חולשות הלוחם.

דובי777

New member
מה למדתי על עצמי

תודה נוליה שאת עוזרת לחדשים כמוני להכיר את החברה אני דובי בחור חיובי, עדין, בעל בטחון עצמי ,מגוון,חטוב ומתולתל שמבקש לחיות בהרמוניה עם העולם

נ ו ל י ה

New member
עוד משהו קטנטן.

איך זה שכל פעם שאת שואלת אותי שאלה קצרה, יוצאת לי תשובה באורך של שלושה עמודים?

אולי אתה מבזבז זמן על המחשב?

נראה שאתה יכול לחלק את הפורום ל: אנשים שאני אוהב. אנשים שאני לא אוהב. ואז לנסות לחשוב למה אתה אוהב או לא אוהב כל אחד ואחת. ומאיזה אמונות והסכמות זה נובע. ובאמת שכחת כמה אנשים בפורום שעלולים להעלב. לגבי האיפיונים שנתת יש לי כמה השגות, אבל מילא... זה השקפת העולם שלי.

נ ו ל י ה

New member
חס וחלילה, אני אוהב את כולכם...

ואפילו את אלה שחושבים שלא, אין שום רגשות טינה או שינאה לאף אחד פה בפורום, אני כבר אמרתי שאני לא לוקח שום דבר בצורה אישית, ואני לא מנסה להעליב אף אחד פה בפורום( אף אחד פה לא לוקח בצורה אישית את השני? לא?)

לא נראה לי

אוהב את מעבר? אוהב את עיט? אוהב את נסיך הקשקושים? אוהב את קונג פו? אוהב את בני ילד רע? אוהב את אוריה הג'ינגית? אוהב את נוליה? את שומית? את ..... חסומה בכוונה לא כתבתי אותך עד שתחליפי שם...

נ ו ל י ה

New member
אין לי באופן אישי בעיה עם אף אחד...

מהשמות שהזכרת, חוץ מ'עיט' שעובר עכשיו קורס מזורז ביקוש עצמי,(וכל הכבוד לו שהוא עומד במשימה לבינתיים).

נראה לי שאתה סתם מתעקש

מה הקטע שעיט היא בן? מה היא העליבה אותך? מה אתה מתכוון ביקוש עצמי? ואל תגיד שאתה לא לוקח באופן אישי כי אתה כן.

נ ו ל י ה

New member
שירה יקרה..

א. לגבי 'עיט' ההרגשה האישית שלי אומרת שהוא בן, אבל אם זה מפריע לו\לה שאני משתמש בלשון זכר, אני מוכן לשנות את גישתי. ב. עיט לא העליבה אותי באופן אישי, רק שמתי לב שלפעמים היא עונה בגסות להודעות שלי ושל אחרים פה בפורום. ג. לגבי יקוש עצמי, התכוונתי לכך, שבמקום לקחת את מה שאני כותב באופן אישי, פשוט לא לקחת ללב, ולנסות לקבל את מה שאני כותב כאילו היא כתבה אותם לעצמה. ד. האם אני לוקח באופן אישי או לא? לא!, כבר אמרתי בעבר שאין אפשרות לשפוט אדם על פי כתיבתו, (ואפילו את כל מה שאני כותב צריך לקחת בע"מ). עם הרבה חיבה לכל חברי הפורום. נוליה.

אתה קצת סותר את עצמך

חוץ מעיט אני לא לוקח אף אחד באופן אישי = אני לוקח את עיט באופן אישי. וזה בסדר. לקחת באופן אישי. אנחנו לא סופרמנים. רק להיות מודעים לכך ולשים לב , להכחיש לא מקדם ... חוצמזה: אני מרגישה שלמדת עוד דברים בפורום. חוץ מלקטלג אנשים ולדעת למי יש שקע או תקע. לא מענין את אף אחד חוצ מחברת החשמל.

נ ו ל י ה

New member
מקבל באהבה ובהבנה...

דעי לך שאני תמיד לומד דברים חדשים מההודעות שלך, ואני משתדל לקחת לתשומת ליבי את מה שאת כותבת, אפילו אם אני לא מראה את זה כל כך. נוליה.

דובי777

New member
אתה גבר?

לא הבנתי איזה שם זה נוליה? זה אטריות במיצרית אמא שלי עושה אחלה נוליה

למעלה