טוב... האמת שכבר ממש לא נעים לי
אחרי ששמעתי שאני סתם חותמת גומי, החלטתי סוף סוף להתוודות. אז ככה.... רבע שעה לאחר שגלעד נפל בשבי, אהוד התקשר אלי ושאל אותי אם להפעיל נוהל חניבעל. כמובן שגערתי בו ושללתי את האופציה מכל וכל. בקו השני הזהרתי את דני שלא יעיז להפעיל את ה**** האוירי. למחרת דקל הגיע אלי לקפוצ'ינו ואמרתי לו מה לעשות ומה דעתי באופן כללי. עברנו ביחד על כמה שמות של בחורינו המצויינים, בספר הטלפונים שלי, אבל "ג" היה בחו"ל, "ש" התחיל בדיוק אוניברסיטה ו"א" עוד לא התגייס. ככה פחות או יותר מזמזנו ביחד כמה שנים, עד שביבי הגיע. כבר ביום הראשון נגשתי אליו עם הרשימות שגיבשתי, ולתדהמתי הוא פסל את מוחמד, למרות ש"ב" כבר הביא אותו בסוד העניינים ואמר שאם מוחמד ישוחרר, זה ממש יעזור למוסטפה ובעיקר יתן רוח גבית לג'מילה שכבר נמאס לה לתלות כביסה לבד. בחודש שעבר ממש כרעתי תחת נטל המאמץ לעבור על הרשימה החדשה שהביא לי *** הגרמני ולפני שבוע כבר עמדתי לפני סיומה. אבל אז הנודניק הזה ביבי התקשר ואמר שהוא ממש מתחנן שכבר אגיש לו את התוכניות שלי לגבי אחמדיניג'אד. כיוון שכך, אני משאירה את ההכרעות הסופיות בנושא שליט לחמוד וניגשת לגוגל לחפש איפה נמצאת איראן.