חומר למחשבה [?].

הייתי מתפנה מרצון,

מאשר להילחם על משהו שבמילא לא יחזור להיות שלי, יעדיף לחיות חיים חדשים אם זה המצב.

Cornflakes

New member
לנסות לסכל את ההתנתקות...

זה פשע? גם אני ניסיתי לסכל אותה ע"י הפגנות. לא כל מי שמנסה לסכל את ההתנתקות אפשר להשוות למחבל. אני מסכים איתך בכל מילה על השואה, ואני גם חושב שלסערת רגשות יש גבולות. אבל לא את ולא אני יכולים לשפוט אותם כעת. ובנוגע ל"אחים שונאים אחים" - אני לא יודע אם לצחוק או לבכות כשאני קורא את זה. במשך כל השנים הציבור שלנו היה מעורב לגמרי במדינה, אהב אותה ותרם לה בכל דרך אפשרית. פתאום בא מישהו ומחליט להרוס את כל מפעל חיינו, ומצפים שנגיב על כך באהבה?! מה נסגר איתכם?! הקרע העצום שנוצר בעם הוא תוצאה ישירה של ההתנתקות. מי שהחליט עליה ומי שתמך בה היו צריכים לדעת שזה מה שיקרה (לצערי, נראה לי שהם ידעו ולא ממש היה אכפת להם. הרי תמיד אפשר להאשים אותנו בקרע שנוצר).

אתה צודק,

אני מבינה שתרמתם המון,שעזרתם ושזאת האדמה שנולדתם בה. אבל כולם ידעו שמתישהו ניצטרך להחזיר את השטחים האלה. אני חושבת שכמו שאתה אומר "אי אפשר לשפוט אותם על המילים שלהם בסערת רגשות שכזאתי",אי אפשר גם לשפוט חיליים עם התואר "נאצי". זה לא צודק,לא יפה,לא הגון. אני לא מכירה אותך,ואתה לא מכיר אותי. אבל בכל זאת,לא כולם נגדכם למרות שאני בעד ההתנתקות. אני מקווה שיהיה לך טוב בעתיד :)

Cornflakes

New member
קודם כל,

לא ידעו שנצטרך להחזיר את השטחים האלה. אין לכך שום סיבה. הם שלנו בדיוק כמו שצפון תל-אביב שלנו (ההבדל היחיד הוא שבצפון תל-אביב גירשו ערבים כדי להקים את המקום, ובשטחי יש"ע לא). ברור שלא הצדקתי את ההתבטאויות האומללות, רק כתבתי ממה זה נובע ואמרתי שאין צורך לכעוס עליהם כל-כך במצב שבו הם נמצאים. בכל אופן, אני בכלל לא גר בגוש קטיף. אני גר בשומרון, בהתנחלות שכרגע לא מיועדת לגירוש. כך שכרגע, אין צורך לאחל לי שיהיה לי טוב בעתיד. אגב, למרות שאני לא מסכים איתך, אני מאוד מעריך את הניסיון להבין את המתנחלים. זה נדיר כאן, לצערי.

אני משתדלת להבין,

למרות כל הקיצוניות והרוע שלהם.. :|לדעתי.. למרות שהם אומללים וכל זה,לא צריך להתנהג ככה,זה דיי ביזיון למדינת ישראל.

Cornflakes

New member
הכנתי כבר תגובה נזעמת...

על ההכללה המרושעת, אבל ויתרתי. זה לא יוביל לשום מקום.

GD5

New member
מי ידע?

תסבירי מי ידע שצריך להחזיר את השטחים???? רוב העם שבחר מפלגה ימנית לשלטון??

כולם ידעו,כל הממשלה ידעה,

שנצטרך להחזיר את הפאקינג שטחים האלה. כולם ידעו שכבשנו אותם,אבל אחריי האינטיפאדה צריך להתנתק!!!!

GD5

New member
את מדברת שטויות

"אחרי אינתיפאדה צריך להתנתק" מי אמר? בגלל זה אירגוני הטרור יוצאים מחוזקים.

את/ה מדבר שטויות.

אחריי שכבשנו את השטחים האלה הערבים נילחמו איתנו על זה, על נילחמים איתנו על ירושלים ועל השטחים האלה. למה לא להחזיר?!?!?!!?... ואם הם כל כך מאמינים באלוהים,לא שופכים חומצות על בתי כנסת אני חושבת!

כשהערבים הפסיקו עם הפיגועים,

המתנחלים התחילו אותם שוב, לפעמים צריך להיכנע כן,לא כל הזמן להיות במלחמה

GD5

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

מה??????? הערבים הפסיקו פיגועים??? תספרי את זה לקרובים שלי בשדרות ששבוע לפני ההתנתקות עוד נפלו קאסמים. תפסיקי לדבר שטויות

האםםםםםםםםם

לפחות אני לא עושה לינץ' על ערבים, יורה על ערבים, או יורה עליהם ביציאה ממפעל נכון?!... יופי

הם ניפסקו ואף סוכלו,זה כבר משהו!!!

ולא ניראלי שאני מדברת שטויות.......... כי אלה שעושים שטויות אלה המתנחלים ותו לא

לא,

אבל אני טוענת שממזמן כולם ידעו שהם נילחמו איתנו על השטחים האלה, היה אפשר לעזוב קודם,לא להילחם על מה שכבר במילא לא יהיה שלהם עכשיו. את ירושלים לא כבשנו,היא שלנו מעצם בריאתה.. את השטחים האלה כבשנו הם לא שלנו מההתחלה.

GD5

New member
רואים שאת לא מבינה

ירושלים לא כבושה אבל השטחים כן? באותה מלחמה שכשבנו את אותם השטחים כבשנו גם את הר הבית

אני לא רואה שום היגיון כאן

למה ירושלים שלנו והשטחים האחרים לא? ירושלים היתה מחולקת - חציה בירדן וחציה בישראל. במלחמת ששת הימים היא שוחררה, יחד עם שטחי סיני וחבל עזה, יהודה ושומרון והגולן. הפלסטינאים לא ויתרו על ירושלים.

הם עוד נילחמים עליה,

הר הבית של הערבים זה יידעו שאסור לנו להגיע לשמה,זה מקום למוסלמים,הם במילא תקועים שמה,אבל את ירושלים הם לא יקחו.. אין סיכוי

למעלה