חומר למחשבה

חפY

New member
חומר למחשבה

יצורים בעלי טכנולוגיה מפותחת מאיתנו, טסים מעל הראש שלנו, משחיתים בקר, חוטפים בני-אדם, משאירים הטבעות שונות ומשונות, נשאלות השאלות- עם מה, או מי, יש לנו עסק? ולמה הם כבר לא מתגלים ??? ולמה התקשורת בישראל שמה פס על הנושא הזה?

דנו על זה הרבה ../images/Emo3.gif

כל מה שאני אכתוב פה זה סוג של תאוריה דמיונית למדי, כל אחד יבחר האם להאמין בזה. טוב זה תלוי במה אתה בוחר להאמין. אתה יכול להאמין שיש חוצנים, כי יש תצפיות על עבמים, וכו'. שהם קיימים, אבל על עוד אין לך הוכחה מי הם ומה הם רוצים, מבחינתך הם סתם טסים להם פה, בוחנים אותנו או לא יודע מה. אתה יכול להאמין לזה שיש בעיקר שתי קבוצות. קבוצה אחת היא אותה קבוצה של החייזרים הזוחלים, שכביכול (ושוב, זה רק בכאילו, תאמין לזה אם בא לך) גם חיו על הכוכב הזה, אך גורשו מכייון שעברו על חוקי הבריאה, והם רוצים אותו בחזרה, ואיתם גם נמצאים אותם חייזרים אפורים, שהם משועבדים להם. הם אותם יצורים שמוצאים שימוש בדם של בעלי החיים, כי הם ניזונים מהחלבון בדם הזה. בנוסף הם שולטים על רוב המדיה בעולם, ומפעילים מניפולציות שונות, וגם נמצאים בתוך גופים ממשלתיים. שים לב שאותם חייזרים למשל כן מתגלים לחלק מהאנשים (חטיפות). יש את הקבוצה השניה, שהיא בעצם סוג של מועצה גלקטית שמורכבת מכל מני ישויות וצורות חיים מעולמות וממדים שונים. הם בעיקרון טובים, והם רוצים להכין אותנו למה שהולך לקרות בקרוב - 2012 כנראה. הם לא מתגלים כי הם מאמינים שהם לא יכולים להחליט בשבילנו, ולכן הם רוצים לעלות את התודעה. למה התקשורת שמה פס? לא יודע. אולי שולטים בתקשורת, אולי לאף אחד לא אכפת.

Gilliana

New member
בוא נתחיל בזה...

שנתקשורת תתחיל להתייחס לנושאים הבוערים האמיתיים במדינה הזו - כמו השחיתות, העוני ועול המיסים - ואח"כ נדבר על חייזרים, OK? יש לנו עוד הרבה הרבה בעיות שצריך לשרש לפני שנץחיל לדון בכלל בחייזרים. מה שאני רוצה לומר הוא - שהתקשורת בישראל לא נחשבת כתקשורת, זו ערימת זבל אחת גדולה.

DeniDen

New member
אולי הם בוחנים אותנו...רואים כמה

אנחנו פגיעים.. וכל זה.. ואז יום אחד שהם ידעו עלינו כבר כמעט הכל.. הם יתקפו או יתגלו..לפנינו.

Another Girl

New member
נשאלת השאלה- כמה זמן הם כבר

בוחנים? שהרי אם משערים שהם בוחהים אותנו משחר ההסטוריה האנושית ואף לפני כן- כמה זמן הם בדיוק מתכוונים עוד לחכות כדי להכות?

Patrick kim

New member
להכות בנו?

אנחנו בחממת ניסוי וחוץ מהרס עצמי ניראה לי שיש מי שמגן עלינו מבחוץ

Another Girl

New member
אני מסכימה איתכם

הכוונה שלי הייתה ללכת בראש של זה שהגבתי לו ולהעלות לו שאלה תיאורתית.

