חול המועד - וימי חופשה

מצב
הנושא נעול.

tamiblanka

New member
חול המועד - וימי חופשה

חול המועד - וימי חופשה
אני יודעת מעסיק לא יכול להוריד ימי חופשה ע"ח עובד בגין חול המועד או ימי בחירה אחרים במקרה אין לעובד ימי חופשה שנותרו לו. לא מצאתי בחוק משהו בנדון. מהי האסמכתא לכך? האם יש איזשהו פס"ד? מהו? תודה מראש על השתובות המהירות לשאלותיי בעבר או בעתיד.

שאלתך לא ברורה. אנא פרטי

חול המועד - וימי חופשה
אני יודעת מעסיק לא יכול להוריד ימי חופשה ע"ח עובד בגין חול המועד או ימי בחירה אחרים במקרה אין לעובד ימי חופשה שנותרו לו. לא מצאתי בחוק משהו בנדון. מהי האסמכתא לכך? האם יש איזשהו פס"ד? מהו? תודה מראש על השתובות המהירות לשאלותיי בעבר או בעתיד.
שאלתך לא ברורה. אנא פרטי
ככלל, הזכות לקבוע מועד חופשה שנתית נתונה למעסיק ולא לעובד. המעסיק בהחלט יכול לקבוע שהוא יוזם חופשה שנתית לכל העובדים בחג הפסח.

tamiblanka

New member
חול המועד - ימי חופשה

חול המועד - וימי חופשה
חול המועד - ימי חופשה
בעבר שאלתי אם מעביד שמאלץ את עוביו לצאת לחופשה בחול המועד פסח וסוכות רשאי להוריד לעובד ימי חופשה בגין ימים אלא, והתשובה היא כן. עלתה גם השאלה: מה קורה במקרה ולא נשארו לעובד ימי חופשה? האם מותר למעסיק עדיין להוריד ימי חופשה כך שהעובד יהיה במינוס ימים. התשובה שקיבלתי היתה פשוט "לא". אני רוצה לדעת היכן זה כתוב? בחוק או בפסק דין? האם יש סייגים בנושא? תודה

מצב
הנושא נעול.
למעלה