חומר למחשבה

בדיוק גם הקהל הכביכול אינטלקטואלי

וגם העיתונות והביקורות תקפו אותו בטענה שהוא התמסחר. אנשים לא הצליחו להסביר את השינוי וגם לא רצו אותו. וכנראה שהוא הרגיש שעם כאלו תגובות הם לא לרמה שלו ולכן התוקפנות. לדעתי רק בשנים האלו הוא התנהג ככה. אולי הוא טיפוס קצת אקצנטרי , אבל לא שמעתי אותו מדבר בצורה כזו בראיונות מאוחרים יותר. אגב בקשר לסרט של סקורסזה , זה בסדר שנרדמת לדעתי 80% מהזמן הוא היה משעמם - זאת בהנחה שקראת את האוטוביוגרפיה שלו.

האמת שעוד לא

לא היה לי עוד זמן. אבל אחותי חזרה מאנגליה והביאה לי עותק משם (של "העטיפה הרכה" בתרגום חופשי). אז עוד מעט!

לוקח אחריות

אני חושב שדילן בזה שהוא מתכחש להיותו משורר זמר מחאה ולענות לשאלות כל כך טפשיות וכו..זה דווקה לקיחת האחריות הכי גדולה והכי אמיתי בעיניי

אתה צריך להבין דבר אחד

שבעולם המטורף שבו אנו חיים כיום אמנים עם מסרים הופכים למטרות נעות, תוכל לקחת את סלמן רושדי כאחת הדוגמאות לכך, אבל מעניין אם אנחנו כבר מדברים על זה לקחת דווקא דוגמא מהתקופה האחרונה. מחפשים לחרוץ את דינו של מי שצייר את הנביא מוחמד כאילו שזה שציירו אותנו (היהודים) עד היום בקריקטורות עם אפים ארוכים ומוצצי דם זה בסדר. אז לא ברור לי איזה אחריות אתה רוצה שאמן יקח אם יש התערבות של חצי צד מן העולם שהאי-שפיות חוגגת בו.

Chocoholic

New member
הנה מאמר/סקירה היסטורית

על אחד משירי המחאה הבולטים יותר של דילן, ובכלל, 'Masters Of War'. בניגוד לרוב השירים מהתקופה הזו, דילן עדיין מבצע אותו כיום, ואף נראה שהוא עושה זאת בתזמון מכוון.

למעלה