סנגי

New member
ועוד דבר גילי בעניין העוני והתקשורת

צודקת במאה אחוז אם הם מכסתחים את העוני,החולי,הפערים פשוט משדרים עסקים כרגיל בכוונה על מנת לגרום לאזרחים המסכנים לשבת בבית ולראות אופרות סבון ולא לשאול שאלות את עצמם כמה נמצאים עמוק בחרא. הרי מי ששולט בתקשורת והבעלים הם בעלי ההון לא פלא שיונית לוי, סוקניק, מיק,י ואחרים זכוכים בדעתם מרוויחים הון עתק מבעלי ההון אז למה להם לסקר ולהציג עוני? התקשורת הישראלית היא פאשיסטית בובה של בעלי הכוח.

franse

New member
הקפיטאליזם הוא הפאשיזם החדש.

שקרני, מניפולטיבי, מרושע. ינצל את כוח העבודה שלך עד צאת נשמתך, תמורת הזכות לאכול. אם תעז להביע דיעה אישית יזרקו אותך לרחוב ויגידו שאתה עצלן וטיפש. זה יגמר כשרוב בני האדם יבינו שאת הכלא הזה בנינו מרצוננו.

Gilliana

New member
למעשה - בכלל לא סטינו

כי הכל כאן על אותו עיקרון. זו גם הסיבה שהתקשורת לא עוסקת בנושא שלשמו אנו נמצאים כאן.

A L1

New member
הסוציאליזם הוא הפאשיזם

סוציאליזם שמאלני שולט במדינה ואין פה שום חופש כלכלי, אין תחרות בין עסקים אין כלום! ארה"ב מצליחה והיא המדינה העשירה בעולם רק בזכות הקפיטליזם שיש שם.

חפY

New member
גילי- נושא העב"מים לא פחות חשוב

מהבעיות החברתיות. הרי בזכות טכנולוגיה חוצנית ניתן יהיה אולי להתגבר על הבעיות הללו בקלות.

Gilliana

New member
עכשיו באמת הרגת אותי...

טכנולוגיה חוצנית נגד שחיתויות פוליטיות? אני באמת רוצה לראות את הטכנולוגיה הזאת... ועם כל הכבוד - ואתה יודע שאני שאני לא מזלזלת בחשיבות הנושא, אין מה להשוות. מדינת ישראל לא יכולה להרשות לעצמה להתעסק בנושא הזה כאשר המדינה על סף קריבה כלכלית וחברתית - ושום טכנולוגיה חוצנית לא תפתור כאן את הבעיה.

franse

New member
הטכנולוגיה לא תפתור את הבעיות

החברתיות. למעשה כבר היום יש בעולם מספיק טכנולוגיה כדי לפתור את כל הבעיות החברתיות, העוני, משבר האנרגיה וזיהום הסביבה. מה שאין זה רצון מצד הגורמים המחוקקים, אלה שבעמדות הכוח, ובעלי האמצעים. רובם ציניים, חושבים רק על הכסף, וסבל הזולת לא מעניין אותם. במצב כזה השימוש שיעשה בטכנולוגיה מתקדמת יהיה רק כדי להגביר את השליטה על 'האנשים הפשוטים' ולהגדיל את הפער. אין מספיק שימוש ביכולת הבחירה החופשית שלנו כגזע. אין כמעט שימוש בשיפוט מוסרי, אבן יסוד בהישרדות של חברה. מה שהמין האנושי יבשל לעצמו, זה מה שהוא יאכל.

A L1

New member
לא יהיה עוני ובעיות חברתיות בישראל

אם ישמידו את כל האוייבים שלנו ולא נאלץ לבזבל עליהם מיליונים כל שנה. כדי להאכיל מחבלים ולקחת אותם לבתי חולים בישראל ולהעביר להם מים, חשמל, דלק וכו'...

Gilliana

New member
שטויות - לא לשם הולך הכסף

הכסף הולך לבנקים, לחברות הממשלתיות, חברי הכנסת ומשפחות המיליארדרים במדינת ישראל - שלא תתפתו לחשוב אחרת אפילו לרגע, אין לזה שום קשר למצב הבטחוני Whatsoever!!!

למעלה