחתן איתי ורק איתי! וכל מי שחושבת בכלל לפנות לאסף כדאי שתדע שאני ארצח אותה. המעריצה מספר 1 בעולם...
ח חולה על אסף צרנילס New member 23/7/06 #44 איי איי תירגעי את לא כי אני מעריצה מספר !!!!!!!!!!! שומעת!?!?!? אסף מתחתן איתי, ברור????????????!!!!!!!!!!!!!! אני מוכנה לשלוח לך הזמנות לחתונה - לא יותר מזה הבנת?!
איי איי תירגעי את לא כי אני מעריצה מספר !!!!!!!!!!! שומעת!?!?!? אסף מתחתן איתי, ברור????????????!!!!!!!!!!!!!! אני מוכנה לשלוח לך הזמנות לחתונה - לא יותר מזה הבנת?!
M moshiko181 New member 23/7/06 #46 תרגעי ומהר נראה לך באמת שאספי המושלם ילך עם מכוערת כמוך???!!!!!!!!!111 את ממש חיה בסרט.... בכל מקרה אסף שלי ולך נותר רק לחלום.... אסף ומושיקו לנצח!
תרגעי ומהר נראה לך באמת שאספי המושלם ילך עם מכוערת כמוך???!!!!!!!!!111 את ממש חיה בסרט.... בכל מקרה אסף שלי ולך נותר רק לחלום.... אסף ומושיקו לנצח!
ח חולה על אסף צרנילס New member 23/7/06 #47 חחחחחח מושיקו שם של ערס מגודל עם סוודר... מצטערת אבל אספי שלי לא הומו... מאיפה לך שאני מכוערת?! את סתם מקנאת ביופי שלי... בלונדינית וכוסית.
חחחחחח מושיקו שם של ערס מגודל עם סוודר... מצטערת אבל אספי שלי לא הומו... מאיפה לך שאני מכוערת?! את סתם מקנאת ביופי שלי... בלונדינית וכוסית.
M moshiko181 New member 23/7/06 #48 טוב ניצחת טוב שברת אותי..... אספי שלך! שיהיה לכם בהצלחה ואני רק מקווה שאת באמת בלונדינית וכוסית אחרת חבל לו....
טוב ניצחת טוב שברת אותי..... אספי שלך! שיהיה לכם בהצלחה ואני רק מקווה שאת באמת בלונדינית וכוסית אחרת חבל לו....
ח חולה על אסף צרנילס New member 23/7/06 #49 ../images/Emo13.gif אני בטוחה שיהיה מוצלח לילה טוב שיהיה לך
ג גינגימניה New member 23/7/06 #53 כן אה?../images/Emo4.gif יש גבול אני מעריכה את השדרנים וזה אבל ככה לא
ח חולה על אסף צרנילס New member 23/7/06 #56 שוש כשתראי את אסף ותדברי איתו תביני למה אני מאוהבת בווווווו!!!
א אות ומספר בלבד New member 23/7/06 #57 את מוזרה../images/Emo12.gif../images/Emo19.gif אולי הברחת אותו מפה?
ח חולה על אסף צרנילס New member 23/7/06 #58 אני מקווה שלא../images/Emo4.gif אסף אני מצטערת אם הבהלתי אותך אבל אני פשוט אוהבת אותך!!!