חומר למחשבה- שאלה

קמנצינד

New member
עכשיו אני משוכנע שצריך הנהלה לפורום

מנהל הוגן היה מוחק את ההודעה שלך בהקדם האפשרי, בגלל שכתבת את שמה הפרטי של זו שתולה כביסה לבד, במקום לכנות אותה "ג".

יונה1

New member
זה היה בכוונה!!!!

אני עוקפת את הצנזורה ומדליפה לכם כאילו שלא בכוונה את הרשימה שהכנתי (כולל מערכת השיקולים), כי אחרת החמוד לא יוכל להציג לנתניהו את הרשימה שלו. ואז מה הועילו חכמים ולשם מה לביתי ללמוד אזרחות? איך היא תשנה בעתיד את שיטת הממשל אם החמוד לא יכיר את ג'אמילה?

יונה1

New member
שמע, ג'אמילה - ממעטת לדבר ולכתוב ובעיקר עושה

אז תפנים את השם שלה, כי בעתיד באמת אתייחס אליה כ"ג' " ולא "ג" כמו שהמלצת. תזהר ותתרכז בבקשה, אנחנו עוסקים בעתיד המדינה וכדאי שלא תפולנה טעויות כאן. או אולי כדאי בכלל שנקרא לה בשם הקוד "הכובסת"?

קמנצינד

New member
את מעליבה אותי....

את חושבת שלא חשבתי על זה ? פשוט אם נקרא לי "ג' ", כולם יבינו מיד במי מדובר. "הכובסת" זה רעיון לא רע, אבל צריך להדגיש שהיא כובסת לבד, אחרת אפשר להתבלבל עם "ג", שלא כובסת לבד (היא הרי כובסת יחד עם "ז"), ובכל מקרה, הבעיה שלה היא לא בדיוק הכיבוס, אלא רק החלק של התליה לבד. אפשר לכנות אותה "ג' התולה לבד".

המתוק26

New member
הכלי היחיד שנשאר לציבור להשפיע במשטר דמוקרטי

כמו שלנו,שבו האזרחים לא יכולים לומר את דעתם על כול החלטה שעל הפרק ,היא מחאה על גבי האינטרנט,שליחת מכתבים\מיילים לנבחרי ציבור, העיתונות,כלי התקשורת, והפגנות רחוב. אין דרך אחרת להמנע מלהיות חותמת גומי

יונה1

New member
הבת שלי בדיוק לומדת

למבחן באזרחות ואני מדפיסה לה את כל ההסברים שלך. אין לי ספק שהיא תגיע מאד רחוק בזכותך. חבל שכשאני הייתי בגילה, לא היה לי מורה רוחני דגול כמוך.

המתוק26

New member
חן חן, אני גם מקווה שהבת שלך תגיע רחוק

וגם רבים מבני שכבתה,אולי אז נחיה בחברה דמוקרטית הרבה יותר מתוקנת, נורמטיבית,הוגנת, בזכות השינוי שהם יעשו בצורת המשטר

המתוק26

New member
אני מניח שהוא היה אומר.. אה אוצ.. הצבא היהודי

הגאה ילחם עד אחרון חייליו, אחד בשביל כולם,כולם בשביל אחד, אנחנו לא פחדנים

mlod49

New member
זה לא אם.

זה בדיוק מה שאמרו לו.היה ידוע שכל צבאות ערב יתקפו.ובסיכוי לנצח אתם קלוש. אך בן גריון ידע שזה הזדמנות הסטורית.ושמאות אלפי פליט השואה.עומדים בפתח.

למעלה