חומר לימודים..

חומר לימודים..

היי יש לי שאלה- עד כמה חשוב לשמור את הסיכומים, עבודות וכו' שעושים במהלך התואר בשביל בחינות הלשכה? האם הם בכלל כלולים בחומר או שהחומר לבחינות הלשכה הוא משהו אחר לחלוטין ואין בזה טעם? פשוט אני תוהה אם למחוק דברים במחשב
תודה!

shno

New member
לבחינות הלשכה - לא חשוב בכלל

בלימודים אתה לומד בעיקר, אם לא רק, מהות, בעוד שבחינות הלשכה בוחנות אך ורק על פרוצדורה. במהלך הלימודים לבחינות הלשכה אתה תעזר אך ורק בערכת הלימוד שתרכוש מאחת החברות המכינות לבחינה, ולא תצטרך בכלל את חומרי הלימוד מהתואר.

לטעמי

אין טעם לאגור ניירת וקבצים. העפתי הכל למעט כמה ספרים ועבודות סמינריוניות. תשמרו רק אם ידוע לכם על מכר שאמור ללמוד בקרוב..

כן אני אשמור לחברים שמתחילים

אבל רציתי לדעת אם חוצמזה יש לזה טעם בשבילי עצמי, כי חברה הסתכלה עליי במבט המום כשאמרתי לה שאני מתה כבר למחוק דברים שתופסים לי כמה מאות מגה במחשב, ואני שמחה לגלות שלא.. תודה לכם!

שמשחורה

New member
לפעמים זה עוזר גם להתמחות

תלוי במה את מתמחה כמובן. אני הגבתי לא מזמן בדיון נוסף, ונעזרתי בסילבוס של קורס שלמדתי, החומר הנלמד מאוד עזר לי. אם את יודע באיזה תחום תתמחי, מומלץ לשמור חומר רלוונטי. אפשר גם לשלול תחומים, אני מחקתי את כל החומר מקורסים של פלילי ומשפחה איך שסיימתי את החומר:) חוץ מזה תמיד אפשר לפרסם חומר באינטרנט (עולם המשפט למשל) ולמחוק אותו מהמחשב.

תוספת..

סילבוסים, בכל התחומי, כדאי לשמור. זו הפסיקה העדכנית ביותר. כל היתר, בעיניי מיותר. לשיקולך!

למעלה